Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Canim testi tekrar yaptir mutlaka bemim bugun heidi le konustuktan sonra kahve bir akinti geldi whatsaptan yazdim ona kırmızı degilse sorun değil dedi

Canım yaa inan çok üzüldüm
Rabbim en kisa zamanda meleklerin i gönderir inşallah
Sizlerin güzel haberleri gelirde biraz olsun seviniriz canım ama o kadar çok üzülmüyorum vardır bundada bir hayır benimde kısmetimde varsa anne olmak Allah nasip eder ama bir kaç ay ara vermeyi düşünüyorum o kadar ilaç girdi vicuduma dinlensin diye düşünüyorum

İnşallah cnm Rabbim hepimizi güldürsün hep dua ediyorum.
dinlen sin cnm bomba gibi ol bidaha ki tedaviye gecikmeden kavuş yavrularina sende herkes de

OTE="conquer, post: 47728059, member: 719050"]Bana 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. günüm salı günü test günüm bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.[/QUOTE]
Canim nerelerdesin varmi sende bir belirti yazmadin bayadir

OTE="conquer, post: 47728059, member: 719050"]Bana 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. günüm salı günü test günüm bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Canim nerelerdesin varmi sende bir belirti yazmadin bayadir[/QUOTE]
Hislerim de yanılmıyorsam eğer tabi allah ta nasip ettiyse cnm ben seni kesin hamile gibi hissediyorum :)

Allahın izniyle tabiki hamile kalırsın sadece biraz vücudun dinlensin cnm Biraz da morelman iyi olunca ben eminim olucagina . Peki ilk tüp denemenmiydi cnm ?

Yaa gerçekten çok heyecanlı cnm ya yarın kaç ya yaptiracaksin testi ?

Evet cnm çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum sanırım sonuca ben bakamıcam kapıda beklicem çıkana kadar ve eşim içeri gidip alıcak çok zor bişi ya ilk günler bukadar olmuyo ama o bekleyiş anı bilmiyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Sabah 8,30 da orda olurum işe gitmeden yaptırıcam aslında bugünde yaptırabilirim ama eşim istemiyor yarın günümüz ve bekeleyelim dedi sabırlı olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…