- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.841
Şahin beye sor cnm senin transfer nezamanBu arada birşey sorucam kızlar transferden kaç gün sonra uzun yola çıkılabilir? 6- 7 saatlik bir yol sorun yaratır mı acaba?
Bugün 2 günüm canımŞahin beye sor cnm senin transfer nezaman
Oo masallah cnm darısı başımıza hadi bakalım gelsin arka arkaya bebis haberleri ve sonra arka arkaya sağlıklı bebislerBugün 2 günüm canım
İnşallah canım nasip bekliyorum bakalım Allahım bizlerinde yüzünü güldürür inşallahOo masallah cnm darısı başımıza hadi bakalım gelsin arka arkaya bebis haberleri ve sonra arka arkaya sağlıklı bebisler
Normal normal canım...benim bugün 5. Günüm anca toparlaniyorum :)Sahin bey 1 gün sonra sıkıntı olmaz diyordu ama sıcak olmasın ve ayakta duş şeklinde bişey olmaz diyordu. Sen istersen sabah hemşire yi ara sor yada watsap tan sor sahin beye:)))
Benim de bugun Yumoş lar toplandı gogusler acayip sis agrim da var belim de kasiklarimda normal değil mi cnm
Çok teşekkür ederim canım sen ne aşamadasın?Normal normal canım...benim bugün 5. Günüm anca toparlaniyorum :)
Endişe etme sonuçta bir işlem geçirdin kolay değil bol bol dinlen bu arada çalışıyormusun?Sahin bey 1 gün sonra sıkıntı olmaz diyordu ama sıcak olmasın ve ayakta duş şeklinde bişey olmaz diyordu. Sen istersen sabah hemşire yi ara sor yada watsap tan sor sahin beye:)))
Benim de bugun Yumoş lar toplandı gogusler acayip sis agrim da var belim de kasiklarimda normal değil mi cnm
Yok cnm çalışmiyorumEndişe etme sonuçta bir işlem geçirdin kolay değil bol bol dinlen bu arada çalışıyormusun?
O zaman bol bol dinlen ve kendini transfere hazırla canımYok cnm çalışmiyorum
Yarın ev temizleyecegim cnm mecburenO zaman bol bol dinlen ve kendini transfere hazırla canım
Merhaba cnm pazartesi benimde opu olmuştu göğüsler belim ve kasigimda ağrı vardı normal demişti doktor ağrı kesici alabilirsin 2 gune geçtiEndişe etme sonuçta bir işlem geçirdin kolay değil bol bol dinlen bu arada çalışıyormusun?
Peki transferiniz be zaman belli oldu mu tarihiMerhaba cnm pazartesi benimde opu olmuştu göğüsler belim ve kasigimda ağrı vardı normal demişti doktor ağrı kesici alabilirsin 2 gune geçti
Dayandım cnm ağrı kesici almadım bugün yarına Allah kerim:)Merhaba cnm pazartesi benimde opu olmuştu göğüsler belim ve kasigimda ağrı vardı normal demişti doktor ağrı kesici alabilirsin 2 gune geçti
Kesin belli değil ama büyük ihtimal c.tesi cnm hayırlısıPeki transferiniz be zaman belli oldu mu tarihi
evet aslında haklısın cnm zaten sizleri gördükten sonra içim içime sığmıyor en azından bi nebze rahatlamış olurum :) eşimle de konuştuk bu akşam ikimizde çok heyecanlıyız :) sen şimdi kaçının döllendiğini ne zaman öğreniceksin cnm bide kaçıncı gün embriyosu koyulacak ?Cnm istersen bi öngörüsme yap ücret odemiyorsun öngörüsme icjn tahlillerini gösterisin anlatirsin yaşadıklarını ondan sonraki adetin 2.günü çağırır zaten önceden alman gerek yok adet olduğun gün arayip tedaviye başlayacağım yarın adetin 2.günü dersen araya sıkıstırıyorlarmecburen:)
olur cnm yasin çok genç umudunu yitirme sakin
evet bende öyle karar verdim cnm zaten içim içime sığmıyor :) ön görüşme yapıcam inş . sen sonucunu ne zaman alıyosun ?Şimdiden randevu almaya gerek yok sen bir ön görüşme yap adet olunca arayıp adet oldum dersin sana o gün ayarlıyorlar ilk randevu alırken maune değilde ön görüşme dersin telefonla randevu alırken
22 ağustosta kan testi dediler ve daha çookkk varr heyecen ve bekleyiş zorevet bende öyle karar verdim cnm zaten içim içime sığmıyor :) ön görüşme yapıcam inş . sen sonucunu ne zaman alıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?