- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.061
Canim testi tekrar yaptir mutlaka bemim bugun heidi le konustuktan sonra kahve bir akinti geldi whatsaptan yazdim ona kırmızı degilse sorun değil dediBenim kasıklarım inanılmaz ağrıyor alt tarafım düşecekmiş gibi bir ağrıda var amlamadım kan testi negatif çıktı ona rağmen ağrı hala devam ediyor bakalım pazartesi Şahin beyi arayacağım ne diyecek
Cnm son 1 gun sabirsizlikla ve heyecanla bekliyoruzsezenor7749033 .!.:Kızlar nabiosunuz gelişmeler var mı ?
Canim dun cok agrim vardi benimde bugun biraz azaldi henuz kahve akintida gelmedi bol su icip yatiyorum birazdan jeli koycam ama oda gaz yapıyo ondanda olabilir sanci
Canim ya çok üzüldüm rabbimden hayirlisi olsunKızlar ben az önce kırmızıları gördüm kasık ağrılarım demekki ondanmış
Canım yaa inan çok üzüldümKızlar ben az önce kırmızıları gördüm kasık ağrılarım demekki ondanmış
Sizlerin güzel haberleri gelirde biraz olsun seviniriz canım ama o kadar çok üzülmüyorum vardır bundada bir hayır benimde kısmetimde varsa anne olmak Allah nasip eder ama bir kaç ay ara vermeyi düşünüyorum o kadar ilaç girdi vicuduma dinlensin diye düşünüyorumCanım yaa inan çok üzüldüm
Rabbim en kisa zamanda meleklerin i gönderir inşallah
İnşallah cnm Rabbim hepimizi güldürsün hep dua ediyorum.Sizlerin güzel haberleri gelirde biraz olsun seviniriz canım ama o kadar çok üzülmüyorum vardır bundada bir hayır benimde kısmetimde varsa anne olmak Allah nasip eder ama bir kaç ay ara vermeyi düşünüyorum o kadar ilaç girdi vicuduma dinlensin diye düşünüyorum
Yaa gerçekten çok heyecanlı cnm ya yarın kaç ya yaptiracaksin testi ?Cnm son 1 gun sabirsizlikla ve heyecanla bekliyoruz
Canim nerelerdesin varmi sende bir belirti yazmadin bayadir[/QUOTE]OTE="conquer, post: 47728059, member: 719050"]Bana 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. günüm salı günü test günüm bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Allahın izniyle tabiki hamile kalırsın sadece biraz vücudun dinlensin cnm Biraz da morelman iyi olunca ben eminim olucagina . Peki ilk tüp denemenmiydi cnm ?Sizlerin güzel haberleri gelirde biraz olsun seviniriz canım ama o kadar çok üzülmüyorum vardır bundada bir hayır benimde kısmetimde varsa anne olmak Allah nasip eder ama bir kaç ay ara vermeyi düşünüyorum o kadar ilaç girdi vicuduma dinlensin diye düşünüyorum
Yaa gerçekten çok heyecanlı cnm ya yarın kaç ya yaptiracaksin testi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?