- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.001
İnşallah cnm hepimiz burda hamileyiiiiizzzzz diye yazalimmmmm
inşallah herşey yolunda gider cnm çok sevindim senin adına . osman hoca için genelde şansı yüksek olan kişileri tedaviye alıp şansı düşük olanları tedaviye almadığını kliniğin şansını düşürüyor diye uğraşmadığını duymuştum. baya bir araştırmalar sonucu şahin bey de karar kıldım ve görüşmem de de ne kadar doğru karar verdiğimi anladım cnm hepimiz için hakkımızda hayırlısı inşallah[/QUOTE
Evet cnm biliyorum zaten dondurma işlemini gözden çıkaranlara da uyguluyorlarmış. Ama 5. Güne çıkan Embriyoların da tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş. Bir de benim 4 tane olumsuz hamileliğim var ama 5. Gün embriyosunda genelde çok sağlıklı olanlar kaldığı için benim kafam çok daha rahat olucak .yine de hakkımız da hayırlısı inşallah çok saol cnm bilgilendirdigin için .senin sonucun ne oldu peki ?Canım eğer yumurta sayın fazla ise 5. gün embriyosu, az ise yaşama şansı az olduğu için 3. gün embriyosu transfer ediyorlar. Tabi embriyoların durumuna göre de değişebilir.
Benim 25 yumurtam toplanmıştı bunların 21 tanesi döllenmişti. Ama sadece 7 si 5. güne kadar gelebildi ve içlerinden sadece 2 si nakledilecek iyi kalitede idi. Hatta doktor bey diğerlerini dondurmaya değmeyecek kalitede olduğunu söyledi. O yüzden kalanları dondurmadık bizde.
Hım evet cnm anladım sanırım gidişata göre değişiyor kaçıncı gün embriyosu olucağı. Hakkımızda hayırlısı inşallah . Peki tekrar tüp düşünüyor musun cnm ?Merhaba bende şahin beyin hastasıyım 1 aşılama 1tüp bebek olumsuz..benimde haziranda ayında 3.gün emriyosuydu kaçıncı gün olması embriyoların bölünmesi ile alakalı diye biliyorum...
Anladım cnm ne kadar çok teferruatı varmış insan düşün düşün kafayı yiyecek gibi oluyor hakkımız da hayırlısı inşallahCnm 2 ile 5.günde transfer oluyor embriyolarin durumuna göre cnm eğer 5.güne ulaşan nadir cnm benim 3.gün embriyosu
Bana 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. günüm salı günü test günüm bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.Evet cnm biliyorum zaten dondurma işlemini gözden çıkaranlara da uyguluyorlarmış. Ama 5. Güne çıkan Embriyoların da tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş. Bir de benim 4 tane olumsuz hamileliğim var ama 5. Gün embriyosunda genelde çok sağlıklı olanlar kaldığı için benim kafam çok daha rahat olucak .yine de hakkımız da hayırlısı inşallah çok saol cnm bilgilendirdigin için .senin sonucun ne oldu peki ?
Niye şansın %5 olsun cnm zaten tüp bebek te bu durumlar için değil mi yani . Moral bozan doktorlarà çok sinirlerim bozuluyor.çünkü önemli olan en başta zaten Moral ve inanmak.peki şahin bey şans konusunda ne dedi ??Yok osman hoca sansi dusuklerle ugrasmiyo degil oyle ilsaydi benlede ugrasmazdi bana sansin yuzde bes dedi ama karari bize birakti.sadece acik acik soyluyo herseyi bu durumda moral bozucu oluyo tabi.ben 38 yaşındayım yas gectikce yumurtalar azaliyo tabi hemde kalitesizlesiyor.cok istiyorum cok rabbim hepimize hayirlisini versin inşallah
Hayırlısı inşallah canım benim artık test yapsan çıkar 5. Gün embriyosu olduğu için ay nasıl sabrediyorsun cnm ? :)Bana 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. günüm salı günü test günüm bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Canım benim idrar testi benim kabusum her yaptığım da aynı gün akşam adet oldum o yüzden hayal kırıklılığı yaşamamak için doktorun dediği günü bekleyeceğim. Yoksa bende çok mrk ediyorum bebişlerim benimle mi diye ama genede beklicem salı günüde iş çıkışı gideceğim kan testine hayırlısı artık.Hayırlısı inşallah canım benim artık test yapsan çıkar 5. Gün embriyosu olduğu için ay nasıl sabrediyorsun cnm ? :)
Canım iki aşılamamda da aynısını kan testinde yaşadım kan testi yaptırıp negatif sonuç aldığım akşam adet oldum. O yüzden çok korkuyorum. Zaten arada bel ağrım oluyor, dün ve bugün de hafif baş ağrısı var üşümelerim geçti sende var mı birşey?conquer test yaptır cnm sezenin dedigi gibi kan testi çıkar salı bidaha yaptırirsin ben catladim burda:))))
Hayırlısı inşallah cnm bebislerin inş sımsıkı tutunmuslardir sana allahin izniyle . Testin sonucunu da hemen paylaş bizimleCanım benim idrar testi benim kabusum her yaptığım da aynı gün akşam adet oldum o yüzden hayal kırıklılığı yaşamamak için doktorun dediği günü bekleyeceğim. Yoksa bende çok mrk ediyorum bebişlerim benimle mi diye ama genede beklicem salı günüde iş çıkışı gideceğim kan testine hayırlısı artık.
İşallah buradaki herkesin duaları gerçek olur..Yaşımız aynı..Ben de Osman Hoca dan inanılmaz negatif enerji aldım. . Pembe Mavide kötü değildi..Ama sanırım Acıbadem in başarı oranı daha yüksek olduğu için ve Şahin Beyin pozitif enerjisi nedeniyle Acıbadem de tedaviye başlayacağım..Siz şu an tedavide ne aşamadasınız?Yok osman hoca sansi dusuklerle ugrasmiyo degil oyle ilsaydi benlede ugrasmazdi bana sansin yuzde bes dedi ama karari bize birakti.sadece acik acik soyluyo herseyi bu durumda moral bozucu oluyo tabi.ben 38 yaşındayım yas gectikce yumurtalar azaliyo tabi hemde kalitesizlesiyor.cok istiyorum cok rabbim hepimize hayirlisini versin inşallah
Canım gerçekten mi; (Kızlar bugün benim transferin 10.günü kan verdim 0.13 çıktı benimki negatif
üzülme ya ben başka yerde yaptırdım 1.33 çıkmıştı 10. gün yaşın kaçtı?kaç embriyo idi?Kızlar bugün benim transferin 10.günü kan verdim 0.13 çıktı benimki negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?