- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.741
Evet cnm bursadayim yas kaç senin ilk deneme miİnşallah hepimiz aynı zamanda olumlu sonuçlar alırız ben bu arada bandırmadan gelip gidiyorum sanırım siz bursalısınız
Bana hiç bir şey vermediler rubella falan testleri varya onları merak ettim sadeceheidi1017 Ben de ilk denemeyi 4 sene once yapmistim.. bu haziranda da 2. Deneme yapildi.. benim de kafama takildi hicbir sey istenmedi diye..sadece rutin anne ve babada bakilan kan tahlilini yaptirdik dosyada verilen.. ben en azindan esimin sperm sayimi falan yapilir diye dusunuyordum :)
Ya rahim filmi falan cok zor is.. 5 yil once cektirmistim.. simdi 2.deneme dusukle sonuclandi.. aklima takilmadi degil tutunmayi engelleyen olumsuz bisey olusmus olabilir mi diye..
Ozaman test falan yok bana iyi bari aman doktorlara uyuz oldum sanki ssk odemiyoruz ben kimsenin sekreteri değilim dedi banaCanim rubella testi kizamikcik testi oldugu icin o bi kere yapilsa yeterli gecirip gecirmedigine bakmak icinmis sperm testi ilk yapilan cok yuksek bi rakamsa yenilemeye gerek yok demisti doktor bey...
Gercekten test isleri cok zor oluyo ya... Olabilir canim benimde oyle olmustu.. evet canim sira bekliyorum şuan :)Ozaman test falan yok bana iyi bari aman doktorlara uyuz oldum sanki ssk odemiyoruz ben kimsenin sekreteri değilim dedi bana
Benim adet bitti gibi yaa 4. Günüm daha ilaçlardan mi merve
bugün 3.iğneyi yapacağım senin randevu bugunmuydu
Oo çok iyi cnm hadi hayırlısı inşallahhersey yolundaymış hamdolsun canim ... cumartesi günü toplama günüymüş bakalım.. :)
Insallah canim ben sadece puregon kullandim canim sekizinciyi dün vurundum bugün sadece catlatma iğnesi olcak baska yok... ama benim bi ay sonra transfer olcak dozu az kullandigim halde yumurtan cok bi ay dinlen sonra yapalim dedi doktor beyOo çok iyi cnm hadi hayırlısı inşallah
kaçıncı igne ni vurdun sen hangi ilaçları kullanmıştın
Benim 3.igne ama başka igne çeşidi daha var:))Insallah canim ben sadece puregon kullandim canim sekizinciyi dün vurundum bugün sadece catlatma iğnesi olcak baska yok... ama benim bi ay sonra transfer olcak dozu az kullandigim halde yumurtan cok bi ay dinlen sonra yapalim dedi doktor bey
Ağrılar başladı çok sukur bebis tutunma ağrıları da olur inşallahAy daha neler canim genciz biz daha bunyeden bunyeye farkliliklar olabilio tabi bende ilk tedavimde yuksek dozda ilac kullanmistim simdi 125 ile 150 unite arasi kullandim en son yani dört gündür bi ek igne daha kullandim onu unuttum ben :)) bu gecede catlatma ignem olucak... cumartesi kacda randevun ben saat 11 de orda olucam insallah... bu arada agrilarin basladiysa gelismeye baslamis yumurtalarin cok şükür... ben dun gece uyuyamadim cok agrim oldu
Aa bende saat 1 gibi sıra bekliyordum :)Gercekten test isleri cok zor oluyo ya... Olabilir canim benimde oyle olmustu.. evet canim sira bekliyorum şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?