- 10 Mayıs 2015
- 213
- 24
- 98
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.521
inşallah canım ya kasılma batma oluyor ateş basmaları gerginlik ama hiç dinelenemedim oyüzden korktum tutunamadı mı diyeCanım belkide bebeyin yerleşmiştir. Benim geçen seneki gebelimde çok kasık ağrım olmuştu catlatma ignesinden nden sonra bir gece dayanamayacak derecede kasık ağrım oldu direk acile gittik. Dedim.kesim kist falan oldu. Doktor hcg istedi Test pozitif hamilelikte olmuş kasık agrisi ins Seninki de öyledir canim
Öyle düşünme canim ins tutmuştur dinlen ama kendini yorma mutlu haberlerini bekliyoruz yazarsın insinşallah canım ya kasılma batma oluyor ateş basmaları gerginlik ama hiç dinelenemedim oyüzden korktum tutunamadı mı diye
Benim de kasık ağrımdan başka belirtim yok henüz inşallah iyi birşeydir bilemiyorum ki hala içim içimi yiyor neden 2 tane koydurmadım diye düşünmemeye çalışıyorum ama kısmet böyleymiş artıkinşallah canım ya kasılma batma oluyor ateş basmaları gerginlik ama hiç dinelenemedim oyüzden korktum tutunamadı mı diye
Öyle söyleme Can'ım bende niye iki diyorum kendime iki daha riskli ya ikiside tutarsa bünyemde zayıf kendi saglıgımı takmam da gelişemezlerse rahat ol moral bizim için önemliBenim de kasık ağrımdan başka belirtim yok henüz inşallah iyi birşeydir bilemiyorum ki hala içim içimi yiyor neden 2 tane koydurmadım diye düşünmemeye çalışıyorum ama kısmet böyleymiş artık
İnş Can'ım kendi işim oldugu için dinlenemedim Allaha emanetler inş bişey olmazÖyle düşünme canim ins tutmuştur dinlen ama kendini yorma mutlu haberlerini bekliyoruz yazarsın ins
Dua etmekten başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı olsun yaştan dolayı tutar inşallah diye düşünüyorum ama allahtan tabi ben de de sıkıntılar var yemeklerden sonra icim bulanıyo gibi zorla yiyorum herşeyiBenim de kasık ağrımdan başka belirtim yok henüz inşallah iyi birşeydir bilemiyorum ki hala içim içimi yiyor neden 2 tane koydurmadım diye düşünmemeye çalışıyorum ama kısmet böyleymiş artık
Evet yaşdan tutar inş.benim bulantı sabah sadece geceleri fenayım ruh gibi geziyorum.6.günde rahme yerleşiyormuş sağ salim tutunsun bebişlerDua etmekten başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı olsun yaştan dolayı tutar inşallah diye düşünüyorum ama allahtan tabi ben de de sıkıntılar var yemeklerden sonra icim bulanıyo gibi zorla yiyorum herşeyi
Ben de oyle sabahları çok zor kahvaltı ediyorum midem bulanıyo dün gece belim ağrımaya başladı biraz akşamları da hep uykum geliyo uyuyorum devamlı eşim niye böyle moralsizsin diyo ama değilim aslındaEvet yaşdan tutar inş.benim bulantı sabah sadece geceleri fenayım ruh gibi geziyorum.6.günde rahme yerleşiyormuş sağ salim tutunsun bebişler
Benimde sabahları çok bulaniyor dün gece belim ağrıdı uykumdan uyandım akşamları da uyuyorum hep nedense ramazanın ilk günü yerleşcekler o zaman ne güzel denk geldi inşallah tutunurlarEvet yaşdan tutar inş.benim bulantı sabah sadece geceleri fenayım ruh gibi geziyorum.6.günde rahme yerleşiyormuş sağ salim tutunsun bebişler
7. Günümüz canım beklemedeyiz bugün hastaneye gittim ilaçlar için ordan biriyle telefonla görüşüyorlardı olumsuz diye moralim bozuldu duyunca çok ümitsizliğe kapıldım ya benimki de tutmazsa diye hiç kanamam fln olmadi ama kasıklarım ağrıyor çok bi de su gibi akıntım var devamlı ıslanıyorum ilaçlardan mı olumlu mu bilmiyorum test yapmaya çok korkuyorum olumsuz çıkar diye napsam bilemedimTransfer olan arkadaşlar son durumlarınız nedir?
Inşallah hayırlısı ile olumludur canım..Bende perşembe tedaviye başlayacam inş olur hepimizin...7. Günümüz canım beklemedeyiz bugün hastaneye gittim ilaçlar için ordan biriyle telefonla görüşüyorlardı olumsuz diye moralim bozuldu duyunca çok ümitsizliğe kapıldım ya benimki de tutmazsa diye hiç kanamam fln olmadi ama kasıklarım ağrıyor çok bi de su gibi akıntım var devamlı ıslanıyorum ilaçlardan mı olumlu mu bilmiyorum test yapmaya çok korkuyorum olumsuz çıkar diye napsam bilemedim
Hakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız 1 haftaya kadar7. Günümüz canım beklemedeyiz bugün hastaneye gittim ilaçlar için ordan biriyle telefonla görüşüyorlardı olumsuz diye moralim bozuldu duyunca çok ümitsizliğe kapıldım ya benimki de tutmazsa diye hiç kanamam fln olmadi ama kasıklarım ağrıyor çok bi de su gibi akıntım var devamlı ıslanıyorum ilaçlardan mı olumlu mu bilmiyorum test yapmaya çok korkuyorum olumsuz çıkar diye napsam bilemedim
Transfer günu sayılmıyor diye biliyorum ben o zaman 8. Günümüz oluyor canım benim de kasıklarım agriyor özellikle akşamları cok korkuyorum adet olcam diye ayakta kalınca daha da artiyor göğüslerim şişti ama öle çok fazla degil uykum geliyo devamlı ama ilaçlar yaparmış heralde bana da ağır geliyor ilaçBenim 9. Günüm göğüs hassasiyeti var çok gün içinde kAsık agrısı kasılma ve aşırı duygusallık sinir hormon ilaçları fazla geldi bünyeme zaman geçtikçe ümidim azalıyor test günü gelince ne yaparım bilmem
Çok stresli bu ara biran evvel sonucu öğrensek bende korkuyorum regl denTransfer günu sayılmıyor diye biliyorum ben o zaman 8. Günümüz oluyor canım benim de kasıklarım agriyor özellikle akşamları cok korkuyorum adet olcam diye ayakta kalınca daha da artiyor göğüslerim şişti ama öle çok fazla degil uykum geliyo devamlı ama ilaçlar yaparmış heralde bana da ağır geliyor ilaç
Benimde dondurmustu canim 2 ay sonra transfer etti insallah sonucum olumlu olur da sana da moral olur biraz beklemek cok zor transferden sonra evde duramiyorum devamli aklimda hayirlisi olsun insallah aksam ruyamda olumlu gordum ama yine de korkuyorum cokBugün benimde randevum vardı transfer olur diye gittim ama olmadı Şahin bey beni 1 ay bekletmek istedi zaten benim embriyolar dondurulmuştu rahim 1 ay dinlenir dedi zaten stresliydim 1 ay ertelenince dahada arttı hayırlısı bakalım
Insallah canim biz olumlu haber aliriz size de umut oluruz rabbim herkese versin beklemek çok zorHakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız 1 haftaya kadar
Insallah canim beklemek cok zorInşallah hayırlısı ile olumludur canım..Bende perşembe tedaviye başlayacam inş olur hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?