Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benim 1 oglum var o da tedaviyle oldu. 5 yaşında kardes istiyo şimdi.
Regl bekliyorum anca karar verdik çok hareketli bi oglum var
Erkek infertiliteşi bizim

Ben 3 ay önce msj atmistim gelicem diye t folik plus kullan demişti sen kullanıyor musun bende adet bekliyorum eli kulaginda

Benim 1 oglum var o da tedaviyle oldu. 5 yaşında kardes istiyo şimdi.
Regl bekliyorum anca karar verdik çok hareketli bi oglum var
Erkek infertiliteşi bizim
Mrb benim de 4 yasinda bir oglum var.. o da tedaviyle oldu.. ikiz korkum yuzunden hazirandaki denememde cift embriyo kabul etmedim.. malesef pozitifi gordum ve ardindan düşük oldu.. siz benim yaptigim hatayi yapmayin, cift koydurun

Mrb benim de 4 yasinda bir oglum var.. o da tedaviyle oldu.. ikiz korkum yuzunden hazirandaki denememde cift embriyo kabul etmedim.. malesef pozitifi gordum ve ardindan düşük oldu.. siz benim yaptigim hatayi yapmayin, cift koydurun
Benim de çift korkum var ama 2 koyduracagim inşallah bakalım nasip neyse o olacak. Rabbim Emeklerimizin karşılığını versin ins.sağlıklı hayırlı 1 evlat daha inş.
Sen de ilkini sahin beyde.mi yaptin

Benim de çift korkum var ama 2 koyduracagim inşallah bakalım nasip neyse o olacak. Rabbim Emeklerimizin karşılığını versin ins.sağlıklı hayırlı 1 evlat daha inş.
Sen de ilkini sahin beyde.mi yaptin
Evet ilki de sahin beydeydi.. ilk denemede oldu zaten.. ama 2.nasip olmadi malesef tutunamadi.. ocak ayinda bi deneme daha yaptiracagim biraz maddi ve manevi kendimi toplamam lazim

Evet ilki de sahin beydeydi.. ilk denemede oldu zaten.. ama 2.nasip olmadi malesef tutunamadi.. ocak ayinda bi deneme daha yaptiracagim biraz maddi ve manevi kendimi toplamam lazim
Rabbim yardım etsin hepimize. Maddi manevi çok zor. Sen nezaman yaptırdın en son ne kadar harcama yaptın.

Benim oglum da ikiz di diğeri düştü çok yoğun kanamalarla 3 ay çektim ama çok sukur bi oglum var. İnşallah bu deneme de hayirla sonuçlanır maddi manevi bi daha deneyebilir miyiz bilmiyorum.

Rabbim yardım etsin hepimize. Maddi manevi çok zor. Sen nezaman yaptırdın en son ne kadar harcama yaptın.
Haziran sonunda transfer oldum.. 2 hafta once olumsuz sonucla birlikte hayaller suya düştü..1 ay dinlenip hemen agustosta denesem mi dedim ama zorlamaya gerek yok diye düşündüm.. bi 6 ay daha beklemeye karar verdim.. 6 bindi sanirim hastane..1200 civarida ilaclar tuttu..tabi sehir disindan olunca git gel falan biraz daha masrafli oldu bizim icin..

Masraf zaten cnm hayırlı sonuclar alsak sağlıklı evlatlar alsak kucağımiza her şeye deger de Rabbim yardım etsin herkese

Benim yarin 2.30 da randevum var heidi1017 senin belli oldu mu? Ben cok heycanliyim icimde korku telaş duygu karmaşası yaşıyorum dua edin arkadaşlar ne olur.. bu üçüncu tedavim olucak ama sanki ilk...

Benim yarin 2.30 da randevum var heidi1017 senin belli oldu mu? Ben cok heycanliyim icimde korku telaş duygu karmaşası yaşıyorum dua edin arkadaşlar ne olur.. bu üçüncu tedavim olucak ama sanki ilk...
Benim de eli kulaginda cnm stresten olamadım yaa
Valla sakin ol diyecem ama bende bile suan heyecan var Rabbim yardım etsin inş. Sağlıkla alırız bebis leri kucagimiza

Benimde çarşamba randevüm var benim 2 ay önce yumurtalarım toplandı donduruldu rahimde bazı sorunlar olduğundan transfer yapılamadı bakalım çarşamba muanede neye karar verecek şahin bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…