- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.101
bende dayanamicam galiba cnm yarın gidicem inşallah dua edin inşallah büyümüş tür minigimmmBen senin kararına karışamam cnm ama kendim olsam baktirirdm çnk aslında bebis 13 günlük :)
İnşallah geç tutunmustur cnm saglikla kucağına al insallahArkadaşlar sabah yazmıştım ya size asilamanin 10. Günü az leke geldi doktoru aradık hcg yaptir dedi 6.6 cikti iki üç gün sonra tekrar yaptir cam
Inş canım bebişin vardır ve sağ salim kucağına alırsın..Nolur dua edin ins hamileyim dir
İnşallah canim insallah bende yarin test yaptıracagim 10.günüm yarın inşallah hepimiz hamis oluruz sağlıklı bebisler gelir hayatımızaNolur dua edin ins hamileyim dir
İnş arkadaş im ins sende şahin beyde mi tüp bebek yaptirdinİnşallah canim insallah bende yarin test yaptıracagim 10.günüm yarın inşallah hepimiz hamis oluruz sağlıklı bebisler gelir hayatımıza
Evet cnm sahin beydeİnş arkadaş im ins sende şahin beyde mi tüp bebek yaptirdin
İnşallah canım benim ya hiç bir sorun yok miniğin seninle allahin izniyle valla bana heyecan bastı sizin test gününüz de :) kaçta yaptiricaksin cnm testi ? Hemen yaz sonucunubende dayanamicam galiba cnm yarın gidicem inşallah dua edin inşallah büyümüş tür minigimmm
İnş canim.mutlu haberlerini bekliyorumSabah dua edin bize ve herkese
Rabbi hebli minessalihin
Canım senin ve beyzanın sonuçlarını merakla bekliyorum. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Bende akşam üzeri gideceğim teste sonrada şahin beyin yanına uğrayacağım karnımdaki şişlik için bende de heyecan tam gaz devam ediyor. İnşallah hepimizin sonuçları iyi olacak ben canı gönülden inanıyorum.Sabah dua edin bize ve herkese
Rabbi hebli minessalihin
Dualarımız seninle canım inşallah ilk hayırlı haberler senden gelir. Arkandanda bizden inşallah.2 den sonra hayırlı haberler vereceğim inşallah cnm bol duâ edin kan verdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?