Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benı aradı sahın bey 10 gün sonra gel dedi sorun yok diyorlarsa korkma arkadasımında azdı şimdi doğuracak stres yapma tekrarlarsın

Benı aradı sahın bey 10 gün sonra gel dedi sorun yok diyorlarsa korkma arkadasımında azdı şimdi doğuracak stres yapma tekrarlarsın
Beni de aradı 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazım yükselmezse ďüşük olur dedi çok korkuyorum ya hiç kanamam fln olmadı ki benim neden düşsün stres yapmak istemiyorum ama elomde degil tansiyonum düstü korkudan bayılcak gibi oldum

Tansi
yon benimde düşük sürekli uyuyorum kanama yokta ara ara kasık batması oluyo korkma inş yükselcek dedimya arkadasında öyley di bişey olmadı

Can'ım ne yaptın testi tekrarladın mı

C
Canım artmış değerim çok şükür çok korkmustum stres yaptim bir sürü 100 e cikmis artik sorun kalmadi dediler çok mutluyum allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım ya çok sevindim inşallah sağ salim kucagımıza alırız buarada jel coraspin devammış bide folik asit aldım

Ben fitil kullanıyorum jel degil coraspin bi de estrofem killsniyorum folik asit icme simdilik dedi bana sana folik asit mi verdi
Evet dün aradım jel devam mı diye aspirin jel bide folicasit dedi vitamin dedim şuan bukadar yeter dedi sen sahin beye devam etmek istiyor musun doktoru seviyorum da doğum vb çok pahalı

Evet dün aradım jel devam mı diye aspirin jel bide folicasit dedi vitamin dedim şuan bukadar yeter dedi sen sahin beye devam etmek istiyor musun doktoru seviyorum da doğum vb çok pahalı
Bana baska birsey kullanma dedi bugün biraz kanamam oldu benim gittim iste iğne yaptilar yerlesme kanamasi olabilir dedi hafif ztn cok degil annemde de oliyomus ilk ay umarim devam etmez simdilik devam edicem gorunuyor ama zaman ne gosterir bilemiyorum bi kalp atislarini fln duyalim da hayirlisiyla sonra bakicam artik

Bi
evet ya bende hep kuşkuluyum şu kalbi bi duysak bende tekrar kan vercem yarın nekadar oldu merak ediyorum bende de ara ara kasık agrısı oluyo bende bi müddet giderim artık şahin beye

arkadaşlar bilgisi olan var mı şahin bey bayram tatili haftası çalışıyor mu
Sanırım sen tedaviye karar verdin tatilde bitmiştir :) benimde bu ay adetten sonra transfer var yumurtalar donduruldu benimde inşallah bayrama denk gelmez transfer.Ne zaman adet olacağım tam belli değil acaba transfer adetten kaç gün sonra yapılıyor birde bayramda şahin bey izinli olsa bile git derim çünkü ilk muane çok önemli değil nasılsa dosyan mevcut orda önemli olan ilk muaneden sonraki gelişmeler erteleme derim bu seferde

Bi

evet ya bende hep kuşkuluyum şu kalbi bi duysak bende tekrar kan vercem yarın nekadar oldu merak ediyorum bende de ara ara kasık agrısı oluyo bende bi müddet giderim artık şahin beye
Test tekrarladım 2382 niye bukadar yüksek ikiz mi ya garip değil mi

İkiz galiba canim benimde öyle yüksekti ikizdi ama ben kaybettim onları nolur eğer ikiz se çok sıkı takip yaptir 15 günde takip yaptir gerekirse serklaj olsun ikizler tehlikeli diyor doktorlar

Tek embriyo transferi yapılıp ilk denemede hamile kalan var mi arkadaslar? Ben ne yapsam karar veremedim..
tek embriyo transfer edilsin istiyorum..
ama şansım da azalacak sanirim..

İkiz galiba canim benimde öyle yüksekti ikizdi ama ben kaybettim onları nolur eğer ikiz se çok sıkı takip yaptir 15 günde takip yaptir gerekirse serklaj olsun ikizler tehlikeli diyor doktorlar
Hadiya of korktum şimdi sebep söyledilermi nezamam kaybettin çok geçmiş olsun

Şahin bey mi yapmış tı transferi kontrol oldugun doktor kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…