Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Bu site iyiki var inanın burda birileri ile konuşunca hem içim rahatlıyor hemde mutlu oluyorum psikolojik olarak çok destek oluyor insana hepinize teşekkürler

Bu site iyiki var inanın burda birileri ile konuşunca hem içim rahatlıyor hemde mutlu oluyorum psikolojik olarak çok destek oluyor insana hepinize teşekkürler
Evet canım bu sitede ben de çok şeyler öğrendim
Senin ilk tedavin mi
Yas kaç
Kaç yıllık evlisin

Canim benimde yumurta toplama martta olmuştu 5 martta ama ohss riskinden dilayi donduruldu şimdi mayıs sonu transfer olucak sizin sonuç olumlu mu peki

Desteğin için çok teşekkür ederim aklıma sorular takıldıkça rahatsız ederim artık seni :) şuan düşünmek için erken mi bilmiyorum ama 1 mi yoksa 2 mi transfer olsun diye düşünüp duruyorum eşim 2 diyor bense 1 ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karışık siz kaç koydurmuştunuz

doktor seçenek sundumu bana yaşın 30 dan küçük 1 koyarım 2 koyamam demişti

Canım ne rahatsızlığı istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırım...
canım ben ilk tedavim de iki adet koydurdum. ama bir tanesi tutmuştu.ama benim yaşım 38 ve 10 yıllık evliyim.

canım ben ilk tedavim de iki adet koydurdum. ama bir tanesi tutmuştu.ama benim yaşım 38 ve 10 yıllık evliyim.
Benim yaş 27 olduğuna göre bana 1 tane konulur o zaman aslında düşününce 1 de olsa 5 te olsa kısmet Allah verecek olduktan sonra gerisi boş

Benim yaş 27 olduğuna göre bana 1 tane konulur o zaman aslında düşününce 1 de olsa 5 te olsa kısmet Allah verecek olduktan sonra gerisi boş
Kesinlikle biz elimizden geleni yapacağız gerisi Allah'ın takdiri. Ama ben de dr ile bu konuyu hiç konuşmadım unutmuşum açıkçası heyecandan kaç embriyo koyulur diye sormayı :)

Yine ben :) aklıma geldide doktor adetin 2 günü çağırıyor ya tam olarak neler yapılıyor sizde adetin 2 günü mü gittiniz

Bende 4 yıllık evliyim düzenli regl olmama rağmen yumurta 2 tane gelmişti o yüzden aşılama yapıldı.tedaviye başlarken bizde aşılama istemedik ama kısmet bakalım 10 günüm kaldı gebelik testine...

Yine ben :) aklıma geldide doktor adetin 2 günü çağırıyor ya tam olarak neler yapılıyor sizde adetin 2 günü mü gittiniz
adetin ikinci günü gitiğimizde doktor alttan muayene ediyor. ve sana bir reçete yazıyor. hemşirenin odasında sana ilaçların nasıl kullanacağın anlatılıyor. o gün ilaçlara ve iğnelere başlıyorsun. hayırlısı olsun.kısmetse ne zaman başlayacaksın

Bende 4 yıllık evliyim düzenli regl olmama rağmen yumurta 2 tane gelmişti o yüzden aşılama yapıldı.tedaviye başlarken bizde aşılama istemedik ama kısmet bakalım 10 günüm kaldı gebelik testine...
hayırlısı canım
iyi haberlerini bekliyorum

Şuan hastanedeyim sıranın bana gelmesini bekliyorum :) sanırım ilaçlara bugün başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…