Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Valla bayramda varmidir bilmiyorum benim ilaclari kullaninca yapilir herlde bayram tatili giriyo ama ne yaparlar o durumda hic bilmiyrm.osman hocadan cikinca ben cok aglamistim ve soylediklerinden dolayida gunlerce agladim anne olamicam diye.sahin hoca bu sonuclara kafani takma dedi bana.bende adetliyken yapilmadi zaten demistim.dun yenisi yapildi ve telefonla arayip tahlil sonuclariniz iyi ilaclariniza baslayablrsnz dediler.osman hoca ilk randevu alirken bile beni sinir etmisti.hem esimin telinden hem benmkinden aramistik cunku esiminkinden düşmemişti başta.sonra esim konustu randevu aldik.aradan yarim saat gecti benm tel caldi osman ariyo.esim gorustu dedim aldik randevu.beni lutfen bir numaradan arayin ben herkeze tek tek donuyorum vakit kaybi oluyo dedi.tamam da be nerden bileyim boyle oldugunu neden azarliyosun ki.sonra burdada biraz olumsuz yirum okuyunca vazgectim ondan.cunku yarin tedavi olurken bisey olduğunda ben rahatlikla ona bisey soramam çekinirim.heran azarlamaya hazir gibi bi hali var.

Arkadaşım pembe mavide kime gittin ben nevin hanim da aşilama oldum dualarinizi bekliyorum 13 ağustos ta oldum bekliyorum

Arkadaşım pembe mavide kime gittin ben nevin hanim da aşilama oldum dualarinizi bekliyorum 13 ağustos ta oldum bekliyorum
Nevin hanim izinli oldugu icin nedret hanimla gorustum..ama ikimiz ilgileniyoruz,birimiz olmaSa digerimiz mutlaka olur demisti..dualarimiz seninle,isallah allah gonlune gire verir..

Ben de bayram tatilinde sikinti olur mu diye obur aya mi biraksak mi diyorum Ama bi yandan da biyolojik saat malesef lehimize isliyor..
Bu tedaviye baslayanlar zaten hassaslar,doktorlarinda ona gore davranmasi lazim..tamam dogrulari soylesinler ama soyleyis tarzi da onemli..psikolojiyi bozmanin da alemi yok..o yuzden siz de osman hocayi secmemekle bence dogru karar vermissiniz...

Nevin hanim izinli oldugu icin nedret hanimla gorustum..ama ikimiz ilgileniyoruz,birimiz olmaSa digerimiz mutlaka olur demisti..dualarimiz seninle,isallah allah gonlune gire verir..
Bir arkadaşım da nevin hanimin adilamadiyla ikiz bebek sahibi oldu simdi bes yasindalar.inşallah sizinde olur

evet.zaten zor bir süreç morale ihtiyacimiz var.ama anlamiyo bazi dr lar ne yazik ki .ama sahin hoca cok ilimli bir insan.bence ertelemyin.seninde yasin benle ayni.zaman cok onemli sonra keske demektense biran once başlayın derim ben.ben bile daha bir yillik evliyken gitmedigime pismanim simdi.o zman sansim daha coktu en azından.

Benim 3 üncü ve 4 üncü günü kahverengi jölemsi akıntım oldu ve transferden bu yana inanılmaz kasık ağrım ve ishal var ama sonuç negatif
benimde o yuzden taze konan embriyo tutmadı diye dusunuyorum opudur ilactir kafan rahat olsa da vücudun stres yapiyor.doktorlar bodoslama değil donmuş olsa da kadının vücudu da rahat olmalı opu da da transferde. De ishalim birden düzelmedi.kanimizda zaten kandan coK hormon patlaması var.her kadin vücudunda olmuyo ama sen ben gibi bünyelerde yapay döllenmeye stres gelistiriyor.vücut.ikincisi daha iyi olur opu ve hormon olmadığı için

bende soramıyorum ya tamam psikolojik danisman değil de bir is yapiyorsun sesin ile güven ver.kendimi raflarda tozu alinan dosya gibi hissetmeyeyim.

Benim 3 tane donmuş embriyom vardı 1 tanesini transfer etti şahin bey 2 tanesini geri dondurdu çözülmüşü geri dondurduk pek yaptığımız bir şey değil ama seni yormamak adına deneyelim kaybedeceğimiz bir şey yok dedi donduralım çözülünce sağlamda direk koyarız bozuk çıkarsa tedaviye yeniden başlarız dedi böyle donmuş çözülmüş daha sonra tekrar donduran var mı ?

ben dondurulmuş deneyecegim ara verip

Aslinda psikolog da olabilir tup bebek merkezlerinde.surekli kafayi takmayin,rahat olun deniyor ya...sanki cok kolay rahat olmak...1 yildir cocugun olmamis,yasin 40 a yaklasiyor, en alakasiz insanlar bile 'bebek yok mu daha"diye soruyor,basari orani %50 bile olmayan zor bir tedavi surecine baslamak uzeresin,sokaklar cocuk dolu(demek ki zor birnsey degil,benim ne eksigim var diye soruyor insan haliyle)...gel de kafandan at,rahat ol..

İşte yasayan biliyo.millete nese sanki alakasiz insanlar sana laf söylüyor.sen hala bosmu geziyosun lafa bak.sanki keyfimizden.yaradana siginalim rabbim ol derse hersey olur.

Ya kizlar test gunu yaklastikca stresim artti bugun işe gitmedim ama kimse yok surekli düşünüyorum off gecenki denememde zaten test gununden once kanama olmustum simdide sancim var sanki olcakmis gibi geliyor progesteron da artik kismi çıkıyo ve sanki rengi biraz dönmüş gibi birde idrar rengi pembemsi olan varmi

Benim de aynı canım karnim daha çok ağrımaya başladı adet sancısı var ayaklarım yine üşüme ye başladı çok korkuyorum

Benim de aynı canım karnim daha çok ağrımaya başladı adet sancısı var ayaklarım yine üşüme ye başladı çok korkuyorum
Kafayi dağıtım diyorum yok olmuyo tuvalette kaldim resmen kuzu kan gelcek korkusuyla allahim nolurrrr artik güzel haberler alalim nolur ya televizyon izlim diyorum yok oda olmuyo bu yil sanki dogurma yili herkesin cifter Çifter sonrada kendime kziyorum bugünü saymazsam 2 gun kaldi sakin olmayi denicem

Ama dedim gibi sakin günü gelmeden test yapmayin olurmu kan gelirse ancak yaptirin gerçekten daha psikolojisi bozuluyo insanin

Ben de tuvalete o korkuyla gttim ayaklarima pofuduklarimi giydim Rabbim yuzumuze baksin
salı 10. Günüm olacak Allah izin verirse o gün test yaptıracagim

İnşallah hayTE="heidi1017, post: 47740295, member: 774358"]Ben de tuvalete o korkuyla gttim ayaklarima pofuduklarimi giydim Rabbim yuzumuze baksin
salı 10. Günüm olacak Allah izin verirse o gün test yaptıracagim [/QUOTE] amin canim benim inşallah hayirlisi olur seninle ayni gun yapicaz testi o zaman ben gene bekle derim ama iste olmuyo sabredemiyo insan .. bizde diger kizlarda güzel haber vericez inşallah haftaya

İnşallah cnm yaa Hayırlı güzel haberler verelim birbirimize inşallah sağlıklı bebisler gelsin

Benim kasıklarım inanılmaz ağrıyor alt tarafım düşecekmiş gibi bir ağrıda var amlamadım kan testi negatif çıktı ona rağmen ağrı hala devam ediyor bakalım pazartesi Şahin beyi arayacağım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…