- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.781
Kisa bi sureli işlem canim hayirla sonuclansin yuzunuz gulsun insallah... Muayene gibi ayni embriolarin transferi :) cok cabucak bitiyo transfer sonrasi 15_20 dk sonra lavaboya kalkabilirsin canimHanımlar haftaya Allah nasip ederse transferim olacak daha önce transfer olanlara sormak istiyorum nasıl geçiyor neler yapılıyor birde transfer sırasında sıkışık olmak lazımmış transfer sonrası tuvalete kalkıyormusunuz ben hiç dayanamamda bu wc işlerine ne yapıcam ben
Ç. Tesi byuk ihtimal benim de transfer olacak cnmHanımlar haftaya Allah nasip ederse transferim olacak daha önce transfer olanlara sormak istiyorum nasıl geçiyor neler yapılıyor birde transfer sırasında sıkışık olmak lazımmış transfer sonrası tuvalete kalkıyormusunuz ben hiç dayanamamda bu wc işlerine ne yapıcam ben
Benim donmuş embriyo canım mayıs ayında toplama işlemi oldu ama benim rahim kalın çıktığından transfer gerçekleşenemişti ama olsun transfer sonrasını birlikte beklicez gibi nasipseÇ. Tesi byuk ihtimal benim de transfer olacak cnm
senin opu ne zaman benim en gec çarşamba dedi doktor beraber bekleyeceğiz günleri inşallah sağlıkla gelsin bebislerimiz
Hiç korkma çok kolay işlemler ilkten kalkmassan altına sürgü veriyorlar ben yarım saat sonra kalkmıştım
Bana sahin bey rakam sayı vermiyor iyi diyor sadece iyi olmasa transfer Olmaz değil miBenim donmuş embriyo canım mayıs ayında toplama işlemi oldu ama benim rahim kalın çıktığından transfer gerçekleşenemişti ama olsun transfer sonrasını birlikte beklicez gibi nasipse
Ben p.tesi tekrar kontrole gideceğim ozaman diyecekler catlatma iğnesi ni şu gün vur diye büyük ihtimal p.tesi vurdur derler çarşamba toplarlar ozaman
c.tesi en gec transfer olur hayirlisiyla[/QUOTE
Yumurta toplama işlemi çok kolay canım ya uyuyorsun uyandığında odada oluyorsun hoopp kahvaltın geliyor yanlız gitme yanında biri olsun sen uykudayken eşyalarını tutsun birde yanında ped götür hafif kanama oluyor işlem sonrası
İnşallah cnm ben hiç çift çizgi görmedim valla inanir misinBirlikte bekleyeceğiz o zaman çift çizgiyi :))
İdrar testi kesin çıkmıyor mus oyüzden yapmak istemem moralimi bozmam inşallah inanıyorum olacak gelecek meleklerimiz cnmBende hiç görmedim 8 yıla doğru gidiyor evlilik nasip ederde inşallah olumlu sonuç alırız benim ilk deneme olduğundan baya heyecan var
Acıbadem in karşısında sinanoglu eczenesinden aldık cnmselam kızlar bişey sorucaktım. ben gonal-f ve cetrotide kullanıyorum. bu iğneleri bursada alabileceğim uygun bir eczane var mı? siz nerden kaça aldınız?
sağol canım. kaça aldınız acaba gonal-f i?Acıbadem in karşısında sinanoglu eczenesinden aldık cnm
canım ben şişli memorialde yaptırıyorum. gidiş geliş yapıyoruz bursaya istanbuldan. ilaçları ordaki eczaneden indirimli alıyodum ama bugünkü kontrolde 2 gün daha ilaçlara devam dendi. elimde de gonal-f kalmadı. bugün eczane kapalıydı. yarın dediğin eczaneden alıyım. gonal-f in kutusunu 240 a veriyodu gittiğim eczanede.Sahin beyin hastalarına indirim yapıyor cnm bütün ilaçlar 1900 du 1200 yaptı. Senin ilaçlar kaç lira tuttu sordun mu oraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?