- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.821
Nedemek tatlım Allah gönlüne göre versin arada ses ver kimse yazmıyor burda pek herkes sessiz takılıyor nedenseAnladım canım diğerleriyle aşağı yukarı aynı sayılır bide burayı deneyim bakalım çok sağol canım ☺
Osman bey işinde uzman olabilir ama onunla ilgili çok kaba diyorlar ben ilk ona gidecektim iyiki gitmeyip şahin beye randevu almışım Şahin beyide bu sitede bularak gittim Osman bey göbeği olan hastalarla resmen dalga geçiyormuş burda okudum29 yaşındayim cnm daha önce jinemede 2 art de 1 denemem oldu hepsinde 1 veya 2 Yumis gelişti ve kalitesiz çıktılar en son osman bey boşuna deneme donasyon veya evlatlık edin dedi çok moralim bozuldu.ne yapacağımı bilmiyorum nereye gidecegimide bilmiyorum
Ne yaptın canım saat kaçdaydı randevun inşallah toplama işlemin yolunda gider sağlıklı yumurtalar toplanırBenim de çarşamba opu olacak cnm bende çok heyecanlıyım bildiğim halde:)
Rabbim hayırlı bebisler versin tüm isteyenlere
Sıra bekliyoruz cnm inşallah herşey Güzel olur sonu da dua edinNe yaptın canım saat kaçdaydı randevun inşallah toplama işlemin yolunda gider sağlıklı yumurtalar toplanır
Aslında kaba değil gerçekçi ve sorunlu hastalarla ugrasmak istemiyor pek anladigim kadarıyla. gebelik ihtimaliniz çok düşükse eğer. Umarım herseyin hayırlısı olur kısmet bu işler sonuçta biz elimizden geleni yapalımOsman bey işinde uzman olabilir ama onunla ilgili çok kaba diyorlar ben ilk ona gidecektim iyiki gitmeyip şahin beye randevu almışım Şahin beyide bu sitede bularak gittim Osman bey göbeği olan hastalarla resmen dalga geçiyormuş burda okudum
O zaman ben öyle birine doktor diyemem insan ayrımı yapıyorsa bence öncelikli olarak sorunlu hastalara bakması gerekmez mi o zaman ticarethane olmuş kolay insanlarla hemen sonuç alıyor adını duyuruyor çok yazık vallaAslında kaba değil gerçekçi ve sorunlu hastalarla ugrasmak istemiyor pek anladigim kadarıyla. gebelik ihtimaliniz çok düşükse eğer. Umarım herseyin hayırlısı olur kısmet bu işler sonuçta biz elimizden geleni yapalım
Zaten tup bebek yaptiranlarin hepsi sorunlu ama benim cok dusuk mesela benim tup bebekle olmasi oranı %5 ile %3 arasında dedi olmayincada uğraşma dedi.parasında degil olsa gel yine deneyelim der...Bence bu işler Allah ol derse olur biz yeterki elimizden ne geliyorsa yapalım. Osman hoca ilgili ve iyi bir dOktor onu kotulemek değil amacım ama biraz hasta psikolojisini düşünmeli umutları yikmamalı birde kesin ve net konuşmamalı bu işler kısmet çünkü .neyse sahin bey bakalım nasıl ☺O zaman ben öyle birine doktor diyemem insan ayrımı yapıyorsa bence öncelikli olarak sorunlu hastalara bakması gerekmez mi o zaman ticarethane olmuş kolay insanlarla hemen sonuç alıyor adını duyuruyor çok yazık valla
Eğer daha önce gitmediysen git görüş ve sen karar ver şeker gibi doktorZaten tup bebek yaptiranlarin hepsi sorunlu ama benim cok dusuk mesela benim tup bebekle olmasi oranı %5 ile %3 arasında dedi olmayincada uğraşma dedi.parasında degil olsa gel yine deneyelim der...Bence bu işler Allah ol derse olur biz yeterki elimizden ne geliyorsa yapalım. Osman hoca ilgili ve iyi bir dOktor onu kotulemek değil amacım ama biraz hasta psikolojisini düşünmeli umutları yikmamalı birde kesin ve net konuşmamalı bu işler kısmet çünkü .neyse sahin bey bakalım nasıl ☺
Büyük bir ihtimalle evine gitmişsindir canım yakın mı evin bilmiyorum ama nasılsın kanama ağrı falan var mı?kaç yumoşun oldu ?Sıra bekliyoruz cnm inşallah herşey Güzel olur sonu da dua edin
2de çıktım hastaneden cnm anca ayildimBüyük bir ihtimalle evine gitmişsindir canım yakın mı evin bilmiyorum ama nasılsın kanama ağrı falan var mı?kaç yumoşun oldu ?
maşallah ne güzel 13 tane yumurtanız olmuş inş olumlu sonuçları almayı da nasip etsin rabbim . bende sizlerin yorumu ile şahin beye gönül ferahlığı ile karar verdim ekim gibi düşünüyorum onun öncesinde tatil fln almıştık hemde yazı atlatmış oluruz diyorum ama sizleri gördükçe iyice sabırsızlandım açıkçası :) bu arada ne kadar lık doz ile 13 yumurta oluştu ?2de çıktım hastaneden cnm anca ayildim
esimle çay içmeye geldik eve gitmeden hava almak için agrim var biraz ağrı kesici icebilirsiniz dediler hafif kanama var ama çok değil.
çok ilaç yazmışlar onları alıp eve gideceğiz birazdan
corasprin jel falan var
13 Yumoş toplanmış yarın arayacaklar. Bugün btti çok sukur. İnşallah sağlıkla sonuçlanır sağlıkla gelir bebisim
Hoşgeldin cnm aramiza amin inşallah Rabbim herkeğe gönlüne göre sağlıklı bebisler versinmaşallah ne güzel 13 tane yumurtanız olmuş inş olumlu sonuçları almayı da nasip etsin rabbim . bende sizlerin yorumu ile şahin beye gönül ferahlığı ile karar verdim ekim gibi düşünüyorum onun öncesinde tatil fln almıştık hemde yazı atlatmış oluruz diyorum ama sizleri gördükçe iyice sabırsızlandım açıkçası :) bu arada ne kadar lık doz ile 13 yumurta oluştu ?
Maşallah canım bakalım yarın nasıl haberler gelecek umarım hepsi sağlıkla döllenirmaşallah ne güzel 13 tane yumurtanız olmuş inş olumlu sonuçları almayı da nasip etsin rabbim . bende sizlerin yorumu ile şahin beye gönül ferahlığı ile karar verdim ekim gibi düşünüyorum onun öncesinde tatil fln almıştık hemde yazı atlatmış oluruz diyorum ama sizleri gördükçe iyice sabırsızlandım açıkçası :) bu arada ne kadar lık doz ile 13 yumurta oluştu ?
hoşbuldum cnm çok sevindim bu arada senin adına ve çok umutlandım takip edicem inş pozitif sonucun için :) bende çok doz aldım 2 buçuk yıllık tedavi serüvenimde 150 lik aldığımda 1 yumurta oluştu, 225 likte 2 tane oluşunca dozlar 250-300 e yükseldi bu sefer 20-25 arası baya çok yumurta olmuştu ama malesef olmadı tabi hiç tüp denemedim. bütün yaşadıklarım listemde şahin beyin yolunu tutucam hayırlısıyla çnk baya kabarık geçmişim var 3 kimyasal bir kez de 6 haftalıkken bebek yerine et parçası oluştuğu için kürtaj oldum . bütün yapılabilecek testlerimiz hepsi yapıldı inş tüp ten çok umutluyum :) acaba eylül sonu için randevu düşünüyorum yoğun mudur şimdiden alsam mı acaba ?Hoşgeldin cnm aramiza amin inşallah Rabbim herkeğe gönlüne göre sağlıklı bebisler versin
Şahin bey i tanıyın ca daha çok umutlanacaksin cnm:)
doz çok kullandim cnm yas 31 anca 13 çıktı daha iyileri bile var ama çok sukur diyelim inşallah sağlıkla bölünürler sağlıkla buyurler .
evet rakamlar çok umut verici rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş bize de tüm isteyenlere de .hepsi sağlıklı bebişler olsun inş :)Benimde 15 di canım 10 tanesi döllenmişti mer
Maşallah canım bakalım yarın nasıl haberler gelecek umarım hepsi sağlıkla döllenir
Cnm istersen bi öngörüsme yap ücret odemiyorsun öngörüsme icjn tahlillerini gösterisin anlatirsin yaşadıklarını ondan sonraki adetin 2.günü çağırır zaten önceden alman gerek yok adet olduğun gün arayip tedaviye başlayacağım yarın adetin 2.günü dersen araya sıkıstırıyorlarmecburen:)hoşbuldum cnm çok sevindim bu arada senin adına ve çok umutlandım takip edicem inş pozitif sonucun için :) bende çok doz aldım 2 buçuk yıllık tedavi serüvenimde 150 lik aldığımda 1 yumurta oluştu, 225 likte 2 tane oluşunca dozlar 250-300 e yükseldi bu sefer 20-25 arası baya çok yumurta olmuştu ama malesef olmadı tabi hiç tüp denemedim. bütün yaşadıklarım listemde şahin beyin yolunu tutucam hayırlısıyla çnk baya kabarık geçmişim var 3 kimyasal bir kez de 6 haftalıkken bebek yerine et parçası oluştuğu için kürtaj oldum . bütün yapılabilecek testlerimiz hepsi yapıldı inş tüp ten çok umutluyum :) acaba eylül sonu için randevu düşünüyorum yoğun mudur şimdiden alsam mı acaba ?
Şimdiden randevu almaya gerek yok sen bir ön görüşme yap adet olunca arayıp adet oldum dersin sana o gün ayarlıyorlar ilk randevu alırken maune değilde ön görüşme dersin telefonla randevu alırkenhoşbuldum cnm çok sevindim bu arada senin adına ve çok umutlandım takip edicem inş pozitif sonucun için :) bende çok doz aldım 2 buçuk yıllık tedavi serüvenimde 150 lik aldığımda 1 yumurta oluştu, 225 likte 2 tane oluşunca dozlar 250-300 e yükseldi bu sefer 20-25 arası baya çok yumurta olmuştu ama malesef olmadı tabi hiç tüp denemedim. bütün yaşadıklarım listemde şahin beyin yolunu tutucam hayırlısıyla çnk baya kabarık geçmişim var 3 kimyasal bir kez de 6 haftalıkken bebek yerine et parçası oluştuğu için kürtaj oldum . bütün yapılabilecek testlerimiz hepsi yapıldı inş tüp ten çok umutluyum :) acaba eylül sonu için randevu düşünüyorum yoğun mudur şimdiden alsam mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?