- 10 Mayıs 2015
- 213
- 24
- 98
- 38
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.561
Benı aradı sahın bey 10 gün sonra gel dedi sorun yok diyorlarsa korkma arkadasımında azdı şimdi doğuracak stres yapma tekrarlarsınBenim niye o kadat düşük çıktı acaba bana da bi sorun yok 2 gün sonra tekrarla testi dedi korkmaya başladım kimyasal gebelik fln olur mu ki offf cok zor bir süreç ya akşamuzeri doktorla bi konusayım bari içim içimi yiyor şu anda
Beni de aradı 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazım yükselmezse ďüşük olur dedi çok korkuyorum ya hiç kanamam fln olmadı ki benim neden düşsün stres yapmak istemiyorum ama elomde degil tansiyonum düstü korkudan bayılcak gibi oldumBenı aradı sahın bey 10 gün sonra gel dedi sorun yok diyorlarsa korkma arkadasımında azdı şimdi doğuracak stres yapma tekrarlarsın
yon benimde düşük sürekli uyuyorum kanama yokta ara ara kasık batması oluyo korkma inş yükselcek dedimya arkadasında öyley di bişey olmadıBeni de aradı 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazım yükselmezse ďüşük olur dedi çok korkuyorum ya hiç kanamam fln olmadı ki benim neden düşsün stres yapmak istemiyorum ama elomde degil tansiyonum düstü korkudan bayılcak gibi oldum
Can'ım ne yaptın testi tekrarladın mıBeni de aradı 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselmesi lazım yükselmezse ďüşük olur dedi çok korkuyorum ya hiç kanamam fln olmadı ki benim neden düşsün stres yapmak istemiyorum ama elomde degil tansiyonum düstü korkudan bayılcak gibi oldum
Can'ım ne yaptın testi tekrarladın mı
Yarın sabah gidicem bakalim artmıştır diye düşünüyorum umarım öyledirCan'ım ne yaptın testi tekrarladın mı
Hadi güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninleYarın sabah gidicem bakalim artmıştır diye düşünüyorum umarım öyledir
Canım artmış değerim çok şükür çok korkmustum stres yaptim bir sürü 100 e cikmis artik sorun kalmadi dediler çok mutluyum allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHadi güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle
canım ya çok sevindim inşallah sağ salim kucagımıza alırız buarada jel coraspin devammış bide folik asit aldımCanım artmış değerim çok şükür çok korkmustum stres yaptim bir sürü 100 e cikmis artik sorun kalmadi dediler çok mutluyum allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ben fitil kullanıyorum jel degil coraspin bi de estrofem killsniyorum folik asit icme simdilik dedi bana sana folik asit mi verdiC
canım ya çok sevindim inşallah sağ salim kucagımıza alırız buarada jel coraspin devammış bide folik asit aldım
Evet dün aradım jel devam mı diye aspirin jel bide folicasit dedi vitamin dedim şuan bukadar yeter dedi sen sahin beye devam etmek istiyor musun doktoru seviyorum da doğum vb çok pahalıBen fitil kullanıyorum jel degil coraspin bi de estrofem killsniyorum folik asit icme simdilik dedi bana sana folik asit mi verdi
Bana baska birsey kullanma dedi bugün biraz kanamam oldu benim gittim iste iğne yaptilar yerlesme kanamasi olabilir dedi hafif ztn cok degil annemde de oliyomus ilk ay umarim devam etmez simdilik devam edicem gorunuyor ama zaman ne gosterir bilemiyorum bi kalp atislarini fln duyalim da hayirlisiyla sonra bakicam artikEvet dün aradım jel devam mı diye aspirin jel bide folicasit dedi vitamin dedim şuan bukadar yeter dedi sen sahin beye devam etmek istiyor musun doktoru seviyorum da doğum vb çok pahalı
BiEvet dün aradım jel devam mı diye aspirin jel bide folicasit dedi vitamin dedim şuan bukadar yeter dedi sen sahin beye devam etmek istiyor musun doktoru seviyorum da doğum vb çok pahalı
evet ya bende hep kuşkuluyum şu kalbi bi duysak bende tekrar kan vercem yarın nekadar oldu merak ediyorum bende de ara ara kasık agrısı oluyo bende bi müddet giderim artık şahin beyeBana baska birsey kullanma dedi bugün biraz kanamam oldu benim gittim iste iğne yaptilar yerlesme kanamasi olabilir dedi hafif ztn cok degil annemde de oliyomus ilk ay umarim devam etmez simdilik devam edicem gorunuyor ama zaman ne gosterir bilemiyorum bi kalp atislarini fln duyalim da hayirlisiyla sonra bakicam artik
Sanırım sen tedaviye karar verdin tatilde bitmiştir :) benimde bu ay adetten sonra transfer var yumurtalar donduruldu benimde inşallah bayrama denk gelmez transfer.Ne zaman adet olacağım tam belli değil acaba transfer adetten kaç gün sonra yapılıyor birde bayramda şahin bey izinli olsa bile git derim çünkü ilk muane çok önemli değil nasılsa dosyan mevcut orda önemli olan ilk muaneden sonraki gelişmeler erteleme derim bu seferdearkadaşlar bilgisi olan var mı şahin bey bayram tatili haftası çalışıyor mu
Test tekrarladım 2382 niye bukadar yüksek ikiz mi ya garip değil miBi
evet ya bende hep kuşkuluyum şu kalbi bi duysak bende tekrar kan vercem yarın nekadar oldu merak ediyorum bende de ara ara kasık agrısı oluyo bende bi müddet giderim artık şahin beye
Hadiya of korktum şimdi sebep söyledilermi nezamam kaybettin çok geçmiş olsunİkiz galiba canim benimde öyle yüksekti ikizdi ama ben kaybettim onları nolur eğer ikiz se çok sıkı takip yaptir 15 günde takip yaptir gerekirse serklaj olsun ikizler tehlikeli diyor doktorlar
Şahin bey mi yapmış tı transferi kontrol oldugun doktor kimdiİkiz galiba canim benimde öyle yüksekti ikizdi ama ben kaybettim onları nolur eğer ikiz se çok sıkı takip yaptir 15 günde takip yaptir gerekirse serklaj olsun ikizler tehlikeli diyor doktorlar
Canım ben yolavada özel hastanede yumurta buyutucu ilaçla hamile kalmistim ikizdi ana 5.5 aylik dogum oldu şimdi iki aydır aynı tedaviyi oldum aşilama olcak ins inş tutar dua edin sizdeŞahin bey mi yapmış tı transferi kontrol oldugun doktor kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?