- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.701
Evet canim yapılıo doktor maduru oldum ben hic bisey yapmadan hala 3.yude denemek isteyince biraktim ilk doktorumu testleri kendi kendimize yaptirdik.... megerse hidrosalpenks varmış bende ameliyat olmam gerekiyomus.. Hamdolsun Sahin beyi bu sitede buldum ve ilk gittigimde ameliyat olmadan denemenin bi anlami yok tupunde ki sivi dusuge sebep oldugu gibi gebe kalmanada engel olur dedi ben simdi ameliyat oldum öyle tedaviye basladim...Böyle durumlarda embriyoya neden tutunamadığı için genetik test yapılıyormuş size yapılmadımı şahin bey yapıyor mu acaba ??
Ciddimisin baya gecikmis canım.. nasıl dayandın bugüne kadar test yapmadan kız ay belli mi olur Allahim insallah sevindirici sonuc alirsin...Ben hala adet olamadım yarın test yapıcam çok gecikti 38.gündeyim
Cnm ne yazık ki kırmızıları gördümCiddimisin baya gecikmis canım.. nasıl dayandın bugüne kadar test yapmadan kız ay belli mi olur Allahim insallah sevindirici sonuc alirsin...
Cnm hamile kalalim da doğum u düşünüruz valla:))Hanımlar diyelimki hepimiz olumlu sonuçlarımızı aldık peki nerede doğum yapıcaz gönül isterki acıbademe devam ama doğum ücreti dudak uçuklatıyor başka güzel bir yer tavsiye edecek olan var mı?
Stresten havalardan felan olmuştur canim bisey yoktur insallah... bende yarin 14:30 da orda olucam :) senin kacda randevun...Cnm ne yazık ki kırmızıları gördüm((
bu kadar gecikmeden sonra sahin beye gidilir mi 3 Ay önce kontrol olmuştum bişey yok demişti rahimde.
3.günü. gideceğim yanına galiba çocuğa bacak kimse yok
Ben araya sıkıstım cnm saat 5de randevu yalnız mi gidiyosunsenStresten havalardan felan olmuştur canim bisey yoktur insallah... bende yarin 14:30 da orda olucam :) senin kacda randevun...
Yok canim esimle birlikte geliyorum...Ben araya sıkıstım cnm saat 5de randevu yalnız mi gidiyosunsen
Bende Şahin beyin hastasıyım. Sizinle aynı zamanda başlamışız tedaviye. Benimde yarın randevum var. yumurta toplama günüm belli olacak.Kizlar tedaviye hic gelen giden yokmu bi benmiyim tedavisi baslayan... :)
Hayırlı olsun canım tedaviniz... ay gunlerimizi beraber beklicez o zman cok guzel :) sizin yarin ne zamn randevuBende Şahin beyin hastasıyım. Sizinle aynı zamanda başlamışız tedaviye. Benimde yarın randevum var. yumurta toplama günüm belli olacak.
Benim 17:00 randevu saatim. İnşallah güzel günleri beraber bekleyeceğiz. Hayırlısı olsun.Hayırlı olsun canım tedaviniz... ay gunlerimizi beraber beklicez o zman cok guzel :) sizin yarin ne zamn randevu
Benim de 17 cnm randevu sen nerde oturuyorsun isim ne belki tanışırız:)Benim 17:00 randevu saatim. İnşallah güzel günleri beraber bekleyeceğiz. Hayırlısı olsun.
Heycanlarimiz hayırla sonuçlanacak inşallah... ben şimdi yoldayım gidiyoruz bakalım... :)Çok heyecanlıyım dua edin bana sanki hiç gitmemis gibiyim yaa
İnşallah cnm inşallah bakalım tedaviye baslayacakmiyiz onun da heyecanı varHeycanlarimiz hayırla sonuçlanacak inşallah... ben şimdi yoldayım gidiyoruz bakalım... :)
Hadi hayirli olsun canim... ben ilaclarimi saat 19.00 da yapiyorum... 6000 lira tedavi ucreti +ilac canimBen sormadım tupbebek ne kadar mis ücreti kızlar hiç sormadım ilaçlar 1240 tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?