Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Evet canim merve ismim :) ben puregon kullandim 8. Yapıldı bugun ay ben kendim hayatta yapamam esim saolsun o yapio
Benim 6 yıl önce yaptığımda pregondu
şimdi bunu verdi
yapıyorum kendim öncekinde de kendim yaptım rahatım yaa o konuda hersey kuzum için diyip yapıyorum normalde olsa yapamam:))

Benim 6 yıl önce yaptığımda pregondu
şimdi bunu verdi
yapıyorum kendim öncekinde de kendim yaptım rahatım yaa o konuda hersey kuzum için diyip yapıyorum normalde olsa yapamam:))
Masallah valla canım beni igne felan tutuyo gördüğüm zaman hemen başım dönüyo düşecek gibi oluyorum... benim büyük ihtimal bir ay ertelencekmis tedavi persembe gunu belli olucak yumurta sayisi fazla oldugu icin bekleyelim oyle transfer yapalim dedi sahin bey

Hayirlisi olsun cnm gelsinler de meleklerin iz sağlıkla
bakalım neler olacak
senin yas kaçtı kaç yumurta varmis

Ben de gidiyorum perşembe randevum var bu ay transferim var sen hangi aşamadasın
Canim sen dondurma islemi yaptirmistin sanirim sana bi sorum olucakti ben bugun sormayi unuttum sonrada merak ettim bu dondurma ucretleri nasil oluyo 3 tane olsa 5 tane olsa yinede ayni fiyatmi yoksa artiyor mu canim

Canim sen dondurma islemi yaptirmistin sanirim sana bi sorum olucakti ben bugun sormayi unuttum sonrada merak ettim bu dondurma ucretleri nasil oluyo 3 tane olsa 5 tane olsa yinede ayni fiyatmi yoksa artiyor mu canim
Canım fiyat tam hatırlamıyorum ama 1 küsürdü sanırım yanlış da hatırlıyor olabilirim biz çünkü hepsini bir kalemde ödedik tedavi muane ücreti rahime sıvı ile bakıldı falan o yüzden tek tek fiyat bilmiyorum mesela benim 15 tane yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi ama hastane en sağlıklı olan 3 tanesini dondurdu oda çözülme esnasında bozulma olursa diye 3 tane donduruyoruz dediler

Bu arada hastanenin kapısından çıkarken sol da sinanoğlu eczanesi var ben Şahin beyin hastasıyım deyince ilaçlara %30 indirim yapıyor heberiniz olsun benim biraz ilaç tedavim uzun sürdü indirimli hali 3 e yakın tuttu baya yardımcı oluyor sinanoğlu eczanesi

Tamam canim cok tesekkur ederim.. evet bizde oradan aldik ilaclari gercekten baya indirim yaptilar...

Canim bi sorum daha olucak ikinci aya kaldiginiz icin her hangi ek ucret odediniz mi peki gmzbyrz bizimde büyük ihtimal bi dahaki aya kalicak çünkü

Arkadaslar ben dün tedaviye başladım ama bana doktor hic tahlil vermedi 2.deneme ilkinde 6 sene önceydi neden vermemiş olabilir normal değil mi sormaya cekiniyorum tahlilleri yaptırmak da kolay gelmiyor

Arkadaslar ben dün tedaviye başladım ama bana doktor hic tahlil vermedi 2.deneme ilkinde 6 sene önceydi neden vermemiş olabilir normal değil mi sormaya cekiniyorum tahlilleri yaptırmak da kolay gelmiyor
Eğer adetin 2 günü gel dediyse o gün muane eder ve bir daha ki gittiğinde neler yapılacağını söyler tahlilleri anlatır genelde ileri dönük soru sorduğunda dur heyecanlanma günü geldiğinde herşeyi anlatırım diye espiri falan yapan bir doktor yani istediğini sor çekinilecek ters bir doktor değil

Canim bi sorum daha olucak ikinci aya kaldiginiz icin her hangi ek ucret odediniz mi peki gmzbyrz bizimde büyük ihtimal bi dahaki aya kalicak çünkü
Ben nisanda başladım mayısta yumurta toplama işlemim oldu benim rahim kalın çıktı onun için ertelendi nisandan beri en az 20 kere gidip muane olmuşumdur hiç ek bir ücret ödemedim yani her gittiğinde muane ücreti yok sadece rahmime sıvı ile bakıldı ona ek ücret ödedim her gittiğimde kan falanda verdim onlarda ücretsizdi

Yok doktoru 6 senedir tanıyorum zaten msj da atarım onda sıkıntı yok çok rahat konuşuyorum da bugün aklıma geldi neden vermedi dedim hemşire yi aradım benim eski raporlara bakacak inşallah gerek kalmaz.sahin bey gördüğüm en iyi ve en rahat olduğum doktor.

Benim bu ay gecikti belki ileri tarihe atar dedim başlattı tedaviyi
ill tedavide genctim dedim güldü iyisin yine dedi ilk tedavide puregon kullanmıştım 300 ünite ydi o da bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…