- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.801
bana öyle bişey demediler canm. az bişey lazım olsa belki derlerdi ama bana 2 günde bir kutu gider zaten. almam gerek yaniYetmeyince hastane takviye yapıyor cnm benim ilk tedavimde öyle olmuştu.
Avokado değil de ananas yemis tim ben ilk tedavide bunda da her gün az bişey yicem tuzsuz kabak çekirdeği ve badem deTransferden sonra avokado ve ananas yemek tutunmasına yardımcı olduğu bir yazı okudum bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
İstanbulda mi yaptiriyorsun cnm ben tam anlamadım. Kaç kutu gonal f kullandin nasıl yetmedi kibana öyle bişey demediler canm. az bişey lazım olsa belki derlerdi ama bana 2 günde bir kutu gider zaten. almam gerek yani
evet canım istanbulda yaptırıyorum. bursada yaşıyorum. önce 150 ml dozla başladık. 212.5 ml doza çıkardı. bugün randevum vardı. 15 mm civarı olmuş yumurtalar iğnelere devam dendi. 2 gün sonra tekrar randevum var. hayırlısı inşallah bu sefer tutar hepimizinki. Rabbim nasip eder inşallah. ilk denememi şahin beyde yaptırmıştım.bu ikincisi şişli memorialde son olur inşallah kucağımıza alırızİstanbulda mi yaptiriyorsun cnm ben tam anlamadım. Kaç kutu gonal f kullandin nasıl yetmedi ki
İnşallah cnm Rabbim herkese sağlıklı bebisler versinevet canım istanbulda yaptırıyorum. bursada yaşıyorum. önce 150 ml dozla başladık. 212.5 ml doza çıkardı. bugün randevum vardı. 15 mm civarı olmuş yumurtalar iğnelere devam dendi. 2 gün sonra tekrar randevum var. hayırlısı inşallah bu sefer tutar hepimizinki. Rabbim nasip eder inşallah. ilk denememi şahin beyde yaptırmıştım.bu ikincisi şişli memorialde son olur inşallah kucağımıza alırız
amin inşallah canımİnşallah cnm Rabbim herkese sağlıklı bebisler versin
Benim de çarşamba opu olacak cnm bende çok heyecanlıyım bildiğim halde:)Hafta sonu bitti beni bir heyacan sarmaya başladı tedaviye başlayalı bir yumurta toplamada heyecanlandım ( oda ilk defa olduğu ve ne yapılacağını bilmediğimden ) birde şimdi off umarım olumlu süreç geçiririm
Hoşgeldin aramiza cnmMerhaba arkadaşlar sahin beyin yumurta rezervi az olan hastalara yaklaşımı nasıl bilginiz var mı acaba
Canım Şahin bey dünyada görebileceğin en kibar en sıcak kanlı doktordur ben Şahin beye nerdeyse 20 kere muane oldum şu son 3 ayda doktor muanesi değil sanki bir arkadaşınla sohbet için bir yerde buluşmuşsun hissi oluyor her muanede için rahat olsunMerhaba arkadaşlar sahin beyin yumurta rezervi az olan hastalara yaklaşımı nasıl bilginiz var mı acaba
29 yaşındayim cnm daha önce jinemede 2 art de 1 denemem oldu hepsinde 1 veya 2 Yumis gelişti ve kalitesiz çıktılar en son osman bey boşuna deneme donasyon veya evlatlık edin dedi çok moralim bozuldu.ne yapacağımı bilmiyorum nereye gidecegimide bilmiyorumHoşgeldin aramiza cnm
sahin bey her hastasıyla çok iyi ilgilenir tedavi olmadan işlem yapmaz . Ben fazla sormam ona yumurtamin sayısını bile bilmem çok var demıstı. Sen kac yasindasin daha önce tedavi Olmuş muydun?
Oraya da gitmeyi düşünüyorum canım çok olumlu yorumlar görüyorum hakkında . Belki ümit verici bir hasta değilim ama elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum çok sağolun bu arada bende yeni katıldım aranıza gelişmeleri bende yazarım bundan sonra ☺Canım Şahin bey dünyada görebileceğin en kibar en sıcak kanlı doktordur ben Şahin beye nerdeyse 20 kere muane oldum şu son 3 ayda doktor muanesi değil sanki bir arkadaşınla sohbet için bir yerde buluşmuşsun hissi oluyor her muanede için rahat olsun
Cnm elimdeki tahlilleri sonuçları ne varsa götür sahin beye öngörüsme yapın. Kontrol olması gerekiyorsa yapar Gerçekten böyle doktor yok arkadaş gibi.29 yaşındayim cnm daha önce jinemede 2 art de 1 denemem oldu hepsinde 1 veya 2 Yumis gelişti ve kalitesiz çıktılar en son osman bey boşuna deneme donasyon veya evlatlık edin dedi çok moralim bozuldu.ne yapacağımı bilmiyorum nereye gidecegimide bilmiyorum
Peki canım fiyat hakkında bilgin var mıCnm elimdeki tahlilleri sonuçları ne varsa götür sahin beye öngörüsme yapın. Kontrol olması gerekiyorsa yapar Gerçekten böyle doktor yok arkadaş gibi.
Rabbim herkese sağlıklı bebisler versin tatlım Allah yardimcin olsun
İlk görüşme ücretsiz cnm muayene etmezse para odemessin muayene ücreti 252 lira. 2 kere muayene olabiliyorsun bu paraya.Peki canım fiyat hakkında bilgin var mı
Anladım canım diğerleriyle aşağı yukarı aynı sayılır bide burayı deneyim bakalım çok sağol canım ☺İlk görüşme ücretsiz cnm muayene etmezse para odemessin muayene ücreti 252 lira. 2 kere muayene olabiliyorsun bu paraya.
tupbebek fiyati 6000 lira muayene ücreti hepsi içinde zaten az bişey de değil.:)
İlaçlar da 1000 1300 arası değişiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?