Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Muane sırasında benimde rahim kalınlığım iyi durumdaydı yumurta toplandı sonra transfer için gittiğimde rahim kalınlığım 20 mm çıktı transfer iptal oldu embriyolar donduruldular
Hayırlısı olsun bidakine tutar inş dondurma ücreti nekadar

Hayırlısı olsun bidakine tutar inş dondurma ücreti nekadar
Tek tek fiyat veremicem canım çünkü eşim işlem dondurma tahlil falan hep birlikte ödeme yaptı birde bizim dondurulduğu için ekstradan transfer ücreti falan ödedik 6 bin +ilaçlardı fiyat ama değişiklik olmadıysa benim ilaçlar 2 bini geçti ama 800 900 tutanlar bile oluyomuş kadının durumuna göre yani değişiyor bizim dondurma tahliller ilaçlar 9 u geçti canım

Birde hastanenin karşısında 3 tane eczane var SİNANOĞLU eczanesinden alırsanız ilaçları ben Şahin beyin hastasıyım deyince tüm ilaçlarda %30 indirim yapıyor inanın baya fark ediyor çünkü tüm işlemler ilaçlar yol masrafı derken insan baya yıpranıyor

Tuttumu canim peki. Cuma günü konuşmaya gidecez anlatacam durumumu geçen sene hamile kaldım. İsteğe göremi aşilama yapıyor yoksa muane ettikten sonrami karar veriyor

Tuttumu canim peki. Cuma günü konuşmaya gidecez anlatacam durumumu geçen sene hamile kaldım. İsteğe göremi aşilama yapıyor yoksa muane ettikten sonrami karar veriyor
Canım ben tüp bebek istemiştim aşılama istememiştim ama süreç bizi aşılamaya götürdü ve tutmadı..haziranda regl olursam tüp bebek için tekrar gidecem inş..

Buarada ilk gittiğimizde doktor sormuştu aşılama mı tüp bebek mi diye..Sen aşılama istersen aşılama yapar bence..

Hayirlisi olsun hepimiz hakkında inş sende yalovadan gidiyorsun galiba. Bakalım hayırlısı cuma günü 3.30 da aldık randevu

Doktor karar verir duruma göre birtek catlatma ignesi yle geçen sene ikizlerim oldu ama erken dogum oldu. Aynı tedaviyi yine oldum ama tutmadi.soylicem durumumu bakakim ne karar vercek. Şimdi konuşcaz ramazandan sona başlıcaz tedaviye ramazanda zor olur

yok canım benim ilaçlar falan bitti ben dün dondurmayı sormuştum ama doktor bugün dondurmadı 2 tane transfer yaptı diğerlerinin iyi olmadığını donduramayacağını söyledi bugün transferim oldu iğne çokkkk ağrılı progestoron iğnesi

Hakkında hayırlısı canım inşallah pozitif sonuç alırsın transfer işlemin nasıldı nasıl geçti anlatırmısın şuan adetliyim bitince transfer var benimde nasipse merak ediyorum işlem nasıl oluyor birde transfer sonrası sıkışık olduğundan wc işlemi nasıl oluyor onu merak ediyorum

Transfere kahvaltı yapıp gittim 8.30 da gel dediler ama doktor biraz gec geldi bende suyu çok içmişim çok fena oldum bünyen zayıf bukadarına gerek yoktu dediler yani fazla su yüklemesi yapma dinlenme odasına doktor geldi konustuk sonra işleme aldı çok kısa ben ekrana baktım bitti dedi yani 5 dk sonrasında 1 saat kadar dinlenme oldu iğne yaptırıp çıktım iğne agrı yapıyo transferde hiç sıkıntı yok transfer birince 10 dk sonra wc ye gidip yatıyorsun

Ama adatliyim demişsin transferden önce iğnelerin yumurta toplama sonrasında 3.gün transfer başlamadınız yani değilmi hiç

Hayirlisi olsun hepimiz hakkında inş sende yalovadan gidiyorsun galiba. Bakalım hayırlısı cuma günü 3.30 da aldık randevu
Ewet Yalovadan gidiyorum hayırlısı canım hakkında..biz ramazanda gitcez çünkü temmuz ayında tam bayramda regl olucam yani daha Ağustos ayınıdaa beklemek istemiyorum hayırlısı hepimiz için...inşallah en kısa zamanda bebeğimizolur...

Sağol canim ins en yakın zamanda kavusuruz bizde bebeklerimize. Bende yalovada oturuyorum

Benimde bugün transferim vardı çoğul gebeliklerin riskinden korktuğum için ve yaşımda küçük olduğu için tek koydurduk ama içim içimi yiyo simdi acaba 2 mi koydursaydim diye insalaah sonuc olumlu olur

Benimde bugün transferim vardı çoğul gebeliklerin riskinden korktuğum için ve yaşımda küçük olduğu için tek koydurduk ama içim içimi yiyo simdi acaba 2 mi koydursaydim diye insalaah sonuc olumlu olur
İsteğe göremi koyuyor doktor embriyo. Allah dileMesse on tanede koydursan tutmaz. İnş tutar canim duaları mız seninle ins ramazanda hayırlı haberlerini alırsın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…