- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.021
Hayır canım aramadım pazartesi bi daha vereyim ondan sonra ararımCanım gerçekten mi; (
Aradın mi doktoruu(
Sonra tekrar yaptırmışmıydın başkabir günüzülme ya ben başka yerde yaptırdım 1.33 çıkmıştı 10. gün yaşın kaçtı?kaç embriyo idi?
Teşekkür ederim canım benim olmadı ama inşallah senin olurGamzecim inşallah artar değerin canım benim dualarım seninle
12.gün yaptırdım.0.600 çıktı.sende pıhtılaşma bakıldı mı prolaktin kolestrol yüksek yada sınır da mı ? açlık -tokluk şeker insülin direnci bakıldı mı?Sonra tekrar yaptırmışmıydın başkabir gün
Kızlar bugün benim transferin 10.günü kan verdim 0.13 çıktı benimki negatif
Benim 3 üncü ve 4 üncü günü kahverengi jölemsi akıntım oldu ve transferden bu yana inanılmaz kasık ağrım ve ishal var ama sonuç negatifCanım benim ya pazartesi tekrar yaptır hiç belli olmaz yükselebilrde değerler benim ilk denememde 11 gün kanama olunca yaptırmak zorunda kaldım 20 çıktı 2 gün sonra 80 çıkmıştı sen ilaçlarını kullanamaya devam et .. birde arkadaşlar kanama olmadığı sürece lütfen testlerinizi erken yaptırmayın
Tabi canım haklısın bu ilk deneme Allah izin verdikçe deneriz bir daha
Canım bence canını sıkma doktorun dediği test günün bekle. İnşallah hayırlısı olur.Tabi canım haklısın bu ilk deneme Allah izin verdikçe deneriz bir daha
Ben daha cok başındayım.dun ilk gittim ve adetli oldugum icin hemen basladik ilaçlara gobekten igne oluyorum ikinciyi vuruncam bu akşam.maddi manevi sıkıntılı bir süreç rabbim umutlarimizi boşa cikarmaz inşallah.bende hic bir sorun yok esimde de.ama normal yilla hamile kalamadim iki yıldır.
İşallah buradaki herkesin duaları gerçek olur..Yaşımız aynı..Ben de Osman Hoca dan inanılmaz negatif enerji aldım. . Pembe Mavide kötü değildi..Ama sanırım Acıbadem in başarı oranı daha yüksek olduğu için ve Şahin Beyin pozitif enerjisi nedeniyle Acıbadem de tedaviye başlayacağım..Siz şu an tedavide ne aşamadasınız?
Ben sizden de başındayım..Henüz sadece ön görüşme yaptık..Biz de de benim tsh hormonumun yüksekliği dışında bir sorun yok..Biz de yaklaşık bir yıldır deniyoruz..Yaşım nedeniyle diğer tedavileri atlayarak tüp bebek tedavisi ile başlamayı düşünüyoruz..Önceki yapılan tahlilleriniz vardır muhakkak ama onun dışında bir tahlil yapılmadan mı direk tedaviye başlandı?
Dediğiniz gibi zor bir süreç..İşallah isyeten herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır ve güzel haberler okuruz burada..
Evet yapilmis tahlillerim vardi sadece fsh yuksekti ama o da adetli degilken yapilmisti cok dogru olmuyomus adet dışı yapilinca sadece onu yaevet baska tahlillerim vardBen sizden de başındayım..Henüz sadece ön görüşme yaptık..Biz de de benim tsh hormonumun yüksekliği dışında bir sorun yok..Biz de yaklaşık bir yıldır deniyoruz..Yaşım nedeniyle diğer tedavileri atlayarak tüp bebek tedavisi ile başlamayı düşünüyoruz..Önceki yapılan tahlilleriniz vardır muhakkak ama onun dışında bir tahlil yapılmadan mı direk tedaviye başlandı?
Dediğiniz gibi zor bir süreç..İşallah isyeten herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır ve güzel haberler okuruz burada..
i dun sadece fsh olani yeniledier ve telefon edip normal oldugunu ilaclarima baslayabilecegimi soylediler ve aksam ilk basladim.p.tesi kontrole gidicem.ben rentipta normal tedavi oldum hap ve catlatici igne kullandm ama birturlu hamile kalamadim sonra dun ilk buraya gittik ve basladim.art ye de gittim ama osamn hoca cok kotu seyler soyledi ve moralimi bozdu .ben o moralle orda tedaviye baslamak istemedm.bide hastane ortami olsun istedim acikcasiBen sizden de başındayım..Henüz sadece ön görüşme yaptık..Biz de de benim tsh hormonumun yüksekliği dışında bir sorun yok..Biz de yaklaşık bir yıldır deniyoruz..Yaşım nedeniyle diğer tedavileri atlayarak tüp bebek tedavisi ile başlamayı düşünüyoruz..Önceki yapılan tahlilleriniz vardır muhakkak ama onun dışında bir tahlil yapılmadan mı direk tedaviye başlandı?
Ewet bu ay deneyecektim ablamın ayağı kırıldı onun çocuğuna bakıyorum eylülde sonunda deneyecegim tekrar nasip olursa...Hım evet cnm anladım sanırım gidişata göre değişiyor kaçıncı gün embriyosu olucağı. Hakkımızda hayırlısı inşallah . Peki tekrar tüp düşünüyor musun cnm ?
Genel olarak sikinti yoksa Osman hoca neden olumsuz konustu acaba? Ben de Osman hoca ile gorusmeye gitmeyecektim buradaki yorumlari okuyunca ama doktorum onu tavsiye edince gorusmeden yapamadik..Evet yapilmis tahlillerim vardi sadece fsh yuksekti ama o da adetli degilken yapilmisti cok dogru olmuyomus adet dışı yapilinca sadece onu yaevet baska tahlillerim vard
i dun sadece fsh olani yeniledier ve telefon edip normal oldugunu ilaclarima baslayabilecegimi soylediler ve aksam ilk basladim.p.tesi kontrole gidicem.ben rentipta normal tedavi oldum hap ve catlatici igne kullandm ama birturlu hamile kalamadim sonra dun ilk buraya gittik ve basladim.art ye de gittim ama osamn hoca cok kotu seyler soyledi ve moralimi bozdu .ben o moralle orda tedaviye baslamak istemedm.bide hastane ortami olsun istedim acikcasi
Hayırlısı ınş cnm bende eylül sonu adetimle basliycam tedaviye ınş karsilarisiz belki :)Ewet bu ay deneyecektim ablamın ayağı kırıldı onun çocuğuna bakıyorum eylülde sonunda deneyecegim tekrar nasip olursa...
Üzüldüm cnm ama her şer gorunen şeyde hayir vardır Hakkında hayırlısı inşallah cnmTabi canım haklısın bu ilk deneme Allah izin verdikçe deneriz bir daha
Sen nasil buldun peki osman hocayi.ordami yaptircaksin tup bebek.osman hoca mesleginde gayet basarilidir bu belli oluyo zaten ama benim icimden gitmek gelmedi ne biliyim.benim yumurta sayim azalmis yastan dolayi.onun icin bana sansin yuzde bes dedi cok ta vaktin yok yaptirmak sana kalmis dedi.ama nette arastirdim en iyi acibadem çıkıyordu art ucuncu siradaydi.tabi allah verirse heryerde olur buna takilmamak lazim.senin yumurta rezervin iyimiGenel olarak sikinti yoksa Osman hoca neden olumsuz konustu acaba? Ben de Osman hoca ile gorusmeye gitmeyecektim buradaki yorumlari okuyunca ama doktorum onu tavsiye edince gorusmeden yapamadik..
Muayene olmadigim sadece konustuguz halde bile odadan cikinca aglamak geldi icimden..o yuzden basari orani yuksekte olsa yaptirmayi dusunmem dedim acikcasi..yumurta rezervim iyi dediler,amh testimde 6,59 cikmisti..pembe mavi,acibadem arasinda kaldik ama benim psikojim iyice hassaslasti..kendimi sahin beyde daha rahat hissederim diye dusunuyorum..10 gun sonra adet gunum, o zaman tekrar sahin beye gideriz buyuk ihtimal..ama 30 agustos ve bayram gunleri var,o gunlerde sahin bey varmidir bilmiyorum..Sen nasil buldun peki osman hocayi.ordami yaptircaksin tup bebek.osman hoca mesleginde gayet basarilidir bu belli oluyo zaten ama benim icimden gitmek gelmedi ne biliyim.benim yumurta sayim azalmis yastan dolayi.onun icin bana sansin yuzde bes dedi cok ta vaktin yok yaptirmak sana kalmis dedi.ama nette arastirdim en iyi acibadem çıkıyordu art ucuncu siradaydi.tabi allah verirse heryerde olur buna takilmamak lazim.senin yumurta rezervin iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?