- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.921
Sen iğne hariç ilaç içiyormusun bu arada test günüm 21 deBen progestan iğnesi vuruldum geldim cnm merdiven indim yürüdüm inşallah birakmazlar kuzularim
Hep 1 olsun diyodum sağlıklı olsunda 2 tane de olabilir))
çok iyi ve heyecanlıyım cnm çarşamba günü 15:30 için görüşme randevumu aldım eşimle çok sabırsızız. sen ne durumdasın bişeyler hissediyormusun ?Kızlarr Nasılsıniz bakalımmm
Adet olacakmis im gibi agrim oldu Biraz belim de ağrıdı haftaya perşembe test günüm ama salı ilk yapıcam ben perşembe acibadem de yaptıririm inşallah ikiye katlasin diye hamileyimdir yani insallahçok iyi ve heyecanlıyım cnm çarşamba günü 15:30 için görüşme randevumu aldım eşimle çok sabırsızız. sen ne durumdasın bişeyler hissediyormusun ?
Hoşgeldin cnmkızlar transfer öncesi ne testleri oldunuz. hepsini hastane içinde mi yaptırdınız?
gelmeyi düşünüyorum. yada ara verip randevu alacağım bursaya gelince görüşsem mi diyorum.benim bir negatif var.baştan yeterince bilinmeyen şeyleri de araştırmadılar.Hoşgeldin cnm
tedaviye başladın mj sen?
Şahin bey hepatit hiv benzeri testler vermişti devlette yaptırmıştım. 2 tanesini özelde yaptırmıştım. Yapmadılar devlette
Aramıza hoşgeldin canım nerde yaşıyorsun başka şehirde olunca biraz zor oluyor gelip gitmedi testleride kağıt olarak aldım devlette yaptırdım tam olarak neler yapıldı bilmiyorumyani demek istediğim transferden önce insülin direnci prolaktin kolestrol filan.bende oldum toxso filan sorun yoktu.yumurtalar spermler normal görünüyor diye. yeterince araştırılmadığını düşünüyorum şuan iş başı yaptım gelsem bile tedavi olmam şüpheli çünkü bursaya her canımın istediği zaman gidemem.nasıl takip edecek beni yıllık izin de bitti.
inşallah bebişlerin tutunuyordur cnm sana ondan ağrı olmuştur.Adet olacakmis im gibi agrim oldu Biraz belim de ağrıdı haftaya perşembe test günüm ama salı ilk yapıcam ben perşembe acibadem de yaptıririm inşallah ikiye katlasin diye hamileyimdir yani insallah
On görüşme dimi cnm adet misin
balıkesirde oturuyorum.Aramıza hoşgeldin canım nerde yaşıyorsun başka şehirde olunca biraz zor oluyor gelip gitmedi testleride kağıt olarak aldım devlette yaptırdım tam olarak neler yapıldı bilmiyorum
Bi sorun yoksa okadar ayrıntıya gireceğini sanmıyorum söylersin aklına takilanlari. Hayırlısı olsun cnm 3 4 günde bi çağırıyor yanına izin yada rapor alırsan oluryani demek istediğim transferden önce insülin direnci prolaktin kolestrol filan.bende oldum toxso filan sorun yoktu.yumurtalar spermler normal görünüyor diye. yeterince araştırılmadığını düşünüyorum şuan iş başı yaptım gelsem bile tedavi olmam şüpheli çünkü bursaya her canımın istediği zaman gidemem.nasıl takip edecek beni yıllık izin de bitti.
İnşallah canim benim tutunsunlarinşallah bebişlerin tutunuyordur cnm sana ondan ağrı olmuştur.evet öngörüşme cnm .bugün adet oldum ama tedaviye bu ay başlamıycağımız için sanırım muayne olmaz . bu aydan belki yaptırmamız gereken testlerden bahseder şahin bey onları tamamlamış oluruz bidahaki aya kadar hem tatilimiz bidahaki aya 13 ile 18 arası onu da aradan çıkarmış oluruz .ben zaten 45 günde adet oluyorum eylülün sonu ekim başı gibi adet olduğumda da bir sorun çıkmaz ise tüp için tedaviye başlarız inş tabi herşey yolunda gider se allahın izniyle
Aaa bende Bandırma da oturuyorum canım 4 yılda Balıkesir merkezde oturdumbalıkesirde oturuyorum.
bandirmada endokrinoloji doktorunu övüyorlar özel bir hastanede biliyormusun canım sen.bide hormonlarimi ve ne testi varsa ona mı olsam diyorum benim sorunum bilinen bi sorun değilAaa bende Bandırma da oturuyorum canım 4 yılda Balıkesir merkezde oturdum
ooo ben gidemem o zaman seneye kaldı o iş doktor bayramda çalışmaz haliyle.Bi sorun yoksa okadar ayrıntıya gireceğini sanmıyorum söylersin aklına takilanlari. Hayırlısı olsun cnm 3 4 günde bi çağırıyor yanına izin yada rapor alırsan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?