- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.901
inşallah hamilelik takvimin uğur getirir cnm transfer işlemin nasıl geçti ? kaç embriyo transfer edildi ?Kızlar 9 da transferim var dua bekliyorum:)
ne kadar güzel bir mesaj okudukça içim umut doldu inş bebişlerin de seninledir cnm bol bol dinlen sıkı sıkı tutunsunlar annesineArkadaşlar şifremi yeni bulduğum için forma girebildim. Gelişmelerden biraz bahsedeyim.
Geçen cumartesi günü opu işlemim oldu. 25 yumurta toplandı bunlardan 21 tanesi döllendi. Geçtiğimiz perşembe günü 2 adet beşinci gün embriyosu transfer edildi. Bugün 3 günüm. İnşallah bebişlerim tutunmuştur ve benimledir. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız.
2 adet cnm ama 3.gün embriyosu inşallah hepimiz takvimli kalırız cnm benim sen nezaman gidiyosun?inşallah hamilelik takvimin uğur getirir cnm transfer işlemin nasıl geçti ? kaç embriyo transfer edildi ?
Canım nasılsın inşallah herşey yolundadır heyecan ne durumdaKızlar 9 da transferim var dua bekliyorum:)
Bugünde benim 5 günüm ilk 2 gün olmadı ama son 3 gündür akıntı şeklinde kahverengi bişey geliyorCanım benimde bugün tranferimin 3. günü ama ilk günden beri hiç akıntım olmadı. Acaba olmalımıydı diye korkmaya başladım bende.
Yatıyorum cnm ne yapayımCanım nasılsın inşallah herşey yolundadır heyecan ne durumda
inş sıkıca tutunurlar cnm inan bol bol dua ediyorum bana da umut oluyosunuz . bende pazartesi günü arıycam görüşme için randevu alıcam inş :) test günü için ne zamanı verdiler cnm ?2 adet cnm ama 3.gün embriyosu inşallah hepimiz takvimli kalırız cnm benim sen nezaman gidiyosun?
Ben ilk önce hibor 5000 diye 2 gün kendin karından iğne yaptım o bitti progestana başladım bugün 3 üncüyü vuruldum ama hiç acı yok çok şükürYatıyorum cnm ne yapayım
progestan iğnesi berbat yaptım beni sağdan sola donemiyorum daha 4 tane var Rabbim yardım etsin sağlıkla gelsin bebisim de her şeye deger inşallah cektiklerimize deger
Acıbademe verilen kan ücretlimi canım25 agustos cnm 23 ünde devlette kan verip 25 acibadem De vermeyi düşünüyorum nasip bakalım
Hayır cnm paketin icindeymis dünya para verdikdimii :)))Acıbademe verilen kan ücretlimi canım
23 ünde güzel sonuçları alırsın inş cnm zaten o zamana hayli hayli çıkar birde ikiz ler se zaten değerler havada uçuşur :)25 agustos cnm 23 ünde devlette kan verip 25 acibadem De vermeyi düşünüyorum nasip bakalım
Fiyatın içerisine muayene ler de dahil mi cnm ?Hayır cnm paketin icindeymis dünya para verdikdimii :)))
Ben en az 20 kere muane oldum canım hiç ücret ödemedimFiyatın içerisine muayene ler de dahil mi cnm ?
hım o zaman içerisinde anladım cnm çok saol bu arada senin transferin kaçıncı günüydü ?Ben en az 20 kere muane oldum canım hiç ücret ödemedim
Yapma bence canim son gününü bekle derim ben az daha sabır... :)İnternette tüm gün araştırdım transferin 7.günü kan verip sonuç alanlar var off kafam karıştı kan vermemek için kendimi zor tutuyorum
Ben fazla takmamaya çalışıyorum canım hep yatmıyorum hafif kasıklarımda sızılar var sen ne durumdasın bakalımKızlarr Nasılsıniz bakalımmm
Ben progestan iğnesi vuruldum geldim cnm merdiven indim yürüdüm inşallah birakmazlar kuzularimBen fazla takmamaya çalışıyorum canım hep yatmıyorum hafif kasıklarımda sızılar var sen ne durumdasın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?