Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benim başka nick daha var da ona baktım şimdi ilk yaptirdigimda 24 yaşında falandim uzun protokol yapilmis 26 gün igne yapmışım vay bee
inşallah kısa protokolle olur budefa 30 u devircez 1 ay var

heidi1017 Ben de ilk denemeyi 4 sene once yapmistim.. bu haziranda da 2. Deneme yapildi.. benim de kafama takildi hicbir sey istenmedi diye..sadece rutin anne ve babada bakilan kan tahlilini yaptirdik dosyada verilen.. ben en azindan esimin sperm sayimi falan yapilir diye dusunuyordum :)
Ya rahim filmi falan cok zor is.. 5 yil once cektirmistim.. simdi 2.deneme dusukle sonuclandi.. aklima takilmadi degil tutunmayi engelleyen olumsuz bisey olusmus olabilir mi diye..

Bana hiç bir şey vermediler rubella falan testleri varya onları merak ettim sadece
Rabbim sağlıkla versin kuzularimiz inşallah cnm

Bizden kan testleri ve sperm testi istedi kanları yaşadığımız şehirde yaptırdık ama eşimin sperm testini Acıbadem de yaptırdık belki bizim ilk deneme diye herşeyi ilk başta istedi

Canim rubella testi kizamikcik testi oldugu icin o bi kere yapilsa yeterli gecirip gecirmedigine bakmak icinmis sperm testi ilk yapilan cok yuksek bi rakamsa yenilemeye gerek yok demisti doktor bey...

Canim rubella testi kizamikcik testi oldugu icin o bi kere yapilsa yeterli gecirip gecirmedigine bakmak icinmis sperm testi ilk yapilan cok yuksek bi rakamsa yenilemeye gerek yok demisti doktor bey...
Ozaman test falan yok bana iyi bari aman doktorlara uyuz oldum sanki ssk odemiyoruz ben kimsenin sekreteri değilim dedi bana
Benim adet bitti gibi yaa 4. Günüm daha ilaçlardan mi merve
bugün 3.iğneyi yapacağım senin randevu bugunmuydu

Gercekten test isleri cok zor oluyo ya... Olabilir canim benimde oyle olmustu.. evet canim sira bekliyorum şuan :)

Oo çok iyi cnm hadi hayırlısı inşallah
kaçıncı igne ni vurdun sen hangi ilaçları kullanmıştın
Insallah canim ben sadece puregon kullandim canim sekizinciyi dün vurundum bugün sadece catlatma iğnesi olcak baska yok... ama benim bi ay sonra transfer olcak dozu az kullandigim halde yumurtan cok bi ay dinlen sonra yapalim dedi doktor bey

Benim 3.igne ama başka igne çeşidi daha var:))
300 ünite kullanıyorum ben demek ben yaslanmisim:))
c.tesi kontrol meraktan catliyorum kaç Yumoş varmış

Ay daha neler canim genciz biz daha bunyeden bunyeye farkliliklar olabilio tabi bende ilk tedavimde yuksek dozda ilac kullanmistim simdi 125 ile 150 unite arasi kullandim en son yani dört gündür bi ek igne daha kullandim onu unuttum ben :)) bu gecede catlatma ignem olucak... cumartesi kacda randevun ben saat 11 de orda olucam insallah... bu arada agrilarin basladiysa gelismeye baslamis yumurtalarin cok şükür... ben dun gece uyuyamadim cok agrim oldu

Ağrılar başladı çok sukur bebis tutunma ağrıları da olur inşallah
randevu 3 te cnm 11 bucuğa kadar işlem olduğu için öğlen saatine aldim

Kızlar bu arada progestan diye bir ilaç verdi bugün doktor hemşirede vajinal yoldan dedi bu hap şeklinde kafam karıştı bu nasıl yapılıyor hapın dışı yumuşak bir madde o ne oluyor içerde düşüyor mu eriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…