- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.641
29 yaşındayım canim ... sizin... belirli bi sorun var mi sizde... benim sürekli dusuklerim oluyodu ve tuplerimden birisi alindi simdide tup bebek denicez bakalim...İnsaAllah cnm yasin kaç merve
Rabbim.hayirli ömürler versin canim... yine tekrardan sevinirsiniz insallah...Benim 1 oglum var o da tedaviyle oldu. 5 yaşında kardes istiyo şimdi.
Regl bekliyorum anca karar verdik çok hareketli bi oglum var
Erkek infertiliteşi bizim
Amin cnm insallah hepimiz sevinelim. Sen ne zaman gidiyorsunRabbim.hayirli ömürler versin canim... yine tekrardan sevinirsiniz insallah...
Adet bekliyorum canim ikinci günü gel demisti... Salı günü felan giderim belkiAmin cnm insallah hepimiz sevinelim. Sen ne zaman gidiyorsun
Mrb benim de 4 yasinda bir oglum var.. o da tedaviyle oldu.. ikiz korkum yuzunden hazirandaki denememde cift embriyo kabul etmedim.. malesef pozitifi gordum ve ardindan düşük oldu.. siz benim yaptigim hatayi yapmayin, cift koydurunBenim 1 oglum var o da tedaviyle oldu. 5 yaşında kardes istiyo şimdi.
Regl bekliyorum anca karar verdik çok hareketli bi oglum var
Erkek infertiliteşi bizim
Benim de çift korkum var ama 2 koyduracagim inşallah bakalım nasip neyse o olacak. Rabbim Emeklerimizin karşılığını versin ins.sağlıklı hayırlı 1 evlat daha inş.Mrb benim de 4 yasinda bir oglum var.. o da tedaviyle oldu.. ikiz korkum yuzunden hazirandaki denememde cift embriyo kabul etmedim.. malesef pozitifi gordum ve ardindan düşük oldu.. siz benim yaptigim hatayi yapmayin, cift koydurun
Evet ilki de sahin beydeydi.. ilk denemede oldu zaten.. ama 2.nasip olmadi malesef tutunamadi.. ocak ayinda bi deneme daha yaptiracagim biraz maddi ve manevi kendimi toplamam lazimBenim de çift korkum var ama 2 koyduracagim inşallah bakalım nasip neyse o olacak. Rabbim Emeklerimizin karşılığını versin ins.sağlıklı hayırlı 1 evlat daha inş.
Sen de ilkini sahin beyde.mi yaptin
Rabbim yardım etsin hepimize. Maddi manevi çok zor. Sen nezaman yaptırdın en son ne kadar harcama yaptın.Evet ilki de sahin beydeydi.. ilk denemede oldu zaten.. ama 2.nasip olmadi malesef tutunamadi.. ocak ayinda bi deneme daha yaptiracagim biraz maddi ve manevi kendimi toplamam lazim
Yok hayir canim demedi öyle bisey bizde 3 ay önce gitmistik... ameliyat oldum ben biraz dinlen öyle gel dedi sadece...Ben 3 ay önce msj atmistim gelicem diye t folik plus kullan demişti sen kullanıyor musun bende adet bekliyorum eli kulaginda
Haziran sonunda transfer oldum.. 2 hafta once olumsuz sonucla birlikte hayaller suya düştü..1 ay dinlenip hemen agustosta denesem mi dedim ama zorlamaya gerek yok diye düşündüm.. bi 6 ay daha beklemeye karar verdim.. 6 bindi sanirim hastane..1200 civarida ilaclar tuttu..tabi sehir disindan olunca git gel falan biraz daha masrafli oldu bizim icin..Rabbim yardım etsin hepimize. Maddi manevi çok zor. Sen nezaman yaptırdın en son ne kadar harcama yaptın.
Masraf zaten cnm hayırlı sonuclar alsak sağlıklı evlatlar alsak kucağımiza her şeye deger de Rabbim yardım etsin herkeseHaziran sonunda transfer oldum.. 2 hafta once olumsuz sonucla birlikte hayaller suya düştü..1 ay dinlenip hemen agustosta denesem mi dedim ama zorlamaya gerek yok diye düşündüm.. bi 6 ay daha beklemeye karar verdim.. 6 bindi sanirim hastane..1200 civarida ilaclar tuttu..tabi sehir disindan olunca git gel falan biraz daha masrafli oldu bizim icin..
Benim de eli kulaginda cnm stresten olamadım yaaBenim yarin 2.30 da randevum varheidi1017 senin belli oldu mu? Ben cok heycanliyim icimde korku telaş duygu karmaşası yaşıyorum dua edin arkadaşlar ne olur.. bu üçüncu tedavim olucak ama sanki ilk...
Benden sadece kan tahlili istediler..hamilelik oncesi kadin ve erkek icin gereken basit tahliller.. devlet hastanesinde yaptirip getirmistim sonucu transfer gunuMasraf zaten cnm hayırlı sonuclar alsak sağlıklı evlatlar alsak kucağımiza her şeye deger de Rabbim yardım etsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?