Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benden sadece kan tahlili istediler..hamilelik oncesi kadin ve erkek icin gereken basit tahliller.. devlet hastanesinde yaptirip getirmistim sonucu transfer gunu
Hangi bölümden aldın cnm kimden aldın bende gideyim ilk denememde bi doktora gitmiştim Sinir olmustum

Benimde çarşamba randevüm var benim 2 ay önce yumurtalarım toplandı donduruldu rahimde bazı sorunlar olduğundan transfer yapılamadı bakalım çarşamba muanede neye karar verecek şahin bey
Hayirlisiyla transferin olur inş. Cnm herkes Hamiş olur ok amin

Hangi bölümden aldın cnm kimden aldın bende gideyim ilk denememde bi doktora gitmiştim Sinir olmustum
Hangi bölümden derken kan tahlillerini mi? Senden istedikleri kagit dosyada ekli zaten..onu aldim bi dahiliye uzmanina gidip bu tahliller istendi dedim.. tabii ki dedi..
Ama devlet hastanelerinde kadin dogumcuya da gidebilirsin.onlar da yapar sanirim..
O kadar para veriyoruz.. aslinda acibademde yapılabilirdi..ama pakete dahil degil sanirim.. orda yaptirmaya kalksam bir sürü para isterlerdi..

tahliller e tabi kii dedi ne güzel biz e doktor ben kimsenin sekreteri değil im demişti ondan sordum hangi doktor.bursada mi diye
acibadem de yaptırsak 500 den aşağı olmaz.

tahliller e tabi kii dedi ne güzel biz e doktor ben kimsenin sekreteri değil im demişti ondan sordum hangi doktor.bursada mi diye
acibadem de yaptırsak 500 den aşağı olmaz.
Var oyle doktorlar malesef.. ben de sonuc ogrenme asamasinda yasamistim ayni sıkıntıyı.. bursada degilim ben..
Sen devlet hastanesine bi dahiliye uzmanina git tedavi görüyorum bu tahlilleri yaptirmam gerekiyor de..baska da ayrintiya girme.. yaparlar bence

mecbur deneyeceğim sansimi

Ve hayırlısıyla ilk ignemizle tedaviye basladık... Rabbim sonunu hayr etsin hepimiz tek tek bebek haberi ile seviniriz insallah....

Ne güzel hayırlı olsun canım bende Ağustos 4 veya 5 te başlayacam inş Allah nasip ederse..... Inşallah hepimizin bebişleri olur..
Insallah canim insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ... seninde az kalmış hadi bakalım.. :) hep birlikte sevindirici haberler alalim...

İmkansız cnm okadar diyeyim sana ilk denemede sağlıklı bebis gelsin kendiliğinden olmasa üzülmem artik
Deme öyle canim ya Rabbimden umut kesilmez bu benim üçüncu denemem canım sürekli düşük yapiyorum ben kendiligindende hamile kaliyordum ilk zamanlarda daha sonra kalamadim tek tüpüm alindi sivi varmis... ilk doktorum rahatsizligimi bile bile yapti tup bebegi ona gercekten hakkimi helal etmiyorum cok yiprandim sahin beyide bu site sayesinde buldum... ilk gittigimizde ameliyat dedi bana, bilmiyorum ama icimde hep olumlu dusunceler var... olmazlari olduran Allah var kardesim biz isticez o vericek insallah... :)

İnşallah cnm demek.istediğim Rabbim vesile ile de olsa anneliği tattiriyor ya çok sukur. Hic tedavi yaptiramayanlar var. Bu deneme mizde hamile kalalim da inşallah sağlıkla bebis ler dünyaya getirelim inş
sahin bey paragoz değil ben acele etmiştim ilk denemede ne bu acele demişti bana:)))

selam canım nasıl gidiyor hamilelik hastaneye devammı benim ikizler miş biliyormusun:) 10 haftamız oldu şimdilik sıkıntı yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…