Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Arkadaşlar elimde 2 kutu puregon 600 var, ihtiyacı olan birine ÜCRETSİZ vereceğim.
Son kullanma tarihi HAZİRAN ...BURSADA yaşıyorum, elden verebilirim..

Bugün kan testlerimi yaptırdım Anti rubella IgG +RBC +HCT+PCT olanlar yüksek çıktı bunlarla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar

Sizde sanırım bu ay tekrar tedaviye başlamayı düşünüyordunuz ne yaptınız karar verdiniz mi tarihi

canım bakalım ben de kısmetse bu ay hastalandığım da 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım. umarım tedaviye gerek kalmaz diye umutlanıyorum ama tabii ki de fazla umutlanmasam iyi olur sonradan da kendimi toparlayamıyorum
sen tedavinin hangi aşamasındasın

7 gündür ilaç ve iğnelere devam yarın yine kontrol var yumurtanın durumuna göre ilerlicez dedi şahin bey bende tam bilmiyorum nasıl olacak

Amin teşekkür ederim... Benim 2 tane yumurtam olduğu için aşılama yapıldı..diğer yumurtalar küçük kaldı ve çatladı..aslında tüp bebek diye yola çıkmıştık..bakalım bu ay beklemem gerekiyormuş Reglim bittikten sonra muayeneye gidicem tekrar haziranda regl olunca tedaviye đewam....

Hepinizin hakkında hayırlısı inanın olumlu sonuçlar okuyunca benim sonucum gibi seviniyorum inşallah bizde bir gün buraya olumlu sonuçlarımızı yazabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…