- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.601
Canım sen yalovada hangi hastanede baktıracan...uzmanlar bakıyor mu acaba kanda gebelik araya tatil girdi...gecen benim e2 ile progesterona bakmadılar haftasonu diye...Okunacak ezanlar hurmetine ins ikinizinde tutar
Canım ben daha tedaviye baslamadimCanım sen yalovada hangi hastanede baktıracan...uzmanlar bakıyor mu acaba kanda gebelik araya tatil girdi...gecen benim e2 ile progesterona bakmadılar haftasonu diye...
Kan tahlili yaptırdın mı canım benim cesartim yok test günümü çarşambayı bekleyecem..Bende pazartesi yaptıracam benimde umudum yok hayırlısı inş ikimizde hamileyizdir
Test yaptırdın mı canım ben çarşambayı bekleyecem bakalım hayırlısıBen c.tesi transfer oldum.. orta kalite tek embryo.. o yuzden cok umudum yok..
Test gunum pers ama ben pzt günü yaptiracagim 9.günde... olmadiysa zaten belli olur.. olduysa degeri düşük cikar ve testi tekrarlariz..
Belirti olarak rahimdeve kasiklarda bi agri sızı kasilma falan var ama bu yumurtalar toplandigindan beri devam ediyo..o nedenle olumlu yonde yormuyorum
8.gun degeri 25 cikti.. bana cok dusuk geldi.. yarin bi daha yaptiracagimTest yaptırdın mı canım ben çarşambayı bekleyecem bakalım hayırlısı
8.gun degeri 25 cikti.. bana cok dusuk geldi.. yarin bi daha yaptiracagim
Sormadim canim cunku test gunum persembe.. diyecekleri sey bekle ve testi tekrarla olacak..onlarin da yapabilecegi bisey yok suanDoktoru arayıp sordun mu inş vardır bebişin..
Doğru söylüyorsun...inş vardır bebişlerimiz..Sormadim canim cunku test gunum persembe.. diyecekleri sey bekle ve testi tekrarla olacak..onlarin da yapabilecegi bisey yok suan
Kızlar benim olmadı nasip değilmiş...inşallah 2. denemede olur Allah yardımcımız olsun...
Inş canım çok sağ ol...Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabır versin zor zamanlar geçiriyoruz...Hayirlisi olsun canim.. üzülme demeyecegim bu yolda hepimiz cok yiprandik.. bazilarimiz daha da cok.. kendime hayrim yok ki seni teselli edeyim :)
İşimiz duaya kalmis bizlerin.. Allah insallah 2.denemende verir yavrunu kucagina..
hayırlısı olsun canım ben de kısmetse eylül gibi 3. deneyeceğim. allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar benim olmadı nasip değilmiş...inşallah 2. denemede olur Allah yardımcımız olsun...
inşaallah en kısa zamanda bebeğnize kavusursunuz..Kızlar benim olmadı nasip değilmiş...inşallah 2. denemede olur Allah yardımcımız olsun...
merhaba..bende eylül yada ekim gibi deneme planlıyorum...ALLAH HEPİMİZİN yardımcısı olsun..hayırlısı olsun canım ben de kısmetse eylül gibi 3. deneyeceğim. allah hepimizin yardımcısı olsun
Sonuc pozitifti ama kanamam basladi.. Yapacak bisey yok malesef.. hayırlısı boyleymisacelya30 sonucunuz nedir?
aminmerhaba..bende eylül yada ekim gibi deneme planlıyorum...ALLAH HEPİMİZİN yardımcısı olsun..
canım hemen şahin beye git kanamayı durdurmak için iğne yapılıyorSonuc pozitifti ama kanamam basladi.. Yapacak bisey yok malesef.. hayırlısı boyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?