Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Böyle durumlarda embriyoya neden tutunamadığı için genetik test yapılıyormuş size yapılmadımı şahin bey yapıyor mu acaba ??
Evet canim yapılıo doktor maduru oldum ben hic bisey yapmadan hala 3.yude denemek isteyince biraktim ilk doktorumu testleri kendi kendimize yaptirdik.... megerse hidrosalpenks varmış bende ameliyat olmam gerekiyomus.. Hamdolsun Sahin beyi bu sitede buldum ve ilk gittigimde ameliyat olmadan denemenin bi anlami yok tupunde ki sivi dusuge sebep oldugu gibi gebe kalmanada engel olur dedi ben simdi ameliyat oldum öyle tedaviye basladim...

Hanımlar diyelimki hepimiz olumlu sonuçlarımızı aldık peki nerede doğum yapıcaz gönül isterki acıbademe devam ama doğum ücreti dudak uçuklatıyor başka güzel bir yer tavsiye edecek olan var mı?

Ciddimisin baya gecikmis canım.. nasıl dayandın bugüne kadar test yapmadan kız ay belli mi olur Allahim insallah sevindirici sonuc alirsin...
Cnm ne yazık ki kırmızıları gördüm ((
bu kadar gecikmeden sonra sahin beye gidilir mi 3 Ay önce kontrol olmuştum bişey yok demişti rahimde.
3.günü. gideceğim yanına galiba çocuğa bacak kimse yok

Hanımlar diyelimki hepimiz olumlu sonuçlarımızı aldık peki nerede doğum yapıcaz gönül isterki acıbademe devam ama doğum ücreti dudak uçuklatıyor başka güzel bir yer tavsiye edecek olan var mı?
Cnm hamile kalalim da doğum u düşünüruz valla:))
hayat hastanesi düşünüyorum ben inş.

Cnm ne yazık ki kırmızıları gördüm ((
bu kadar gecikmeden sonra sahin beye gidilir mi 3 Ay önce kontrol olmuştum bişey yok demişti rahimde.
3.günü. gideceğim yanına galiba çocuğa bacak kimse yok
Stresten havalardan felan olmuştur canim bisey yoktur insallah... bende yarin 14:30 da orda olucam :) senin kacda randevun...

Bende Şahin beyin hastasıyım. Sizinle aynı zamanda başlamışız tedaviye. Benimde yarın randevum var. yumurta toplama günüm belli olacak.
Hayırlı olsun canım tedaviniz... ay gunlerimizi beraber beklicez o zman cok guzel :) sizin yarin ne zamn randevu

Ben geldimmm:)))
bu aksam başlıyorum iğneler e
c.tesi kontrol var
saat kaçta yapıyorsunuz iğneleri kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…