Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Sahin bey 1 gün sonra sıkıntı olmaz diyordu ama sıcak olmasın ve ayakta duş şeklinde bişey olmaz diyordu. Sen istersen sabah hemşire yi ara sor yada watsap tan sor sahin beye:)))
Benim de bugun Yumoş lar toplandı gogusler acayip sis agrim da var belim de kasiklarimda normal değil mi cnm

Normal normal canım...benim bugün 5. Günüm anca toparlaniyorum :)

Endişe etme sonuçta bir işlem geçirdin kolay değil bol bol dinlen bu arada çalışıyormusun?

evet aslında haklısın cnm zaten sizleri gördükten sonra içim içime sığmıyor en azından bi nebze rahatlamış olurum :) eşimle de konuştuk bu akşam ikimizde çok heyecanlıyız :) sen şimdi kaçının döllendiğini ne zaman öğreniceksin cnm bide kaçıncı gün embriyosu koyulacak ?

Şimdiden randevu almaya gerek yok sen bir ön görüşme yap adet olunca arayıp adet oldum dersin sana o gün ayarlıyorlar ilk randevu alırken maune değilde ön görüşme dersin telefonla randevu alırken
evet bende öyle karar verdim cnm zaten içim içime sığmıyor :) ön görüşme yapıcam inş . sen sonucunu ne zaman alıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…