Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Hanımlar haftaya Allah nasip ederse transferim olacak daha önce transfer olanlara sormak istiyorum nasıl geçiyor neler yapılıyor birde transfer sırasında sıkışık olmak lazımmış transfer sonrası tuvalete kalkıyormusunuz ben hiç dayanamamda bu wc işlerine ne yapıcam ben

Kisa bi sureli işlem canim hayirla sonuclansin yuzunuz gulsun insallah... Muayene gibi ayni embriolarin transferi :) cok cabucak bitiyo transfer sonrasi 15_20 dk sonra lavaboya kalkabilirsin canim

Ç. Tesi byuk ihtimal benim de transfer olacak cnm
senin opu ne zaman benim en gec çarşamba dedi doktor beraber bekleyeceğiz günleri inşallah sağlıkla gelsin bebislerimiz:anneadayı:
Hiç korkma çok kolay işlemler ilkten kalkmassan altına sürgü veriyorlar ben yarım saat sonra kalkmıştım

Benim donmuş embriyo canım mayıs ayında toplama işlemi oldu ama benim rahim kalın çıktığından transfer gerçekleşenemişti ama olsun transfer sonrasını birlikte beklicez gibi nasipse

Benim donmuş embriyo canım mayıs ayında toplama işlemi oldu ama benim rahim kalın çıktığından transfer gerçekleşenemişti ama olsun transfer sonrasını birlikte beklicez gibi nasipse
Bana sahin bey rakam sayı vermiyor iyi diyor sadece iyi olmasa transfer Olmaz değil mi
hayırlısı ben bu kadar erken beklemiyordum opu yu sastım kaldim
haberleselim burdan belki aynı gün olur transfer

Ben p.tesi tekrar kontrole gideceğim ozaman diyecekler catlatma iğnesi ni şu gün vur diye büyük ihtimal p.tesi vurdur derler çarşamba toplarlar ozaman
c.tesi en gec transfer olur hayirlisiyla

Canım bende polikistik over ve kilo problemi var Şahin bey o yüzden acele etmedi donduralım en iyi zamanı bekleyelim dedi bizde ona güvendik nisanda başladık tedaviye bu zamana geldik nasip artık Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bende hiç görmedim 8 yıla doğru gidiyor evlilik nasip ederde inşallah olumlu sonuç alırız benim ilk deneme olduğundan baya heyecan var

Bende hiç görmedim 8 yıla doğru gidiyor evlilik nasip ederde inşallah olumlu sonuç alırız benim ilk deneme olduğundan baya heyecan var
İdrar testi kesin çıkmıyor mus oyüzden yapmak istemem moralimi bozmam inşallah inanıyorum olacak gelecek meleklerimiz cnm

selam kızlar bişey sorucaktım. ben gonal-f ve cetrotide kullanıyorum. bu iğneleri bursada alabileceğim uygun bir eczane var mı? siz nerden kaça aldınız?

Sahin beyin hastalarına indirim yapıyor cnm bütün ilaçlar 1900 du 1200 yaptı. Senin ilaçlar kaç lira tuttu sordun mu oraya?

Sahin beyin hastalarına indirim yapıyor cnm bütün ilaçlar 1900 du 1200 yaptı. Senin ilaçlar kaç lira tuttu sordun mu oraya?
canım ben şişli memorialde yaptırıyorum. gidiş geliş yapıyoruz bursaya istanbuldan. ilaçları ordaki eczaneden indirimli alıyodum ama bugünkü kontrolde 2 gün daha ilaçlara devam dendi. elimde de gonal-f kalmadı. bugün eczane kapalıydı. yarın dediğin eczaneden alıyım. gonal-f in kutusunu 240 a veriyodu gittiğim eczanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…