Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

İnşallah canım biran önce Allah sanada nasip eylesin ben kendi isteğimle 1 tane istedim verecek olan Rabbim 1 de olsa 10 da olsa verir kısmetde yoksa olmaz diye düşündük
anladım cnm evet haklısın rabbim ol der ve olur inş meleğin seninledir . isteğe bağlı 2 embriyo koyulabiliyor mu peki ?

35 yaş sınırı ve ilk 2 denemeye 1 dedi şahin bey ama özel durumlarda 2 koyduğumuz oluyor dedi sanırım sen 2 istiyorsun :)
evet cnm hem eşimin hem benim ikizlere sempatimiz var birde çok fazla hamile kalmak için uğraştım bu zamana kadar eğer allah nasip ederse ikizlere hamile kalırsam bir kez daha bu yıpratıcı süreçleri yaşamamış olucam . tabi yine hayırlısı rabbimden illa ikiz olsun diye bir isteğim yok sadece sağlıklı hayırlı bir evlat istiyorm :)

Cnm hergün arayip nasıl olduklarını söyleyecekler bugün daha aramadi lar aramamak için zor tutuyorum kendimi
Hayirlisi inşallah sağlıkla bölünürler sağlıklı bi bebis olur buyur icimde

Cnm hergün arayip nasıl olduklarını söyleyecekler bugün daha aramadi lar aramamak için zor tutuyorum kendimi
Hayirlisi inşallah sağlıkla bölünürler sağlıklı bi bebis olur buyur icimde
inşallah canım kalbini ferah tut hepsi sağlıklı bebişler olucaklar inş güzel haberlerini bekliyorum bende

gmzbyrz canım nasilsin... nasıl gidiyor :) bebisin sana sımsıkı tutunur inşallah şimdi sana günler gecmek bilmez dimi
İnşallah canım darısı sana olsun şimdilik herşey yolunda gibi tabi Allah bilir içerde neler oluyor ailemin yanına geldim kafam dağılsın diye evde tek olunca vakit geçmiyor

Benim bugün 4 günüm dün kahverengi bir akıntı geldi tüm gün bugünde pembe şekilde çok korkuyorum hastane normal dedi ama yinede endişeleniyorum böyle bir şey yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…