- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.441
Bugün muane olduğumda rahim duvarı kalınlığı iyi durumda yumurtalarda oluşmuş çok güzel ama 1 ay dondurucam hemen transfer etmicem dedi o an heyecandan anlayamadım tam olarak neden transfer etmeyecek acaba sizde de böyle bir şey olmuşmuydu kafam karıştıinşallah canım iyi haberlerin gelir
bana da haber verirsen sevinirim
Benim bi fikrim yok canım ama şahin beyin vardır bi bildiği sıkıntı yapma bence bir daha gittiğinde sorarsın nedenini...Bugün muane olduğumda rahim duvarı kalınlığı iyi durumda yumurtalarda oluşmuş çok güzel ama 1 ay dondurucam hemen transfer etmicem dedi o an heyecandan anlayamadım tam olarak neden transfer etmeyecek acaba sizde de böyle bir şey olmuşmuydu kafam karıştı
hayırlısı olsun canım inşallah olumlu olur 3.tedavi demişsin neden tutmadı doktor birşey söyledimi benim ilk olacak bu ay olumsuzluktan korkuyorumcanım bakalım ben de kısmetse bu ay hastalandığım da 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım. umarım tedaviye gerek kalmaz diye umutlanıyorum ama tabii ki de fazla umutlanmasam iyi olur sonradan da kendimi toparlayamıyorum
sen tedavinin hangi aşamasındasın
Pazartesi nasipse yumurta toplama işlemim var tam olarak neler oluyor öncesi ve sonrasında neler yaşadınız anlatırsanız çok sevinirim şimdiden heyecan basmalar başladı bendeinşallah canım iyi haberlerin gelir
bana da haber verirsen sevinirim
belli bir süre mi yokmuş, yoksa bi sürelik mı böyle olacakmış. bu konuda bilginiz var mı? bende 2 ay sonra gitmeyi düşünüyorum daŞahin beye gidecek olanlar doktor bey bugünden itibaren 4 gün yokmuş onun yerine mümün bey bakacakmış haber vereyim dedim
Sadece 4 gün yok diyo biliyorum diğer doktor bakacaktı hastalara sürekli değil yanibelli bir süre mi yokmuş, yoksa bi sürelik mı böyle olacakmış. bu konuda bilginiz var mı? bende 2 ay sonra gitmeyi düşünüyorum da
Bugün muane olduğumda rahim duvarı kalınlığı iyi durumda yumurtalarda oluşmuş çok güzel ama 1 ay dondurucam hemen transfer etmicem dedi o an heyecandan anlayamadım tam olarak neden transfer etmeyecek acaba sizde de böyle bir şey
Benim de dondurulmustu canim mart ayinda haftaya transfer edicek iste bakalim ben bayagı araştırdım böyle başarı daha yüksekmiş canım inşallah öyledir
Valla bana sorarsan hiç erteleme derim bu ay şu ay derken zaman akıp gidiyor sonuçta hamile kalmamız kesin değil termale zaten istediğin zaman gidersin para ve zamana bakar ama çocuk öyle değil termal düğün derken aylar geçer biran önce başla canım zaman akıp geçiyor bir dahaki adeti beklemek bile stres başlı başına erteleme derim tabi sizin tercihinizgünaydın arkadaşlar
ben bu ay tedaviye başlayacaktım ama bu ay ki termalleri ve tedavimi hesap edemedim. daha doğrusu adetim gecikince herşey karıştı.
geçen yıl bu zamanlar da haziranın ilk günleri ilk tedavi mi oldum ve bebeğime 8 haftalıkken düşükle sonuçlandı. 2016 ocak ayında 2. tüp bebek tedavi mi yine şahin beye oldum ama yumurta sayısı zaten 4 idi ve döllenen olmadığı için transfer olamadı. şubat ayında histeroskopik ameliyat oldum mart ayında yurtdışına çıktm nisan ayında kardeşimin nişanı vardı derken bir türlü 3. tedaviye şahin bey de başlayamadım. geçen gün adetim 7 gün gecikince de çok fazlasıyla umutlandım ve tabii ki de yine olumsuz sonuç.şimdi de sıkıntı şu; hiç ertelemeden bugün randevu alıp 3. tedaviye başlayayım mı yaş ta 38 bu arada, yoksa termal tarihi geldi 28 mayıs ve 5 hgaziran tarihlerin de altınoluk a gidip termallerde biraz kafamı mı rahatlatayım. bir de son iki aydır adetim 7 hafta kadar geçikiyor haziran sonu veya temmuz başı gibi tedaviye başlasam ağustos ayında kardeşimin düğünü var bir terslik olmaz inşallah. Ben hayatımın her anın da herşeyi planlı ve programlı yaptığım için kafamda bir sürü soru var. bu ay tedavi olmazsam kardeşimin düğün zamanı da sorun yaşamam inşallah...
offff çok karışık yazdım dimi sizce 3. tedavi mi olayım mı hemen bugün yarın
yoksa bu hafta sonu termallere mi gideyim
Benimde aynı senin gibi oldu martta dondurdular haftaya transfer olcak 2-3 ayı buluyor yani 1 ay sonra değil hemen ama böyle daha başarılı oluyormuş öyle söylediler ben bayağı araştırdım bütün doktorlar aynı şeyi söylüyorBu arada benimde rahim kalınlığı istenilenden daha kalın çıktı transfer olmadı donduruldular demek istediğin bu ay hemen olacak diye bir garantimiz yok
Sizin rahim kalınlığı kaç mm çıktı birde kaç embriyo dondurdular?Benimde aynı senin gibi oldu martta dondurdular haftaya transfer olcak 2-3 ayı buluyor yani 1 ay sonra değil hemen ama böyle daha başarılı oluyormuş öyle söylediler ben bayağı araştırdım bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor
Benim rahim kalınlığıyla ilgili sorunum yoktu e2 degerim çok yüksek çıktı ohss yüzünden 5 tane dondurdular şimdi geçen hafta kontrole gittim rahim kalınlaştırıcı ilaç verdi perşembe kontrol var haftaya da transfer varSizin rahim kalınlığı kaç mm çıktı birde kaç embriyo dondurdular?
Annenin sağlığını ön plan da tuttuğu için önceliği anneye veriyor rahim hazır değilse transfer yapmıyor çünkü transfer için ikinci şans olmuyor bu arada yumurta toplama için heyecan yapmayın masaya yatıyorsunuz uykuya dalıyorsunuz uyandığınız da odada oluyorsunuz yanınızda ped götürmeyi unutmayın azda olsa kanama oluyor ağrı yok amaarkadaşlar benimde bu cumartesi yumurta toplama var yumurta iyi durumda tahliller hormonlar hepsi iyi fakat miyom var doktor tereddütlü biraz bende tabi stres yaptım çok sorun olduğu zaman mı donduruyor.agrı oluyormu transferde
tamam çok tesekkür ederim panik oldum biraz ped söylediğin iyi olduAnnenin sağlığını ön plan da tuttuğu için önceliği anneye veriyor rahim hazır değilse transfer yapmıyor çünkü transfer için ikinci şans olmuyor bu arada yumurta toplama için heyecan yapmayın masaya yatıyorsunuz uykuya dalıyorsunuz uyandığınız da odada oluyorsunuz yanınızda ped götürmeyi unutmayın azda olsa kanama oluyor ağrı yok ama
eski tahlilleri götür tabi ama yakın zamanda değilse yaptırır ben istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım sadece hormon testini onlar yaptı oda zaten pakete tabiHayırlı aksamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. Geçen sene çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ikiz oldu. 5.5 aylik dogum oldu üç aydır iğne tedavisi gördüm cevap alamadık. Cuma günü şahin beye randevu aldik. Tüp bebek yada aşilama için ne karar verirse gider ken eski tahlilleri gotureyimmi doktordan memnunsunuz dimi ilk defa gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?