- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.401
Evet canım bu sitede ben de çok şeyler öğrendimBu site iyiki var inanın burda birileri ile konuşunca hem içim rahatlıyor hemde mutlu oluyorum psikolojik olarak çok destek oluyor insana hepinize teşekkürler
Canim benimde yumurta toplama martta olmuştu 5 martta ama ohss riskinden dilayi donduruldu şimdi mayıs sonu transfer olucak sizin sonuç olumlu mu pekiTransfer bir kac gün sonra gerceklesiyor transfere çok şu icmen gerekli ben çok icemedihim için sonda yaptılar biraz acıdı transfer islemi güzel bir duygu heyecanlaniyosun sadece yanına ped al özel hastanede yaptiracaksan yanına yedek kıyafet almanya gerek yok çünkü seni transfere girmeden hazırlıyorlar
Evet canım ilk tedavim 27 yaşındayım ve 7 yıllık evliyimEvet canım bu sitede ben de çok şeyler öğrendim
Senin ilk tedavin mi
Yas kaç
Kaç yıllık evlisin
Desteğin için çok teşekkür ederim aklıma sorular takıldıkça rahatsız ederim artık seni :) şuan düşünmek için erken mi bilmiyorum ama 1 mi yoksa 2 mi transfer olsun diye düşünüp duruyorum eşim 2 diyor bense 1 ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık siz kaç koydurmuştunuzcanım yanında birşey götürmene gerek yok. yumurta toplamada aşamasında baygın oluyorsun ancak transfer aşamasında ayıksın. ben den tavsiye yumurta toplama işleminden sonra iyice dinlenin ve giyinirken ve ayağa kalkarken bazen hemşireler ikaz etmeyi unutuyor mutlaka yere bakmayın her zaman karşıya bakın.
allah en kısa zamanda saglıklı evlatlar nasip etsin. hepimize
Ayrıca merak ettiğin sormak istediğin şeyler varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
doktor seçenek sundumu bana yaşın 30 dan küçük 1 koyarım 2 koyamam demiştiDesteğin için çok teşekkür ederim aklıma sorular takıldıkça rahatsız ederim artık seni :) şuan düşünmek için erken mi bilmiyorum ama 1 mi yoksa 2 mi transfer olsun diye düşünüp duruyorum eşim 2 diyor bense 1 ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık siz kaç koydurmuştunuz
Hafta içi gidicem o zaman konuşulacak sanırım bu konulardoktor seçenek sundumu bana yaşın 30 dan küçük 1 koyarım 2 koyamam demişti
Canım ne rahatsızlığı istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırım...Desteğin için çok teşekkür ederim aklıma sorular takıldıkça rahatsız ederim artık seni :) şuan düşünmek için erken mi bilmiyorum ama 1 mi yoksa 2 mi transfer olsun diye düşünüp duruyorum eşim 2 diyor bense 1 ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık siz kaç koydurmuştunuz
Benim yaş 27 olduğuna göre bana 1 tane konulur o zaman aslında düşününce 1 de olsa 5 te olsa kısmet Allah verecek olduktan sonra gerisi boşCanım ne rahatsızlığı istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırım...
canım ben ilk tedavim de iki adet koydurdum. ama bir tanesi tutmuştu.ama benim yaşım 38 ve 10 yıllık evliyim.
Kesinlikle biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah'ın takdiri. Ama ben de dr ile bu konuyu hiç konuşmadım unutmuşum açıkçası heyecandan kaç embriyo koyulur diye sormayı :)Benim yaş 27 olduğuna göre bana 1 tane konulur o zaman aslında düşününce 1 de olsa 5 te olsa kısmet Allah verecek olduktan sonra gerisi boş
Sanırım 30 yada 35 yaş üstü 2 altı ise 1 mişKesinlikle biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah'ın takdiri. Ama ben de dr ile bu konuyu hiç konuşmadım unutmuşum açıkçası heyecandan kaç embriyo koyulur diye sormayı :)
Yine ben :) aklıma geldide doktor adetin 2 günü çağırıyor ya tam olarak neler yapılıyor sizde adetin 2 günü mü gittinizCanım ne rahatsızlığı istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırım...
canım ben ilk tedavim de iki adet koydurdum. ama bir tanesi tutmuştu.ama benim yaşım 38 ve 10 yıllık evliyim.
Yine ben :) aklıma geldide doktor adetin 2 günü çağırıyor ya tam olarak neler yapılıyor sizde adetin 2 günü mü gittiniz[/
Ben 7 yıllık ve pko hastası olduğum için doktor aşılama zaman kaybı olur 7 yıl uzun bir süre direk tüp bebek dedi siz kaç yıllık evlisinizMuayene ediyor ve ilaçlara başlıyorsun inş hayırlısı olur.ben tüp bebek diye başladım aşılama yapıldı..
Bende 4 yıllık evliyim düzenli regl olmama rağmen yumurta 2 tane gelmişti o yüzden aşılama yapıldı.tedaviye başlarken bizde aşılama istemedik ama kısmet bakalım 10 günüm kaldı gebelik testine...Ben 7 yıllık ve pko hastası olduğum için doktor aşılama zaman kaybı olur 7 yıl uzun bir süre direk tüp bebek
Ben 7 yıllık ve pko hastası olduğum için doktor aşılama zaman kaybı olur 7 yıl uzun bir süre direk tüp bebek dedi siz kaç yıllık evlisiniz
dedi siz kaç yıllık evlisiniz
adetin ikinci günü gitiğimizde doktor alttan muayene ediyor. ve sana bir reçete yazıyor. hemşirenin odasında sana ilaçların nasıl kullanacağın anlatılıyor. o gün ilaçlara ve iğnelere başlıyorsun. hayırlısı olsun.kısmetse ne zaman başlayacaksınYine ben :) aklıma geldide doktor adetin 2 günü çağırıyor ya tam olarak neler yapılıyor sizde adetin 2 günü mü gittiniz
hayırlısı canımBende 4 yıllık evliyim düzenli regl olmama rağmen yumurta 2 tane gelmişti o yüzden aşılama yapıldı.tedaviye başlarken bizde aşılama istemedik ama kısmet bakalım 10 günüm kaldı gebelik testine...
Şuan hastanedeyim sıranın bana gelmesini bekliyorum :) sanırım ilaçlara bugün başlarımadetin ikinci günü gitiğimizde doktor alttan muayene ediyor. ve sana bir reçete yazıyor. hemşirenin odasında sana ilaçların nasıl kullanacağın anlatılıyor. o gün ilaçlara ve iğnelere başlıyorsun. hayırlısı olsun.kısmetse ne zaman başlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?