- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.621
Bursada oturmuyorum.. kanamam hem fazla hem de ağrılı canim.. agri olmasaydi bir ihtimal derdim.. igne yaptirdim zaten ama kesilmedi malesef.. aksam b hcg ölçümü yaptiracagim, düşük gerceklestiyse zaten belli olur degerdencanım hemen şahin beye git kanamayı durdurmak için iğne yapılıyor
benim de 7 haftalıkken kanamam olmuştu ama çok fazla bir kanama idi
Inşallah sağ ol canım...Hepimiz kavusuruz sağ salim inş..inşaallah en kısa zamanda bebeğnize kavusursunuz..
Çok geçmiş olsun canım..nasip değilmiş demek ki inşallah hepimiz bir an önce bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla...Bursada oturmuyorum.. kanamam hem fazla hem de ağrılı canim.. agri olmasaydi bir ihtimal derdim.. igne yaptirdim zaten ama kesilmedi malesef.. aksam b hcg ölçümü yaptiracagim, düşük gerceklestiyse zaten belli olur degerden
Bana da baska merkeze git diyen oldu ama hem ulasim açısından hem de bildigim yer olmasindan dolayi sahin beye giderim.. tek denemen negatif..bence 2.sini de ayni merkezde yaptir.. belki farkli bi yol izleyecektir doktor bey.. ne bilim..Kızlar bir şey sorcam sizce şahin beye mi đewam edeyim fulya bahçeciye mi gideyim kafam karıştı biraz...eskiden fulya bahçecide çalışan tüp bebek hemşiresi var tanıdığım o oraya yönlendirmek istiyor bende şahin beyden memnunum ama 1aşılama 1tüp bebek olumsuz...napayım sizce????
Sağ ol canım bende senin gibi düşünüyorum belki farklı yol uygular dediğin gibi..bide yalovadan bursaya arabamızla gidiyoruz ama istanbul trafik malum vapurla geçecen sonra işte otobüs falan çok yorucu olur gibi.. Zaten cuma günü genel muayeneye gidicem o zaman sorcam aklımdaki soruları..Bana da baska merkeze git diyen oldu ama hem ulasim açısından hem de bildigim yer olmasindan dolayi sahin beye giderim.. tek denemen negatif..bence 2.sini de ayni merkezde yaptir.. belki farkli bi yol izleyecektir doktor bey.. ne bilim..
Beni aradilar bi gelisme var mi diye.. durumumdan bahsettim.. doktora ileticez size doneriz dediler..aramalarini bekliycem.. bakalim ararlarsa ilgi alaka var demektir..belki hemen baslarim yeniden.. yoksa 1 sene daha erteleyebilirim..Sağ ol canım bende senin gibi düşünüyorum belki farklı yol uygular dediğin gibi..bide yalovadan bursaya arabamızla gidiyoruz ama istanbul trafik malum vapurla geçecen sonra işte otobüs falan çok yorucu olur gibi.. Zaten cuma günü genel muayeneye gidicem o zaman sorcam aklımdaki soruları..
Arar doktor çünkü benim test günüm çarşambaydı Hemşire aradı şahin beyde cumartesi aradı öncesinde büyük ihtimal tatildeydi...yanlış anlamazsan neden 1 sene ara yaşın kaç???Beni aradilar bi gelisme var mi diye.. durumumdan bahsettim.. doktora ileticez size doneriz dediler..aramalarini bekliycem.. bakalim ararlarsa ilgi alaka var demektir..belki hemen baslarim yeniden.. yoksa 1 sene daha erteleyebilirim..
Yas 35 malesef.. bu deneme benim icin cok yorucuydu.. hem maddi hem manevi.. yumurta toplamada cok canim yandi.. o yüzden cok korkuyorum.. keske dondurulmusum olsaydi ama malesef yokArar doktor çünkü benim test günüm çarşambaydı Hemşire aradı şahin beyde cumartesi aradı öncesinde büyük ihtimal tatildeydi...yanlış anlamazsan neden 1 sene ara yaşın kaç???
Anladım canım ewet hepimiz zorlanıyoruz madde manevi...Benimde yaş 30 4 yıllık evliyim..toplama anestezi ile oluyor nasıl canın yandı merak ettim..Yas 35 malesef.. bu deneme benim icin cok yorucuydu.. hem maddi hem manevi.. yumurta toplamada cok canim yandi.. o yüzden cok korkuyorum.. keske dondurulmusum olsaydi ama malesef yok
Anestezi yapilmadi bana canim.. narkozdan sonra 10 gun kendime gelemiyorum.. nasil bir bunyedir anlamadim.. ama bundan sonraki denememde ayni seye cesaret edebilir miyim bilmiyorum.. 10 gun hastanelik olmayi goze almak veya 15 dk acı cekmek.. o yuzden araya zaman girerse belki cesaret edebilirim..Anladım canım ewet hepimiz zorlanıyoruz madde manevi...Benimde yaş 30 4 yıllık evliyim..toplama anestezi ile oluyor nasıl canın yandı merak ettim..
Anladım canım çok geçmiş olsun zormuş..Allah yardımcın olsun..Anestezi yapilmadi bana canim.. narkozdan sonra 10 gun kendime gelemiyorum.. nasil bir bunyedir anlamadim.. ama bundan sonraki denememde ayni seye cesaret edebilir miyim bilmiyorum.. 10 gun hastanelik olmayi goze almak veya 15 dk acı cekmek.. o yuzden araya zaman girerse belki cesaret edebilirim..
hayır 5.ci denemem olacakamin
senin ilk mi
Hepsini sahin bey mi yapti? Hepsi mi olumsuzdu peki?hayır 5.ci denemem olacak
evet hepsini şahin bey yaptı.hepsinde hamile kaldım ama düştüler.simdi yine şahin beye gelicem.Hepsini sahin bey mi yapti? Hepsi mi olumsuzdu peki?
Herhangi bisey yapildi mi peki ilave? Simdi benim de düştü ve sen öyle deyince bi korku kapladi beni..evet hepsini şahin bey yaptı.hepsinde hamile kaldım ama düştüler.simdi yine şahin beye gelicem.
evet son ikisinde ilave tedaviler yapıldı..ama yine aynı oldu..son bir kez daha denicez,kısmet artık..ama seni hiç korku kaplamasın herkesin durumu farklı..bunu ancak Allah biliyor...mesela sahin beyin hastası olan biri vardı benim dönemımde onunda 2 denemesi tuttu,sonra düstü..3.cü denemeyi yapmaya hazırlanıyordu kendiliğinden hamile kaldı,..sen içini ferah tut...Herhangi bisey yapildi mi peki ilave? Simdi benim de düştü ve sen öyle deyince bi korku kapladi beni..
Bende bu hafta tedaviye başlıyorum inşallah beklemedeyimBende hayirlisiyla pazartesi veya salı günü tedaviye başlıyorum çok heyecanlıyım... Ne olur dua edin hayırlı sonuclar alalım tedavimizin sonunda.... Rabbim herkesin yüzünü güldürsün 1 degil 2 versin inşallah....
Rabbim bizimde yüzümüzu güldürsün insallah...Bende bu hafta tedaviye başlıyorum inşallah beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?