- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.581
Inş tutar canım hayırlısı ile hepimiz hamile kalırız..Canım ben yolavada özel hastanede yumurta buyutucu ilaçla hamile kalmistim ikizdi ana 5.5 aylik dogum oldu şimdi iki aydır aynı tedaviyi oldum aşilama olcak ins inş tutar dua edin sizde
İnş canim tutarda Evlatlarimin acısını unuturum biraz aşilama olcak ramazandan sonraInş tutar canım hayırlısı ile hepimiz hamile kalırız..
Mrb canim.. benim ilk tup bebekte 12.gün degerim 550 idi..sonra seninki gibi cok yükseldi.. ben de ikiz sanmistim..ama tek çıktı kişiden kisiye değişiyor bazen yuksek cikabiliyor dedi doktor..Test tekrarladım 2382 niye bukadar yüksek ikiz mi ya garip değil mi
Yazan olmayinca malesef... c.tesi günü tarnsferim olacak..tek embriyo konacak.. bekliyorum bakalimHanımlar sıcaktan mı ramazandan mı hiç sesiniz çıkmıyor son durumlar nedir?
Benimde donmuş embriyolarım var adet olmayı bekliyorum muane var adetin 2 günü ona göre ne ne zaman transfer olacak karar verilecek ama araya bayram geliyor nasıl olacak bilmiyorum sende adet olduktan kaçıncı günü transfer olacak ona göre bende hesaplama yapayım bakalım bayrama denk geliyor mu cumartesi kaçıncı günün yaniYazan olmayinca malesef... c.tesi günü tarnsferim olacak..tek embriyo konacak.. bekliyorum bakalim
Ilk denemede 14.gün 3.gun embriyosu transfer edilmisti.. bu defa 16.gune denk geliyor 5.gun embriyosu koyacaklar..Benimde donmuş embriyolarım var adet olmayı bekliyorum muane var adetin 2 günü ona göre ne ne zaman transfer olacak karar verilecek ama araya bayram geliyor nasıl olacak bilmiyorum sende adet olduktan kaçıncı günü transfer olacak ona göre bende hesaplama yapayım bakalım bayrama denk geliyor mu cumartesi kaçıncı günün yani
Benim 2 ay önce 3 tane dondurdular Şahin bey erteledi rahim kendine gelsin dedi geçen adette rahim kalın çıktı transfer olmadı bakalım bu ay rahim nasıl çıkacak sanırım birde bayram tatiline denk gelecek gibi doktor bey bayramda kaç gün izin kullanacak acabaIlk denemede 14.gün 3.gun embriyosu transfer edilmisti.. bu defa 16.gune denk geliyor 5.gun embriyosu koyacaklar..
Benim kistten dolayı önümüzdeki aya kalabilirdi.. kan degerlerime baktılar.. o zaman sormuştum Şahin beye ben..bayrama denk gelecek nolacak diye.. mecbur tedaviye gelicez, program bi sekilde yapilip ayarlanacak burda dedi.. yani merak etme sirf o yüzden yarim kalmaz tedavin..Benim 2 ay önce 3 tane dondurdular Şahin bey erteledi rahim kendine gelsin dedi geçen adette rahim kalın çıktı transfer olmadı bakalım bu ay rahim nasıl çıkacak sanırım birde bayram tatiline denk gelecek gibi doktor bey bayramda kaç gün izin kullanacak acaba
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah bizlerde tez zamanda pozitifleri görürüzBenim kistten dolayı önümüzdeki aya kalabilirdi.. kan degerlerime baktılar.. o zaman sormuştum Şahin beye ben..bayrama denk gelecek nolacak diye.. mecbur tedaviye gelicez, program bi sekilde yapilip ayarlanacak burda dedi.. yani merak etme sirf o yüzden yarim kalmaz tedavin..
Amin insallahHakkımızda hayırlısı canım inşallah bizlerde tez zamanda pozitifleri görürüz
canım ben de şahin beyin istemesi üzerine gen testi yaptırdım. şahin bey bir tel verdi bize medical parka gidip kan vermiştik evet pahalı idi karı koca ikimizden de istemiştiArkadaslar geçen haftalarda şahin beyle görüşme yaptık. Bizden tekrar spermiogram ve sperm dna fragmantasyon analizi istedi. Bursa genetik yapıyormuş şehir dışına gonderiyormus. Fiyatı bayag pahali geldi 600 lira. Aranızda yaptıran var mı ? Veya farklı bi yer bilen.
Biz gen testlerimizi sevket yilmaz da yaptirdik . Ücretsiz oldu çok şükür. Ama dna fragmantasyon analizi için alternatif yer arıyorum cnm.canım ben de şahin beyin istemesi üzerine gen testi yaptırdım. şahin bey bir tel verdi bize medical parka gidip kan vermiştik evet pahalı idi karı koca ikimizden de istemişti
bziden karyotip - trombofili paneli istemişBiz gen testlerimizi sevket yilmaz da yaptirdik . Ücretsiz oldu çok şükür. Ama dna fragmantasyon analizi için alternatif yer arıyorum cnm.
Ben c.tesi transfer oldum.. orta kalite tek embryo.. o yuzden cok umudum yok..Kızlar transfer olalı 7 gün oldu ve bende hiçbir belirti yok olmadı galibatest günüm Çarşamba bakalım ne olacak...
Bende pazartesi yaptıracam benimde umudum yok hayırlısı inş ikimizde hamileyizdirBen c.tesi transfer oldum.. orta kalite tek embryo.. o yuzden cok umudum yok..
Test gunum pers ama ben pzt günü yaptiracagim 9.günde... olmadiysa zaten belli olur.. olduysa degeri düşük cikar ve testi tekrarlariz..
Belirti olarak rahimdeve kasiklarda bi agri sızı kasilma falan var ama bu yumurtalar toplandigindan beri devam ediyo..o nedenle olumlu yonde yormuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?