Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Maşallah size Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inş.
çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin Şahin bey gerçekten alanında uzman hiç ümit vermedi hiç heveslendirmedi taaki en son güne kadar muayene ücretleri bukadar pahalı olmasa devam edecğim fakat doğum da çok yüksek

Evet cnm sahin bey gibi doktor yok. İlk hamileligi mi onun vesilesiyle yaşadım kontrolleri bana gelme pahalı dedi bna. Doğumu onda yapmak isterdim 5 yıl önce 5000 di sen düşün gerisini

Evet cnm sahin bey gibi doktor yok. İlk hamileligi mi onun vesilesiyle yaşadım kontrolleri bana gelme pahalı dedi bna. Doğumu onda yapmak isterdim 5 yıl önce 5000 di sen düşün gerisini
bende ondan vazgeçmek istemiyorum ama 10000 biş öyle duydum başka önerdiğin doktor yokmu

bende ondan vazgeçmek istemiyorum ama 10000 biş öyle duydum başka önerdiğin doktor yokmu
Ben Bülent kayhan da yaptım ilk doğumu ozaman Zübeyde deydi muayenehanesine gittim süper doktor şimdi de gidebilirsin.özel hastanelere geliyor. Bende hayat hastanesi emel hanima gitmeyi düşünüyorum çok iyiymiş hamile kalırsam inşallah tabi

Allah allah normalde kac gunde oluyorsun arkadaşım... 4_5 gun gectiyse supheli olabilir canim ya.. sen daha once tup bebek ile mi hamile kaldin canim...
Evet xnm tupbebekle hamile kaldım erkek infertiliteşi var imkansız gibi benimki. Karnım belim ağrıyor gelmiyor.kafayı yicem

bülent kayhana gebelik öncesi gittim evet çok iyi biri ama ben yakınlarda bi hastane olsun istiyorum gece gündüz koşabileceğim ikiz olduğu için agrılı geçiyor

Ben de gidiyorum perşembe randevum var bu ay transferim var sen hangi aşamadasın
Benimde salı günü tekrar randevum var canim... igneleri vurunuyorum yumurta gelistirici sanirim sali gununden sonra toplama icin gun vericekler... bu arada tedaviniz hayirli olsun hep birlikte guzel haberler aliriz insallah...

Benimde salı günü tekrar randevum var canim... igneleri vurunuyorum yumurta gelistirici sanirim sali gununden sonra toplama icin gun vericekler... bu arada tedaviniz hayirli olsun hep birlikte guzel haberler aliriz insallah...
İnşallah canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun bir an önce hepimiz olumlu sonuçlar alırız bu arada senin ilk tedavin mi benimde ilk ama yinede sormak istediğin bir şey olursa elimden geldiğince cevaplarım

Tesekkur ederim canim yok ilk deil benim... normal yolla iki kere gebeligim oldu dusukle sonuclandi iki kerede tup bebek ama yinede düşükle sonuclandi... bu 3. Insallah son olur.

Tesekkur ederim canim yok ilk deil benim... normal yolla iki kere gebeligim oldu dusukle sonuclandi iki kerede tup bebek ama yinede düşükle sonuclandi... bu 3. Insallah son olur.
Böyle durumlarda embriyoya neden tutunamadığı için genetik test yapılıyormuş size yapılmadımı şahin bey yapıyor mu acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…