Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Galedriell Merhaba,testler kisiye gore degisiyor tabi ben daha onceden hormon testleri rahim filmi cektirdigim için benden ve esimden bulasici hastalık la alakali 2test istenildi orda yaptirmadik saglik ocağında yaptirdik ucrete dahil degil..morale gelince etrafindaki insanlar cok onemli malesef benim tup bebek yaptirdigimi esim ve kayinvaldem disinda kimse bilmiyor ve en büyük destekcim onlar tabi baskalarina ihtiyacim oluyor ama beni anlamicaklarini bildigim icin paylasmamayi tercih ediyorum cok fazla calisyorum vekafayi dagitmaya çalışıyorum

Teşekkürler..Benim de daha önce yapılmış testlerimiz var..Benim TSH Yüksekliği dışında herhangi bir sorun yok..Ama psikolojim kötü şimdiden..Tedavi sürecine daha kötüye gitmesinden korkuyorum.. Kedi otu çayı önerdiler rahatlamak için , onu deniyorum bir süredir.Tabi tedavide içilmesi uygunmudur doktora danışmak lazım..Ben de çalışıyorum ama tedaviye başlayınca, kontrol için izin almak gerekecektir. Genelde çok az izin alan biri olarak hem sık alınan izinler hem de , ağlamaya hazır gözlerim nedeniyle, işyerindeki yakın çevremden saklayamam gibi geliyor..

Bence tedavi süresi boyunca kullandigin ne varsa doktorunla paylas o sana en dogrusunu soylicektir..bursada dördüncü senem vebirkac akraba var sadece burda onlarinda tek derdi beni gorduklerinde dalga gecer gibi gülerek hala sende bisi yok çok tembelsin..ustu kapali çocuk istedigimizi tedavi oldugumuzu bildikleri halde bunu yapiyorlar.memleketteki es dostu hic sorma zaten dört klomen 2 asilama ve 1 tup bebek denemesi ve hepsinde kimyasal gebelik düşük psikolojik olarak hic kolay degil cok zorlanıyorum ama esim icin ayakta durmam lazim baska carem yok

Sağolasın canım iyi dileklerin için Rabbim bilir tabii de size versin Çifter Çifter bebisler bana hayırlı sağlıklı 1 tane daha yeter Rabbim 2 tane verirse de sağlıklı hayırlı versin 6 yaşında oglum var da benim

Canım sende ne gibi belirtiler var. Benim arada bir adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım oluyor acaba normal mi?Bugün transferin 8. günü son bir kaç gündür başladı ağrılarım ara ara oluyor.
Aynen cnm bende de var hayra alamet tir insallah
Ayaklarım donuyo ayrıca çorap patık var ayaklarimda

Ya süpermiş ne güzel kardes gelicek demekki :) rabbim herkesin gönlüne göre versin inş :) çift olursa benim için fena olmaz birini büyüttükten sonra tüm zor zamanlarini atlatıp tekrar yeni bebisle o zor süreci başa sarmak gözümde büyüyor . É tabi birde bir kez daha bu zor lu hamile kalma süreçlerinden geçmek te istemiyorum ama yine rabbim en hayırlısını bilir o kararlar hakkımızda hayırlı olanı :)

Evet cnm çok fazla aşırı derecede abi olmak istiyor zaten o yüzden başladık bu seruvene:))
inşallah tekrar tedavi olmak zorunda kalmayiz herkese hemen hamis olur insaAllah olmayanlara çift bidaha ugrasmak olmasın miss:)))

Sezencim bnde sana bisey diyim inşallah sende de olur
ben hamile kaldığımda 24 yaşındaydım dogurdugumda 25 inşallah sen de hemen hamile kalırsın karnin kocamaaaan olur

Aynen cnm bende de var hayra alamet tir insallah
Ayaklarım donuyo ayrıca çorap patık var ayaklarimda
Canım bende pregesteron iğneleri vurulurken acaip üşütme vardı. Kalın kalın çoraplarla gezdim. İğnenin dördüncü günüde gece sıtma nöbeti gibi geçirdim gece yarısı kalkıp uzun kollu giydim iki kat pike örttüm üstüme titredim resmen. Ama şimdi geçti üşümelerim.

Kesinlikle şahin beye çok isinacaksin cnm bende dün ilk kez gittim sanki uzun yıllardır tanıyormusum hissi ve rahatlığı verdi hakkında hayırlısı inş görüşmeden sonra gelişmeleri yazarsın :)
Gorusme cok guzel gecti osman hoca gibi kötü konuşmadı bugun tedaviye başladık hatta bu aksam ilk ignrmi vurundum .insallah hayirlisiyla hamile kalırım rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

Gorusme cok guzel gecti osman hoca gibi kötü konuşmadı bugun tedaviye başladık hatta bu aksam ilk ignrmi vurundum .insallah hayirlisiyla hamile kalırım rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Hadi Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah hamis oluruz hepimiz benim de salı belli olacak inşallah tutunmustur melegimm

inşallah herşey yolunda gider cnm çok sevindim senin adına . osman hoca için genelde şansı yüksek olan kişileri tedaviye alıp şansı düşük olanları tedaviye almadığını kliniğin şansını düşürüyor diye uğraşmadığını duymuştum. baya bir araştırmalar sonucu şahin bey de karar kıldım ve görüşmem de de ne kadar doğru karar verdiğimi anladım cnm hepimiz için hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…