- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.761
Cnm 100 luk eldiven al tek kullanımlık söylediği saatlerde koyabilirsin yatArsan çıkmaz hemen ben çok kullandimKızlar bu arada progestan diye bir ilaç verdi bugün doktor hemşirede vajinal yoldan dedi bu hap şeklinde kafam karıştı bu nasıl yapılıyor hapın dışı yumuşak bir madde o ne oluyor içerde düşüyor mu eriyor mu?
İnşallah sağlıkla gelsin bebisler cnmDondurulmuş embriyo transferim var haftaya şimdiden heyecan bastı
Siz bizden once girdiniz o zaman kontrole siz sağ oda ben sol odada :) sarışın bi bayan vardı gamze isminde sizdiniz o zman sanırsam...Aa bende saat 1 gibi sıra bekliyordum :)
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz çift çizgileri görürüzİnşallah sağlıkla gelsin bebisler cnm
İsmim gamze ama sarışın değilim :)Siz bizden once girdiniz o zaman kontrole siz sağ oda ben sol odada :) sarışın bi bayan vardı gamze isminde sizdiniz o zman sanırsam...
Ben maden suyunu cok tuketiyorum normalde su icemiyorum çünkü bari öyle tuketeyim diye suyla biraz karıştırıp icerim hep.. zararli oldugunuda hic duymadim valla bilmiyorum canimMaden suyu iyi mi biyerde sanki iyo değil diye okumuştum
Bi araştır cnm bende tam emin değilim ama ne kahveyi birakyim cayı azalttımBen maden suyunu cok tuketiyorum normalde su icemiyorum çünkü bari öyle tuketeyim diye suyla biraz karıştırıp icerim hep.. zararli oldugunuda hic duymadim valla bilmiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?