Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

H
İsteğe göremi koyuyor doktor embriyo. Allah dileMesse on tanede koydursan tutmaz. İnş tutar canim duaları mız seninle ins ramazanda hayırlı haberlerini alırsın ins
1 tane koymak gerekiyor dedi ama karar sizin dedi riske atamam dedim elbette Allah bilir ben içimde bebek var diyemem ki nasip hepimize göstersin Allahım

Amin inş canim rabbim seni ve hepimizi sevindirsin. Mutlu haberlerini bekliyoruz ins ilk denemenmi daha önce aşilama falan oldumu

Amin inş canim rabbim seni ve hepimizi sevindirsin. Mutlu haberlerini bekliyoruz ins ilk denemenmi daha önce aşilama falan oldumu
6 yıllık evliyiz 3 yıldır çok tedavi uyguladık aşılama tutmadı tüp ilk inş olur hepimizin çok zor aşamalardan geçiyoruz sonu güzel olsun inş

6 yıllık evliyiz 3 yıldır çok tedavi uyguladık aşılama tutmadı tüp ilk inş olur hepimizin çok zor aşamalardan geçiyoruz sonu güzel olsun inş
Amin canım inş evet ikizler riskli benim gebeligim ikizdi 5.5 aylik erken doğum oldu arastirdilar neden erken dogum oldu diye tek sebep ikizler riskli hersey normal dendi. O kadar ugrastik tan sonra birde kaybetme acısı çok kötü rabbim kimseye yasatmasin. Yeni yeni toparladı m psikoloji olarak hemen başladım tedaviye ins benimde cuma gununkü görüşme m iyi geçer dualariniz i bekliyorum

Evet erken doğumdan ve kaybetmekten çok korkuyorum ama miyom var tek şansım azdı biraz zor hastayım inş sorunsuz alırız Allah yardımcın olsun

Benimde bugün transferim vardı çoğul gebeliklerin riskinden korktuğum için ve yaşımda küçük olduğu için tek koydurduk ama içim içimi yiyo simdi acaba 2 mi koydursaydim diye insalaah sonuc olumlu olur
Öyle düşünme içini ferah tut olacaksa olur zaten benim miyom tehlike biraz oyüzden 2istedim stres yapmadan bekleyeceğiz ben 10.30da çıktım sen

İsteğe göremi koyuyor doktor embriyo. Allah dileMesse on tanede koydursan tutmaz. İnş tutar canim duaları mız seninle ins ramazanda hayırlı haberlerini alırsın ins
Embriyo kalitesine bakiyor benim embriyoların ikiside kaliteliydi gönlüm 1 den yana ama tercih sizin dedi bende 1 istedim hayırlısı allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah bu mubarek günlerde

Canım sende agrı varmı ben bugün ayakta çok kaldım hafif agrı var sende durum Nasıl
Benimde kasıklarım ağrıyo biraz da bulantım var ama ben ayakta çok kalmadım hiç evde dinleniyorum iğneye gittim bi tek evin içinde dolanıyorum iğne yerleri çok acıyor bi de

Benimde kasıklarım ağrıyo biraz da bulantım var ama ben ayakta çok kalmadım hiç evde dinleniyorum iğneye gittim bi tek evin içinde dolanıyorum iğne yerleri çok acıyor bi de
Evet az bulantı bende de var iğne yerleri fena bitene kadar delik deşik olacagız galiba göbekten olanda çok yakıyo gerci bugün son

Ewet o çok fena sondu bugün alllahtan benim bi de avuç içlerim yanıyo ateş gibi heralde ilaçların etkisinden
ilaçlardan sanırım benimde kime dokunsam yanıyorsun diyor:) hatta gece uyumak bile zor oluyor bunalıyorum bide herseye sinirleniyorum ya ilaçtan yada sonuç korkusu

Kızlar 4.gün transfer oalı 2 gündür agrı kasılma birmedi endişeliyim sizde durum Nasıl

Kızlar 4.gün transfer oalı 2 gündür agrı kasılma birmedi endişeliyim sizde durum Nasıl
Canım belkide bebeyin yerleşmiştir. Benim geçen seneki gebelimde çok kasık ağrım olmuştu catlatma ignesinden nden sonra bir gece dayanamayacak derecede kasık ağrım oldu direk acile gittik. Dedim.kesim kist falan oldu. Doktor hcg istedi Test pozitif hamilelikte olmuş kasık agrisi ins Seninki de öyledir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…