- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
- Konu Sahibi handan1976
-
- #11.981
yaa ne kadar güzel bir mesaj çok saol burcucum inşallah cnm benim ya .Sezencim bnde sana bisey diyim inşallah sende de olur
ben hamile kaldığımda 24 yaşındaydım dogurdugumda 25 inşallah sen de hemen hamile kalırsın karnin kocamaaaan olur
İlk tedavi de 3 tane koymuşlar di cnm yasa ben transferden 6 gün sonra çıkmıştı şansa :))yaa ne kadar güzel bir mesaj çok saol burcucum inşallah cnm benim ya .allah isteyen herkese nasip etsin inş . ilk hamileliğinde peki çok uğraşmışmıydın ?
inşallah herşey gönlünce olsun cnm zaten o pozitif enerjin ile ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum :)İlk tedavi de 3 tane koymuşlar di cnm yasa ben transferden 6 gün sonra çıkmıştı şansa :))
İkiz tuttu sonra diğeri de gitti inşallah aynı şeyleri yaşamam sorunluydu hamileligim bi tane tutsun sorunsuz çatır çatır gezeyım istiyorum
Canım eğer yumurta sayın fazla ise 5. gün embriyosu, az ise yaşama şansı az olduğu için 3. gün embriyosu transfer ediyorlar. Tabi embriyoların durumuna göre de değişebilir.kızlar bir sorum olucak acaba hep standart olarak şahin bey 3. gün embriyosu mu transfer ediyor yoksa embriyoların durumuna göre değişiyor mu 3. ve 5. gün embriyo transferinin olucağı ?
Canım benim test günümde 23 ağustos kısmet bakalım inşallah tutunmuştur bebişlerimiz. Hepimiz arka arkaya günleri bekliyoruz inşallah hayırlı olur hepimizin kiMerhaba anne adayları ,
öncelikle herkese geçmiş olsun benim test günüm 23 ağustos aynı gün sonuç alacak olan varmı? çok heyecanlıyım
Merhaba bende şahin beyin hastasıyım 1 aşılama 1tüp bebek olumsuz..benimde haziranda ayında 3.gün emriyosuydu kaçıncı gün olması embriyoların bölünmesi ile alakalı diye biliyorum...kızlar bir sorum olucak acaba hep standart olarak şahin bey 3. gün embriyosu mu transfer ediyor yoksa embriyoların durumuna göre değişiyor mu 3. ve 5. gün embriyo transferinin olucağı ?
Cnm 2 ile 5.günde transfer oluyor embriyolarin durumuna göre cnm eğer 5.güne ulaşan nadir cnm benim 3.gün embriyosukızlar bir sorum olucak acaba hep standart olarak şahin bey 3. gün embriyosu mu transfer ediyor yoksa embriyoların durumuna göre değişiyor mu 3. ve 5. gün embriyo transferinin olucağı ?
Cnm salı 10.günüm hayat hastanesinde yaptıracagim ilk tahlili inşallah çıkarsa perşembe acibademde yaptıracagım Rabbim hepimizi güldürsünSalı büyük gün kendime dua ederken sizi de unutmuyorum hamis haberleri sorunsuz hamilelik ler sorunsuz doğumlar sağlıklı kuzular amiiiinnnn
Heidi saat kaçta orda olucaksın peki salı sabah gitmeyi düşünüyorum bende ama bilmiyorum henüz karar veremedik .. bu arada kızlar dünden beridir midem bulanıyor ve açta olsam tokta olsam çok kötü oluyorum dün başladı ya bilmiyorum belkide üşütmüşte olabilirim
Canım hosgeldin aramiza yumurta dondurma pek yapmıyorlar cnm bildiğim kadarıyla ben sordum dondurmak istedim. Genelde embriyo donduruyorlar. Eşinde bi problem yoksa aşılama yapabilirlerMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Öncelikle hepiniz için sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.. Benim durumum sizlerden biraz farklı 32 yaşındayım bekarım rutin kontrole gittiğimde AMH değerim 0,92 , FSH ile 10 çıktı doktorum 6 ay sonra tekrarlayalım dedi , ve bu hafta tekrar gittim AMH 0,77 FSH 6 çıktı.. Doktorum Şahin Bey e yönlendirdi, yumurta dondurman gerekebilir o daha iyi karar verir dedi 1 hafta sonra Şahin Bey e gitmeyi düşünüyorum. Sizlerin bu konuda tecrübeleriniz var mı ? Yumurta donduran tanıdıklarınız var mı ? Teşekkürler..
İnşallah cnm hepimiz burda hamileyiiiiizzzzz diye yazalimmmmmHeidi güzel haberlerini beklicem cnm pazartesi inşallah
Canım bizim yazdığımız yorumların içinde cevapla butonu var. Ona tıklayınca çıkan kutuda hiç bir şeyi silmeden alta kendi cevabını yazıp tekrar cevapla butonuna basınca paylaşmış olursun.bu arada kızlar kusura bakmayın daha yeni üye oldum için ayıp olmazsa bişi sorcam isimlerinize cavap vermek istiyorum ama olmuyo kopyalamak zorunda kalıyorum sizin gibi yapamadım bir türlü nasıl yapıyoruz
Canım bizim yazdığımız yorumların içinde cevapla butonu var. Ona tıklayınca çıkan kutuda hiç bir şeyi silmeden alta kendi cevabını yazıp tekrar cevapla butonuna basınca paylaşmış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?