- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.941
Sendemi bandırmadasın canımbandirmada endokrinoloji doktorunu övüyorlar özel bir hastanede biliyormusun canım sen.bide hormonlarimi ve ne testi varsa ona mı olsam diyorum benim sorunum bilinen bi sorun değil
inş cnm inş zaten hamile olunca hemen göbüşüm çıksın istiyorum hemen büyüsün onu hissedeyim .çnk hep yaşadığım olumsuzluklardan hiçbizaman olmıycakmış gibi geliyor. kimbilir nasıl mutluluk verici bişeydirİnşallah canim benim tutunsunlar
5 6 ay sonraböyle gezecegiz
susurluktan canımSendemi bandırmadasın canım
Hoşgeldin cnmMerhaba anne adayları ,
öncelikle herkese geçmiş olsun benim test günüm 23 ağustos aynı gün sonuç alacak olan varmı? çok heyecanlıyım
Merhaba canım aramıza hoş geldin benimde 22 sindeMerhaba anne adayları ,
öncelikle herkese geçmiş olsun benim test günüm 23 ağustos aynı gün sonuç alacak olan varmı? çok heyecanlıyım
Canım benim inşallah topıkte herkes hamis olurKızlar hepinizin güzel haberlerini sabırsızlıkla takip ediyorum inş bebis haberleri havada ucusacak bidaha ki haftaya :) bende bugün şahin beyle tanıştım görüştüm muayene de oldum hersey çok güzel dedi tüp için gereken testler varmış eşim ve benim yaptırmam gereken onları yaptırıcaz. Şimdi 15 inde adet oldum bidaha adetim eylül sonu Ekim başı gibi 45 günde adet olduğum için diğer adetle tedaviye başlıycaz inşallah çok heyecanlıyım benim dualarım sizinle nolur sizde bende dualarınızı eksik etmeyin
Canım senin nasıl gidiyor ben hiç yatmıyorum gezmelere bile gidiyorum kasmıyorum o kadar yatınca aklımdan çıkmıyor düşünmektense geziyorum kafam dağılıyor çok şükür kahverengi akıntımda iğnelerden sonra durdu sende son durum nasıl?Canım benim inşallah topıkte herkes hamis olur
Şahin beyle görüşmene sevindim inşallah herşey gönlünce olur ben de hepimize dua ediyorum cnm senin de isminle ederim bundan sonra. Benim ismim de burcu bu arada
salı günü 10. gün kismetse ogün yaptırmayı düşünüyorum ben testi
Canım ben çok halsizim ilaçlardan galiba ayaklarım donuyo ignelerin acisından zor kalkiyorum ayağa bitti iğneler sukur jele devam.Canım senin nasıl gidiyor ben hiç yatmıyorum gezmelere bile gidiyorum kasmıyorum o kadar yatınca aklımdan çıkmıyor düşünmektense geziyorum kafam dağılıyor çok şükür kahverengi akıntımda iğnelerden sonra durdu sende son durum nasıl?
Ben progestan koyuyorum alttan birde birkaç ilaç yutuyorum benim yarın tam 9.günCanım ben çok halsizim ilaçlardan galiba ayaklarım donuyo ignelerin acisından zor kalkiyorum ayağa bitti iğneler sukur jele devam.
yarın 5.gün daha
Sende belirti varmi cnm ben çok mutsuzumBen progestan koyuyorum alttan birde birkaç ilaç yutuyorum benim yarın tam 9.gün
İçimden bir his yok olmadı diyor diyar yarım Allaha yalvarıyor değişik tarifi zor bir durum içerisindeyim hiç belirti yok sadece afedersin 1 haftadır ishalimSende belirti varmi cnm ben çok mutsuzum
Çok memnun oldum burcu Cum benimde zaten sezen bildiğin gibi :) ay çok az kalmış salı gününe heyecan çok büyük inş çok olumlu sonuçlar alicaksin allahin izniyle bir de iki adet embriyo konulmuştu sanırsam inş tatlı mı tatlı bebişler geliyor :) bence trafnsferden 10 gün sonra yeterli çnk 3 günlük te laboratuvar da büyüme süreci ni ekleyince 13 gün yapıyor kesinlikle tam zamanıCanım benim inşallah topıkte herkes hamis olur
Şahin beyle görüşmene sevindim inşallah herşey gönlünce olur ben de hepimize dua ediyorum cnm senin de isminle ederim bundan sonra. Benim ismim de burcu bu arada
salı günü 10. gün kismetse ogün yaptırmayı düşünüyorum ben testi
Kesinlikle şahin beye çok isinacaksin cnm bende dün ilk kez gittim sanki uzun yıllardır tanıyormusum hissi ve rahatlığı verdi hakkında hayırlısı inş görüşmeden sonra gelişmeleri yazarsın :)Bnde bugun sahin beye gidicem ilk defa rabbim inşallah hayirli sonuclarla karşılaştırır.daha once osman beye gittim ama dr a isinamadim hiç biraz tuhaf bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?