Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

İnşallah canim benim tutunsunlar
5 6 ay sonra böyle gezecegiz
inş cnm inş zaten hamile olunca hemen göbüşüm çıksın istiyorum hemen büyüsün onu hissedeyim .çnk hep yaşadığım olumsuzluklardan hiçbizaman olmıycakmış gibi geliyor. kimbilir nasıl mutluluk verici bişeydir

Merhaba anne adayları ,
öncelikle herkese geçmiş olsun benim test günüm 23 ağustos aynı gün sonuç alacak olan varmı? çok heyecanlıyım

Merhaba anne adayları ,
öncelikle herkese geçmiş olsun benim test günüm 23 ağustos aynı gün sonuç alacak olan varmı? çok heyecanlıyım
Hoşgeldin cnm
benim test günüm 25 i acibadem de yaptıraçarım inşallah.
2 gün önce 23 ünde özelde falan yaptırmak istiyorum dayanamam gibi geliyor
Belirti var mı sende??

]Hoşgeldin cnm
benim test günüm 25 i acibadem de yaptıraçarım inşallah.
2 gün önce 23 ünde özelde falan yaptırmak istiyorum dayanamam gibi geliyor
Belirti var mı sende??

Çok sağol cnm hoşbuldum o kadar ilaç kullanıyorumki sizler gibi belirtmi yan etkimi yoksa çalışıyorum gerçi masabaşı ama olsun yine hareket ediyorum onun verdiği bir yorgunlukmu bilmiyorum hepsi birbirine karıştı şuan kanpıhtısı için hergin göbekten iğne oluyorum glokofen coraspin estrofem artı vajinal jel çok ağrı oluyo mide bulantım var .. ben korkuyorum açıkcası o gün test için kan versem bile o cevaba nasıl bakıcam bilmiyorum eşimle gidicem muhtemelen eğer kanamam olmazsa erken baktırmak istemiyorum çünkü hayali bile güzel geliyo

gmzbyrz sağol cnm hoşbuldum inşallah herkes için hayırlısı olur ve burda olan herkes o mutlu haberi haftaya verir inşallah

Kızlar hepinizin güzel haberlerini sabırsızlıkla takip ediyorum inş bebis haberleri havada ucusacak bidaha ki haftaya :) bende bugün şahin beyle tanıştım görüştüm muayene de oldum hersey çok güzel dedi tüp için gereken testler varmış eşim ve benim yaptırmam gereken onları yaptırıcaz. Şimdi 15 inde adet oldum bidaha adetim eylül sonu Ekim başı gibi 45 günde adet olduğum için diğer adetle tedaviye başlıycaz inşallah çok heyecanlıyım benim dualarım sizinle nolur sizde bende dualarınızı eksik etmeyin

Canım benim inşallah topıkte herkes hamis olur
Şahin beyle görüşmene sevindim inşallah herşey gönlünce olur ben de hepimize dua ediyorum cnm senin de isminle ederim bundan sonra. Benim ismim de burcu bu arada
salı günü 10. gün kismetse ogün yaptırmayı düşünüyorum ben testi

Allahım hepimizin gönlüne göre versin tüm isteyenlere nasip eder inşallah annelik duygusunu benimde pazartesi nasipse test günü içim bir garip var mı yok mu çok karışık duygularım yinede hayırlısını diliyorum vermezsede vardır bir bildiği diye dua ediyorum

Canım senin nasıl gidiyor ben hiç yatmıyorum gezmelere bile gidiyorum kasmıyorum o kadar yatınca aklımdan çıkmıyor düşünmektense geziyorum kafam dağılıyor çok şükür kahverengi akıntımda iğnelerden sonra durdu sende son durum nasıl?

Canım ben çok halsizim ilaçlardan galiba ayaklarım donuyo ignelerin acisından zor kalkiyorum ayağa bitti iğneler sukur jele devam.
yarın 5.gün daha

Bnde bugun sahin beye gidicem ilk defa rabbim inşallah hayirli sonuclarla karşılaştırır.daha once osman beye gittim ama dr a isinamadim hiç biraz tuhaf bir insan

Çok memnun oldum burcu Cum benimde zaten sezen bildiğin gibi :) ay çok az kalmış salı gününe heyecan çok büyük inş çok olumlu sonuçlar alicaksin allahin izniyle bir de iki adet embriyo konulmuştu sanırsam inş tatlı mı tatlı bebişler geliyor :) bence trafnsferden 10 gün sonra yeterli çnk 3 günlük te laboratuvar da büyüme süreci ni ekleyince 13 gün yapıyor kesinlikle tam zamanı

Bnde bugun sahin beye gidicem ilk defa rabbim inşallah hayirli sonuclarla karşılaştırır.daha once osman beye gittim ama dr a isinamadim hiç biraz tuhaf bir insan
Kesinlikle şahin beye çok isinacaksin cnm bende dün ilk kez gittim sanki uzun yıllardır tanıyormusum hissi ve rahatlığı verdi hakkında hayırlısı inş görüşmeden sonra gelişmeleri yazarsın :)

Merhaba, biz de Bursa Art Osman Bey ve Şahin Bey ile ön görüşmelerimizi yaptık..Osman Beyin inanılmaz bir negatif enerji verdi, psikolojimi çok kötü etkiledi..Şahin Bey ise tam tersi..Bu nedenle Şahin Bey ile tüp bebek tedavisini başlamayı düşünüyoruz..Şahin Bey,tedaviyi burada yaptırmaya karar verirseniz adetten önceki bir gün gel, kontrol yapalım demişti ön görüşmede.Acaba bu kontrolde ne tür testler yapılıyor ve bu yapılan tetkikler tüp bebek ücretine dahil mi, bilginiz var mıdır?
Ayrıca tedavi döneminde moralinizi yüksek tutmak için ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz?
Teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…