- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.861
evet beklemesi çok zor o gün gelince olumlu sonuçlar alırısn inş cnm . kaç embriyo transferi yapıldı ?22 ağustosta kan testi dediler ve daha çookkk varr heyecen ve bekleyiş zor
İnşallah canım biran önce Allah sanada nasip eylesin ben kendi isteğimle 1 tane istedim verecek olan Rabbim 1 de olsa 10 da olsa verir kısmetde yoksa olmaz diye düşündükevet beklemesi çok zor o gün gelince olumlu sonuçlar alırısn inş cnm . kaç embriyo transferi yapıldı ?
anladım cnm evet haklısın rabbim ol der ve olur inş meleğin seninledir . isteğe bağlı 2 embriyo koyulabiliyor mu peki ?İnşallah canım biran önce Allah sanada nasip eylesin ben kendi isteğimle 1 tane istedim verecek olan Rabbim 1 de olsa 10 da olsa verir kısmetde yoksa olmaz diye düşündük
35 yaş sınırı ve ilk 2 denemeye 1 dedi şahin bey ama özel durumlarda 2 koyduğumuz oluyor dedi sanırım sen 2 istiyorsun :)anladım cnm evet haklısın rabbim ol der ve olur inş meleğin seninledir . isteğe bağlı 2 embriyo koyulabiliyor mu peki ?
evet cnm hem eşimin hem benim ikizlere sempatimiz var birde çok fazla hamile kalmak için uğraştım bu zamana kadar eğer allah nasip ederse ikizlere hamile kalırsam bir kez daha bu yıpratıcı süreçleri yaşamamış olucam . tabi yine hayırlısı rabbimden illa ikiz olsun diye bir isteğim yok sadece sağlıklı hayırlı bir evlat istiyorm :)35 yaş sınırı ve ilk 2 denemeye 1 dedi şahin bey ama özel durumlarda 2 koyduğumuz oluyor dedi sanırım sen 2 istiyorsun :)
Benim 1 ay sonra olucak transfer canım ohhs den dolayı bekleyelim tehlikeye atmayalım dedi doktor bey...Çok teşekkür ederim canım sen ne aşamadasın?
Cnm hergün arayip nasıl olduklarını söyleyecekler bugün daha aramadi lar aramamak için zor tutuyorum kendimievet aslında haklısın cnm zaten sizleri gördükten sonra içim içime sığmıyor en azından bi nebze rahatlamış olurum :) eşimle de konuştuk bu akşam ikimizde çok heyecanlıyız :) sen şimdi kaçının döllendiğini ne zaman öğreniceksin cnm bide kaçıncı gün embriyosu koyulacak ?
Aradılar mi seni cnm?Benim 1 ay sonra olucak transfer canım ohhs den dolayı bekleyelim tehlikeye atmayalım dedi doktor bey...
inşallah canım kalbini ferah tut hepsi sağlıklı bebişler olucaklar inş güzel haberlerini bekliyorum bendeCnm hergün arayip nasıl olduklarını söyleyecekler bugün daha aramadi lar aramamak için zor tutuyorum kendimi
Hayirlisi inşallah sağlıkla bölünürler sağlıklı bi bebis olur buyur icimde
Aynen canım bugun dondurulcak ama aramadilar cok merak ediyorum....Aradılar mi seni cnm?
Seni hiç aramadi lar mi dondurmus olmaları lazım seninkiler. .
İnşallah canım darısı sana olsun şimdilik herşey yolunda gibi tabi Allah bilir içerde neler oluyor ailemin yanına geldim kafam dağılsın diye evde tek olunca vakit geçmiyorgmzbyrz canım nasilsin... nasıl gidiyor :) bebisin sana sımsıkı tutunur inşallah şimdi sana günler gecmek bilmez dimi
Aradılar mı canım? Kaç tanesi döllenmişCnm hergün arayip nasıl olduklarını söyleyecekler bugün daha aramadi lar aramamak için zor tutuyorum kendimi
Hayirlisi inşallah sağlıkla bölünürler sağlıklı bi bebis olur buyur icimde
Aradılar cnm 2 tanesi iyiymjs yarın transfer varmış dua edin bana cook ihtiyacım varrrrAradılar mı canım? Kaç tanesi döllenmiş
Ayy canım inşallah doğum heyecanını yaşamayı nasip eder Allah herşey gönlünce olurAradılar cnm 2 tanesi iyiymjs yarın transfer varmış dua edin bana cook ihtiyacım varrrr
Allah razı olsun cnm Rabbim hepimize sağlıklı bebisler versin insallah çok zor imtihan lar dan geçiyoruzAyy canım inşallah doğum heyecanını yaşamayı nasip eder Allah herşey gönlünce olur
İnşallah tutunma kanamasi dir cnm benimBenim bugün 4 günüm dün kahverengi bir akıntı geldi tüm gün bugünde pembe şekilde çok korkuyorum hastane normal dedi ama yinede endişeleniyorum böyle bir şey yaşayan var mı ?
inşallah ikiside sıkıca tutunur cnm bnde merak etmiştim girdim senin güzel sonucunu gördüm dualarım seninleAradılar cnm 2 tanesi iyiymjs yarın transfer varmış dua edin bana cook ihtiyacım varrrr
senin son durum için bildi verdiler mi cnm ?Aynen canım bugun dondurulcak ama aramadilar cok merak ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?