- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.881
Sağolasın cnm darısı başına insallah hepimiz hamis oluruz cok dua edininşallah ikiside sıkıca tutunur cnm bnde merak etmiştim girdim senin güzel sonucunu gördüm dualarım seninle
hım dondurulduğunu biliyorum da cnm ben tam işler nasıl işliyo bilmediğim için döllenmelerden sonra donduruluyordur diye tahmin ettimde ondan sordum cnm :) bidaha ki aya adetten ne kadar süre sonra yerleştirme yapıcaklar ?sezenorhan benim embriolar donduruldu canım bi adet sonrası transfer olucak insallah :) beklemedeyim yani
inşallah cnm bende önümüzdeki hafta içi için bir görüşme ayarlamaya çalışıcam bakalım neler istiycek şahin bey şimdiden çok heyecanlıyım seni tahmin bile edemiyorum :)Sağolasın cnm darısı başına insallah hepimiz hamis oluruz cok dua edin
Hayirlisiyla başla inşallah sen de cnminşallah cnm bende önümüzdeki hafta içi için bir görüşme ayarlamaya çalışıcam bakalım neler istiycek şahin bey şimdiden çok heyecanlıyım seni tahmin bile edemiyorum :)
Allahim almis gelmis bebisiniKızlar 9 da transferim var dua bekliyorum:)
Canım benimde bugün tranferimin 3. günü ama ilk günden beri hiç akıntım olmadı. Acaba olmalımıydı diye korkmaya başladım bende.Benim bugün 4 günüm dün kahverengi bir akıntı geldi tüm gün bugünde pembe şekilde çok korkuyorum hastane normal dedi ama yinede endişeleniyorum böyle bir şey yaşayan var mı ?
Cnm Allah razı olsun insallah sağlıkla bölünür ve buyur bebisim içimdeAllahim almis gelmis bebisiniKiz sabah beri haber bekliyorum senden.... mesaj yazican diye... neyse hayırlı olsun kardeşim hadi bakalım bol bol duâ...
Ay yerim seni yaa ne guzel yapmişsin kız...Hamile takvimi yaptım inşallah 9 ay durur benle. Hepimiz yapalım inşallah bundan
Canım transferin hayırlı olsun Rabbim güzel haberlerle sevindirsin sizleri insallah... ikimiz ayni gun opu olmuşuz sanırım ama benim ki bi ay sonraya kaldi ohhs tehlikesi nedeniyle...Arkadaşlar şifremi yeni bulduğum için forma girebildim. Gelişmelerden biraz bahsedeyim.
Geçen cumartesi günü opu işlemim oldu. 25 yumurta toplandı bunlardan 21 tanesi döllendi. Geçtiğimiz perşembe günü 2 adet beşinci gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3 günüm. İnşallah bebişlerim tutunmuştur ve benimledir. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız.
Belirti aramayalım cnm akıntı olmaz hemen yumurta kalmadı akıntı olmayabilirCanım benimde bugün tranferimin 3. günü ama ilk günden beri hiç akıntım olmadı. Acaba olmalımıydı diye korkmaya başladım bende.
Teşekkür ederim canım. Zaten muayene günlerimizde aynıydı ama çalıştığım için geç saatlerde gittim randevularıma tanışamadık. Gelecek ay olması senin için daha iyi olacaksa hiç sorun etme daha sağlıklı olarak hamile kalırsın inşallah bebişler daha sıkı tutunur.Canım transferin hayırlı olsun Rabbim güzel haberlerle sevindirsin sizleri insallah... ikimiz ayni gun opu olmuşuz sanırım ama benim ki bi ay sonraya kaldi ohhs tehlikesi nedeniyle...
Bilemedim ki gmzbyrz transferin 3 günü kahverengi akıntım geldi demişti. Sizde yerleşme kanaması olabilir deyince içime kuşku düştü. Ama neyse ki herkesin farklı belirtileri olduğunu duydum. İnşallah burada transferleri olup sonuç bekleyen tüm arkadaşların sonucu pozitif olur. Amin.Belirti aramayalım cnm akıntı olmaz hemen yumurta kalmadı akıntı olmayabilir
Benim ilk hamilelikte akıntı olmamıştı cnm sen rahat ol. Bugün transferim oldu yine yatıyorum 25 i büyük gün hayirlisiyla olur inşallah hepimizinBilemedim ki gmzbyrz transferin 3 günü kahverengi akıntım geldi demişti. Sizde yerleşme kanaması olabilir deyince içime kuşku düştü. Ama neyse ki herkesin farklı belirtileri olduğunu duydum. İnşallah burada transferleri olup sonuç bekleyen tüm arkadaşların sonucu pozitif olur. Amin.
Benim için büyük gün 23 ü ama nasıl beklerim bilmiyorum. İyice dinlen sende bende ilk iki gün yattım bugün ayaklandım ara ara dinleniyorum genede ne olur ne olmaz. Hepimiz için iyi olacak inanıyorum Allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah.Benim ilk hamilelikte akıntı olmamıştı cnm sen rahat ol. Bugün transferim oldu yine yatıyorum 25 i büyük gün hayirlisiyla olur inşallah hepimizin
Ben yemeğimi hazırladım yedim yatıyorum ama hep değil inşallah cnm benimBenim için büyük gün 23 ü ama nasıl beklerim bilmiyorum. İyice dinlen sende bende ilk iki gün yattım bugün ayaklandım ara ara dinleniyorum genede ne olur ne olmaz. Hepimiz için iyi olacak inanıyorum Allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?