- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.081
Bugün 11.günün mü cnm benim 9.gün hayat hastanesinde yaptırayim yarın diyorum meraktan catliyorum:))Evet cnm çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum sanırım sonuca ben bakamıcam kapıda beklicem çıkana kadar ve eşim içeri gidip alıcak çok zor bişi ya ilk günler bukadar olmuyo ama o bekleyiş anı bilmiyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Bugün 11.günün mü cnm benim 9.gün hayat hastanesinde yaptırayim yarın diyorum meraktan catliyorum:))
inşallah güzel haberler veririz birbirimize cnmmm
Öyle şeyler getirme aklına hamileyizzzzz inşallah ben inanıyorum arada umutsuzluk oluyor ama hamileyizzzzz inşallah sağlıklı meleklerimiz gelecekEvet kuzum bugün 11. günüm ve inan duygularım karmakarışık sonuç olumlu yada olumsuz bir psikoloğa ihtiyacım olcak sanırım .. inşallah yarın olumlu sonuç alırız ama tabi kesin sonucu 3-4 beta sonucu anlıcaz ancak benim geçen denememde yaşadığım gibi allah korusun kimyasalda olabiliyo çünkü
Canım benim amin inşşlahhhh rabbim bizimde yüzümüzü güldürecekÖyle şeyler getirme aklına hamileyizzzzz inşallah ben inanıyorum arada umutsuzluk oluyor ama hamileyizzzzz inşallah sağlıklı meleklerimiz gelecek
bende 1,5 sene önce aşılama yaptırdım benimde aynı şekilde kahve tonlarınların lekenmelerim olmuştu tabi doktorunla bir görüş istersen çünkü bu kişiden kişiye göre değişiyor bazısı tutunma bazısı seni korkutmak istemem düşük sebebi oluyor sen bir konuş gereken bişi varsa o söyler sanaArkadaşlar asilamanin 9. Gunundeyim Afedersiniz kan pihtili gibi birsey geldi ve az lekelenme geldi. Başına böyle birşey gelen varmi
Sabah gidemem heralde cnm bilmemkiCanım benim amin inşşlahhhh rabbim bizimde yüzümüzü güldüreceksen kaçta yaptırcan testi sabahmı
öyle düşünme lütfen daha çok erken ,bazen kötü düşüncelerimizi üzerimize çekiyoruz ben seni anlayabiliyorum fazla fazla yaşadım bu duyguları ve halada yaşıyorum ama ne kadar düştüğümüz değil tekrar ayağa kalkabilmemiz önemli sen içini ferah tutmaya çalış ve doktoruna danış cnmSağol arkadaşım teşekkür ederim. Hissediyorum yine emeklerim boşa gitti
Rabbim bebişini sana bağışlasın cnmAradim şimdi doktoru ama ameyattaymis doncekler bana nolur dua edin
Ben erkenden açar açmaz orda olucam daha fazla bekleyemicem çünküSabah gidemem heralde cnm bilmemki
Çık teşekkür ederim canım ins bebis vardirRabbim bebişini sana bağışlasın cnm
Hissettiğin duyguları çok iyi anliyorum cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sonuçlarını hemen yaz yarın çıkınca bizi de merakta bırakmaEvet cnm çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum sanırım sonuca ben bakamıcam kapıda beklicem çıkana kadar ve eşim içeri gidip alıcak çok zor bişi ya ilk günler bukadar olmuyo ama o bekleyiş anı bilmiyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Yarın 10.günüm bende baktırsam mi beklesemmiHissettiğin duyguları çok iyi anliyorum cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sonuçlarını hemen yaz yarın çıkınca bizi de merakta bırakma
Amin cnm çok teşekkür ederim .. inşallah rabbim sizinle mutluluğumu yaşatır bana yarın tabi diğer kızların ve seninde güzel haberlerinizin sevincini hepbirlikte yaşarız cnmHissettiğin duyguları çok iyi anliyorum cnm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah sonuçlarını hemen yaz yarın çıkınca bizi de merakta bırakma
Canim nerelerdesin varmi sende bir belirti yazmadin bayadir[/QUOTE]OTE="conquer, post: 47728059, member: 719050"]Bana 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. günüm salı günü test günüm bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.
Ben senin kararına karışamam cnm ama kendim olsam baktirirdm çnk aslında bebis 13 günlük :)Yarın 10.günüm bende baktırsam mi beklesemmi
Aminnnn İnşallah canım bnm henüz ben tedaviye başlamadım ama sizler için dualarım hepinizle bana da umut oluyosunuz :)Amin cnm çok teşekkür ederim .. inşallah rabbim sizinle mutluluğumu yaşatır bana yarın tabi diğer kızların ve seninde güzel haberlerinizin sevincini hepbirlikte yaşarız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?