- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.681
Maşallah size Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inş.selam canım nasıl gidiyor hamilelik hastaneye devammı benim ikizler miş biliyormusun:) 10 haftamız oldu şimdilik sıkıntı yok şükür
çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin Şahin bey gerçekten alanında uzman hiç ümit vermedi hiç heveslendirmedi taaki en son güne kadar muayene ücretleri bukadar pahalı olmasa devam edecğim fakat doğum da çok yüksekMaşallah size Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inş.
Evet cnm sahin bey gibi doktor yok. İlk hamileligi mi onun vesilesiyle yaşadım kontrolleri bana gelme pahalı dedi bna. Doğumu onda yapmak isterdim 5 yıl önce 5000 di sen düşün gerisiniçok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin Şahin bey gerçekten alanında uzman hiç ümit vermedi hiç heveslendirmedi taaki en son güne kadar muayene ücretleri bukadar pahalı olmasa devam edecğim fakat doğum da çok yüksek
bende ondan vazgeçmek istemiyorum ama 10000 biş öyle duydum başka önerdiğin doktor yokmuEvet cnm sahin bey gibi doktor yok. İlk hamileligi mi onun vesilesiyle yaşadım kontrolleri bana gelme pahalı dedi bna. Doğumu onda yapmak isterdim 5 yıl önce 5000 di sen düşün gerisini
Ben Bülent kayhan da yaptım ilk doğumu ozaman Zübeyde deydi muayenehanesine gittim süper doktor şimdi de gidebilirsin.özel hastanelere geliyor. Bende hayat hastanesi emel hanima gitmeyi düşünüyorum çok iyiymiş hamile kalırsam inşallah tabibende ondan vazgeçmek istemiyorum ama 10000 biş öyle duydum başka önerdiğin doktor yokmu
Canım tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah ikizlerini..Allah bizlerde nasip etsin inşallahselam canım nasıl gidiyor hamilelik hastaneye devammı benim ikizler miş biliyormusun:) 10 haftamız oldu şimdilik sıkıntı yok şükür
Allah allah normalde kac gunde oluyorsun arkadaşım... 4_5 gun gectiyse supheli olabilir canim ya.. sen daha once tup bebek ile mi hamile kaldin canim...Mrv0509 ben hala adet olamadım hiç aksamazdi bugün 34.gün çok Üzgünüm
Evet xnm tupbebekle hamile kaldım erkek infertiliteşi var imkansız gibi benimki. Karnım belim ağrıyor gelmiyor.kafayı yicemAllah allah normalde kac gunde oluyorsun arkadaşım... 4_5 gun gectiyse supheli olabilir canim ya.. sen daha once tup bebek ile mi hamile kaldin canim...
bülent kayhana gebelik öncesi gittim evet çok iyi biri ama ben yakınlarda bi hastane olsun istiyorum gece gündüz koşabileceğim ikiz olduğu için agrılı geçiyorBen Bülent kayhan da yaptım ilk doğumu ozaman Zübeyde deydi muayenehanesine gittim süper doktor şimdi de gidebilirsin.özel hastanelere geliyor. Bende hayat hastanesi emel hanima gitmeyi düşünüyorum çok iyiymiş hamile kalırsam inşallah tabi
aminnnnn isteyen hersekese nasip eder inşallahCanım tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah ikizlerini..Allah bizlerde nasip etsin inşallah
Nerde oturuyorsun cnmbülent kayhana gebelik öncesi gittim evet çok iyi biri ama ben yakınlarda bi hastane olsun istiyorum gece gündüz koşabileceğim ikiz olduğu için agrılı geçiyor
ata evlerNerde oturuyorsun cnm
Ben de gidiyorum perşembe randevum var bu ay transferim var sen hangi aşamadasınKizlar tedaviye hic gelen giden yokmu bi benmiyim tedavisi baslayan... :)
Benimde salı günü tekrar randevum var canim... igneleri vurunuyorum yumurta gelistirici sanirim sali gununden sonra toplama icin gun vericekler... bu arada tedaviniz hayirli olsun hep birlikte guzel haberler aliriz insallah...Ben de gidiyorum perşembe randevum var bu ay transferim var sen hangi aşamadasın
İnşallah canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun bir an önce hepimiz olumlu sonuçlar alırız bu arada senin ilk tedavin mi benimde ilk ama yinede sormak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince cevaplarımBenimde salı günü tekrar randevum var canim... igneleri vurunuyorum yumurta gelistirici sanirim sali gununden sonra toplama icin gun vericekler... bu arada tedaviniz hayirli olsun hep birlikte guzel haberler aliriz insallah...
Tesekkur ederim canim yok ilk deil benim... normal yolla iki kere gebeligim oldu dusukle sonuclandi iki kerede tup bebek ama yinede düşükle sonuclandi... bu 3. Insallah son olur.İnşallah canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun bir an önce hepimiz olumlu sonuçlar alırız bu arada senin ilk tedavin mi benimde ilk ama yinede sormak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince cevaplarım
Böyle durumlarda embriyoya neden tutunamadığı için genetik test yapılıyormuş size yapılmadımı şahin bey yapıyor mu acaba ??Tesekkur ederim canim yok ilk deil benim... normal yolla iki kere gebeligim oldu dusukle sonuclandi iki kerede tup bebek ama yinede düşükle sonuclandi... bu 3. Insallah son olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?