- 10 Mayıs 2015
- 213
- 24
- 98
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.461
şahin bey iyi bi doktor ama yoğunluk can sıkıcı.aşılama ya sıcak bakmıyor pek çünkü şansı düşük gerçi sen kalmışsın ben yaptırdım olamadım zaman harcama bence direk tüp daha iyi ben 4 yıldır aşı iğne hap hepsini denedim artık zaman harcayamamHayırlı aksamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. Geçen sene çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ikiz oldu. 5.5 aylik dogum oldu üç aydır iğne tedavisi gördüm cevap alamadık. Cuma günü şahin beye randevu aldik. Tüp bebek yada aşilama için ne karar verirse gider ken eski tahlilleri gotureyimmi doktordan memnunsunuz dimi ilk defa gidecem
eski tahlilleri götür tabi ama yakın zamanda değilse yaptırır ben istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırdım sadece hormon testini onlar yaptı oda zaten pakete tabi
evet hasta yoğunluğu çok mesela pazertesi 16.00 da randevum vardı 19.00 da girdim ameleyatları oluyor hastası da çokDoktor da çokmu sıra bekleniyor. Çok araştırdık ya pembe mavi de nevin hanim varmış yada sahin bey ama sahin beyde karar kıldık çok ovduler hastalar i memnunmusunuz
Ben geçen ay ilk tedavime şahin beyle başladım transfer daha gerçekleşmedi donduruldu hastane olsun doktorlar olsun çalışanlar olsun hiç tereddüt etme ben çok çekingen sıkılgan olmama rağmen kapısından girdiğim an içim rahatlıyor ben 10 kere muaneye gittim en fazla 1.5 yada 2 saat bekledim oda doktorlar transfer yada yumurta toplama işlemine girdiyseTeşekkur ederim. Ama memnunsunuz dimi sahin beyin tedavi sinden iyi sonuç alanlar vardır ins duaları nizi bekliyorum
Ben geçen ay ilk tedavime şahin beyle başladım transfer daha gerçekleşmedi donduruldu hastane olsun doktorlar olsun çalışanlar olsun hiç tereddüt etme ben çok çekingen sıkılgan olmama rağmen kapısından girdiğim an içim rahatlıyor ben 10 kere muaneye gittim en fazla 1.5 yada 2 saat bekledim oda doktorlar transfer yada yumurta toplama işlemine girdiyse
Çok geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer herşey yolunda giderde sağ sağlim kucağına alırsın bebişini tüp bebek olur bence senin tedavi zaman kaybetme olmasın diye bu arada herşey güzel geçecek yarın merak etmeİnş benimde iyi geçer yarın randevum var ilk defa gidecez muane de biraz kasiyom ama allah yardım eder ins. Benim sekiz ay önce ikizlerim 5.5 aylik doğdu catlatma ignesi ile olmustu üç aydır aynı tedaviyi gördüm bu sefer gebelik olusmadi. Belki bana hemen tüp bebek yapmaz aşilama yapar belki yorumları nizi bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer herşey yolunda giderde sağ sağlim kucağına alırsın bebişini tüp bebek olur bence senin tedavi zaman kaybetme olmasın diye bu arada herşey güzel geçecek yarın merak etme
Sağol canim allah razı olsun. Evet zor günler geçirdim ama önümüze bakmak zorundayız ins bundan sonrası iyi olurÇok geçmiş olsun canım zor günler geçirmişsin inşallah bu sefer herşey yolunda giderde sağ sağlim kucağına alırsın bebişini tüp bebek olur bence senin tedavi zaman kaybetme olmasın diye bu arada herşey güzel geçecek yarın merak etme
benim kalınlıkla ilgili bişey söylemedi artık yarın belli olurMuane sırasında benimde rahim kalınlığım iyi durumdaydı yumurta toplandı sonra transfer için gittiğimde rahim kalınlığım 20 mm çıktı transfer iptal oldu embriyolar donduruldular
Kaç yumurta döllenmiş benim 4müş az mı acaba ihtimalBenimde haftaya salı transferim var kısmetse rahim kalınlığı 11 mm olmuş inşallah olumlu olur hakkımızda
Randevu nasıl geçti canımSağol canim banada dua edin ins benim catlatma ignesi yle gebelik olmuştu belki tup bebek yaptırmak hemen aşilama yapar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?