Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Evet kızlar vallahi kkya girdim yüreğim ağzımda okudum mesajları. İnşallah hepinizin miniklerinin değerlerini görücem hayırlısıyla :) sabırsızlıkla bekliyorum

Sen aksamuzeri kaç gibi kan vereceksin cnm ? İkizler geliyor galiba inş :) 5. Gün embriyosu olmasını sen mi özel olarak istemiştin cnm ?
İnşallah canım. Bende çok istiyorum önce tutunmalarını sonra ikiz olmalarını. 5. gün için embriyolog karar verdi. Ama iki olmasını ben istedim yaştan dolayı. Akşam iş çıkışı gibi acıbademe gidip orda yaptıracağım testimi.

İnşallah çok güzel sonuçlar alicaksin cnm iki bebisinde sımsıkı tutunmus olucak sana :)

Sağol canım inşallah dediğin gibi olur. İnsanın moralini yükseltiyorsun. Allah sanada en kısa zamanda mutlu haberler nasip etsin.
İnşallah canım bakalım gözüm de çok büyüyor şu tüp meselesi ama allahin izniyle bi dahaki adet le başlıycam inş . Siz ler de bana umut oluyorsunuz :)

Allah gönlüne göre verir işallah! İki veya tek embriyo isteğe bağlı mı?Yoksa doktorun önerisiyle mi oluyor?

İnşallah canım bakalım gözüm de çok büyüyor şu tüp meselesi ama allahin izniyle bi dahaki adet le başlıycam inş . Siz ler de bana umut oluyorsunuz :)
Canım gözünde büyütme sadece moralli olman önemli bir ay içinde belli oluyor sonucu tabi herşey yolunda giderse inşallah sıkıntı olmaz sendede. Ne kadar erken davranırsan o kadar iyi yaşın bize göre genç senin şansın daha yüksek bizlere göre.

Allah gönlüne göre verir işallah! İki veya tek embriyo isteğe bağlı mı?Yoksa doktorun önerisiyle mi oluyor?
Canım ben 35 yaşında olduğum için iki embriyo hakkım vardı. Kullanıp kullanmamak ban kalmıştı. 35 yaşın altında olanlara ise tek embriyo transfer ediliyor.

Herşey nasip kısmet meselesi cnm rabbim yeter ki ol desin . Moralim çok yüksek hep içim umut dolu kendim için de sizler için de allahin izniyle hepimiz hamile kalıcaz ve hamilelik sureclerimizi hep birlikte geçiricez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…