- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.421
Teşekkürler canım hepimiz için hayırlısı olsunhayırlısı canım
iyi haberlerini bekliyorum
Sizde sanırım bu ay tekrar tedaviye başlamayı düşünüyordunuz ne yaptınız karar verdiniz mi tarihiadetin ikinci günü gitiğimizde doktor alttan muayene ediyor. ve sana bir reçete yazıyor. hemşirenin odasında sana ilaçların nasıl kullanacağın anlatılıyor. o gün ilaçlara ve iğnelere başlıyorsun. hayırlısı olsun.kısmetse ne zaman başlayacaksın
canım adet olmayı bekliyorumSizde sanırım bu ay tekrar tedaviye başlamayı düşünüyordunuz ne yaptınız karar verdiniz mi tarihi
İnşallah bebiş olurda adet olmazsınız.Ben iğnelere başladım yarın kontrol var ona göre ilaç dozlarını değiştireceklermişcanım adet olmayı bekliyorum
ki umarım olmam ama....
canım inşallah iyi haberler gelirİnşallah bebiş olurda adet olmazsınız.Ben iğnelere başladım yarın kontrol var ona göre ilaç dozlarını değiştireceklermiş
Puregon 300 diye bir iğne 2 ayrı daha iğne var ama onlara daha başlamadıkcanım inşallah iyi haberler gelir
hangi iğneden başladın
Benim olumsuz..inş hayırlısı ile herkesin olur..Hanımlar hiç sonuç yazan yok olumlu yada olumsuz diye
7 gündür ilaç ve iğnelere devam yarın yine kontrol var yumurtanın durumuna göre ilerlicez dedi şahin bey bende tam bilmiyorum nasıl olacakcanım bakalım ben de kısmetse bu ay hastalandığım da 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım. umarım tedaviye gerek kalmaz diye umutlanıyorum ama tabii ki de fazla umutlanmasam iyi olur sonradan da kendimi toparlayamıyorum
sen tedavinin hangi aşamasındasın
Sende tam olarak neler yapıldı aşamalar ne oldu bu arada hakkında hayırlısı üzülmemeye çalış vardır bir hikmeti de bol bol dua et inşallah Allah yardımcımız olurda tez zamanda verir yavrularımızıBenim olumsuz..inş hayırlısı ile herkesin olur..
inşallah canım iyi haberlerin gelir7 gündür ilaç ve iğnelere devam yarın yine kontrol var yumurtanın durumuna göre ilerlicez dedi şahin bey bende tam bilmiyorum nasıl olacak
Amin teşekkür ederim... Benim 2 tane yumurtam olduğu için aşılama yapıldı..diğer yumurtalar küçük kaldı ve çatladı..aslında tüp bebek diye yola çıkmıştık..bakalım bu ay beklemem gerekiyormuş Reglim bittikten sonra muayeneye gidicem tekrar haziranda regl olunca tedaviye đewam....Sende tam olarak neler yapıldı aşamalar ne oldu bu arada hakkında hayırlısı üzülmemeye çalış vardır bir hikmeti de bol bol dua et inşallah Allah yardımcımız olurda tez zamanda verir yavrularımızı
Şuan hastanedeyim muane için bekliyorum bakalım şahin bey ne diyecek yumurta toplama mı yoksa yine ilaç mı heyecanla bekliyoruminşallah canım iyi haberlerin gelir
bana da haber verirsen sevinirim
canım inşallah herşey yolundadır. ve tekrar ilaça gerek kalmadan opun yapılırŞuan hastanedeyim muane için bekliyorum bakalım şahin bey ne diyecek yumurta toplama mı yoksa yine ilaç mı heyecanla bekliyorum
Inşallah hayırlısı ile hepimiz gebe kalırız...Allah yardımcın olsun canım...canım inşallah herşey yolundadır. ve tekrar ilaça gerek kalmadan opun yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?