Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Canım ne durumdasın yaptın mı test fln ben çok korluyorum yapamadım hiç test pazartesiyi beklicem galiba göğüslerim patlıcak gibi oldu kasık ağrılarım var hala çok zor beklemek

Canım ne durumdasın yaptın mı test fln ben çok korluyorum yapamadım hiç test pazartesiyi beklicem galiba göğüslerim patlıcak gibi oldu kasık ağrılarım var hala çok zor beklemek
Aynen yapamadım paxartesi Nasıl yaparım onuda bilmiyorum benim göğüslerde fena sık wc ye çıkıyorum bide halsizlik çok kasık agrısı ara ara oluyor regl günüm de paxartesi zaten çok korkuyorum bende

Aynen yapamadım paxartesi Nasıl yaparım onuda bilmiyorum benim göğüslerde fena sık wc ye çıkıyorum bide halsizlik çok kasık agrısı ara ara oluyor regl günüm de paxartesi zaten çok korkuyorum bende
Aynı belirtiler bende de var insallah olumlu belirtilerdir icimden bi ses oldu diyo ama korkuyorum yine de sırtım ağrıyo bi de benim yatmaktan mi bilemedim çok da yatmıyorum ama

İdrar testi yaptım pozitif kan verdim bekliyorum Allahım hepinize nasip etsin doktorumuzdan razı olsun mutluluk dan agladım çok şükür

Ver canım cikiyo idrarda bile hemen hadi bi güzel haberde sen ver
Ya ben ucuz testlerden aldım ikinci çizgi silik çıktı sonra acıbademe kan vermeye gittik bugünden yapamayız dediler dayanamadım eve gelirken erken gebelik testi aldım onda 2. Cizgi deigerine gore yone silik ama daha belirgin yani gayet guzel gorunuyo onda ama belirsiz kaldim boyle umutlansam mi ki benim ki tek embriyo bi de dondurulmus ya ondan mi boyle gec cikiyo acaba

İdrar testi yaptım pozitif kan verdim bekliyorum Allahım hepinize nasip etsin doktorumuzdan razı olsun mutluluk dan agladım çok şükür
Hayirli olsun adınıza çok sevindim. Beb de yazın şahin beyde yaptırmayı düşünüyorum. Sizin olmama sebebinizi öğrene bilir miyim ?

Hayirli olsun adınıza çok sevindim. Beb de yazın şahin beyde yaptırmayı düşünüyorum. Sizin olmama sebebinizi öğrene bilir miyim ?
Cok tesekkur ederim açıkçası cok fazla doktor gezdim kimse birşey soylemedi su sebeple diye ama miyom var yumurtam oluyor geç çatliyor du şahin bey dogru secim sonana kadar hic umut vermedi bana taki transferde güldü herşey yolunda dediginde tamam dedim bebeğim var

Canim ucuz testlerle moral bozma benide ilk etapta silikti ondan kostuk teste niye yapmiyorlar bana gece 12 de yaptı tuhaf dondurulmus daha iyi canını sıkma silik bile olsa var iste gözün aydın kanda net cikar

Canim ucuz testlerle moral bozma benide ilk etapta silikti ondan kostuk teste niye yapmiyorlar bana gece 12 de yaptı tuhaf dondurulmus daha iyi canını sıkma silik bile olsa var iste gözün aydın kanda net cikar
Walla 3 tane test yapt
3 tane test yaptım hatta biri erken gebelik testi onda net çıktı diger ikisinde de silik de olsa cikti hepsi de farklı markaydı yani olmasa çıkmazdı heralde ay çok değişik bir duygu herkese nasip olsun inşallah

Ben riske atmadım direk erken test kan çıkmazdı tabi onlar yanılmıyor hadi gözümüz aydın artık uzun stresli bir dönem bizi bekliyor

arkadaşlar şahin beye gidenler varsa acaba beni için öğrenebilirler mi bayram tatili haftasında şahin bey çalışıcak mı çalışmayacak mı.
telefonla sordum sekreteri belli değil ama başka bir doktor mutlaka burada olacak dedi ama ben şahin beyden başka bir doktora kendimi emanet etmek istemiyorum.

Benim 391 cıktı doktoru aradım 2 gün bekle öyle gel tekrar yapalım dedi ikiz galiba yüksek
Benim niye o kadat düşük çıktı acaba bana da bi sorun yok 2 gün sonra tekrarla testi dedi korkmaya başladım kimyasal gebelik fln olur mu ki offf cok zor bir süreç ya akşamuzeri doktorla bi konusayım bari içim içimi yiyor şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…