- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.141
Canım senin yaş kaç sebep ne peki çocuk olmamasinin ilk denemenmi
Erkek infertilitesi cnm bi oglum var o da tedaviyle oldu kardeşi olmasını çok istedi nasip degilmisCanım senin yaş kaç sebep ne peki çocuk olmamasinin ilk denemenmi
Yine şahin beye mi gidecen canim ilk oğlun da şahin beyde mi olduErkek infertilitesi cnm bi oglum var o da tedaviyle oldu kardeşi olmasını çok istedi nasip degilmisyaşım 31
Evet cnm sahin beyde oldu yine ona gideceğim Allah nasip ederse ama hiç takatim yokYine şahin beye mi gidecen canim ilk oğlun da şahin beyde mi oldu
İnş bundanYine şahin beye mi gidecen canim ilk oğlun da şahin beyde mi oldu
Canım yine bitane varmış ben tedaviyle geçen sene gebeligim oldu ikizdi 5.5 dogum yaptim bir sene olcak. 4 aydır tedavi goruyom olmadı bu sefer aşilama oldum bekliyom dün 9. Günüm az leke geldi test ysptik 6.6 cikti doktor üç gün sonra tekrar la dedi ins olur bu seferEvet cnm sahin beyde oldu yine ona gideceğim Allah nasip ederse ama hiç takatim yok
İnş seninde bundan sonra olurİnş bundan
Canım yine bitane varmış ben tedaviyle geçen sene gebeligim oldu ikizdi 5.5 dogum yaptim bir sene olcak. 4 aydır tedavi goruyom olmadı bu sefer aşilama oldum bekliyom dün 9. Günüm az leke geldi test ysptik 6.6 cikti doktor üç gün sonra tekrar la dedi ins olur bu sefer
Daha yasin genç cnm mutlaka olur allahin izniyle sana iki embriyo koyulmuş tu dimi ?Erkek infertilitesi cnm bi oglum var o da tedaviyle oldu kardeşi olmasını çok istedi nasip degilmisyaşım 31
Canım benim biz bu yola başlarken herşeyi hayırlısı olsun diye yola çıkıyoruz unuttuğumuz tek şey herşeyin bir vakti ve saati olduğu ki etrafımdakileri dinlediğimde bunu çok daha iyi anladim buradaki hickimseyi yakından tanımıyorum ama hepinizi kardeşim gibi çok sevdim Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattiracaktir sadece henüz saati gelmedi o yüzden içini boşalt ağla ve sonra toparlan ve asla pes etme ve kendini toparladiginda şahin beyle mutlaka konuş o seni psikolojik olarak rahatlatacaktır neden olmadı ne yapılması lazım ne gibi testler gerekiyor sadece konuşmak için bir git en azından Rabbim en kısa zamana seninde yüzünü güldürsün inşallah kuzucum. ... yazamadım nolur kusuruma bakmayin bende kendimi ancak toparlayabildim bana bugün olumlu sonuç söylediler bir daha 10 gün sonra gel dediler... 3 yıl arkadaşlar 1 sene kendim denedim sonra 4 kez klomen sonra 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek hepsinden kimyasal yaşadım bu ikinci tüp bebek denemesi ha bunda sonuç ne olur bilmiyorum ama o 3 yıl öyle içime işlemiş ki öyle acılar çekmişim Emine ve selime hanım sonucu söylediğinde sadece baktım ve hiç bir tepki veremedim o korku o bekleyiş sanki boğuluyodum sonucumu beklerken ama bu sefer Rabbim senin zamanın dedi bana ..ha bilmiyorum 10 gün sonra ne olur rabbimden benimle kalmasını diliyorum ve sizde en kısa zamanda bebislerinize kavusursunuz insallah ..canlarım biraz uzun yazdım nolur kusura bakmayın yılların birikmişligiNe yazık ki olmadı arkadaslar
Canım sin gerçekten dualarım da senin de ismini geçirdim Rabbim.olmayanlara sağlıklı ikiz bebekler ver bir daha bu mesam katlı yola girmesinler dedim çok sevindim pozitif olmasına Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin insallahCanım benim biz bu yola başlarken herşeyi hayırlısı olsun diye yola çıkıyoruz unuttuğumuz tek şey herşeyin bir vakti ve saati olduğu ki etrafımdakileri dinlediğimde bunu çok daha iyi anladim buradaki hickimseyi yakından tanımıyorum ama hepinizi kardeşim gibi çok sevdim Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattiracaktir sadece henüz saati gelmedi o yüzden içini boşalt ağla ve sonra toparlan ve asla pes etme ve kendini toparladiginda şahin beyle mutlaka konuş o seni psikolojik olarak rahatlatacaktır neden olmadı ne yapılması lazım ne gibi testler gerekiyor sadece konuşmak için bir git en azından Rabbim en kısa zamana seninde yüzünü güldürsün inşallah kuzucum. ... yazamadım nolur kusuruma bakmayin bende kendimi ancak toparlayabildim bana bugün olumlu sonuç söylediler bir daha 10 gün sonra gel dediler... 3 yıl arkadaşlar 1 sene kendim denedim sonra 4 kez klomen sonra 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek hepsinden kimyasal yaşadım bu ikinci tüp bebek denemesi ha bunda sonuç ne olur bilmiyorum ama o 3 yıl öyle içime işlemiş ki öyle acılar çekmişim Emine ve selime hanım sonucu söylediğinde sadece baktım ve hiç bir tepki veremedim o korku o bekleyiş sanki boğuluyodum sonucumu beklerken ama bu sefer Rabbim senin zamanın dedi bana ..ha bilmiyorum 10 gün sonra ne olur rabbimden benimle kalmasını diliyorum ve sizde en kısa zamanda bebislerinize kavusursunuz insallah ..canlarım biraz uzun yazdım nolur kusura bakmayın yılların birikmişligi
Çok sevindim..İşallah hakkınızda hayırlısı olur..Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..Canım benim biz bu yola başlarken herşeyi hayırlısı olsun diye yola çıkıyoruz unuttuğumuz tek şey herşeyin bir vakti ve saati olduğu ki etrafımdakileri dinlediğimde bunu çok daha iyi anladim buradaki hickimseyi yakından tanımıyorum ama hepinizi kardeşim gibi çok sevdim Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattiracaktir sadece henüz saati gelmedi o yüzden içini boşalt ağla ve sonra toparlan ve asla pes etme ve kendini toparladiginda şahin beyle mutlaka konuş o seni psikolojik olarak rahatlatacaktır neden olmadı ne yapılması lazım ne gibi testler gerekiyor sadece konuşmak için bir git en azından Rabbim en kısa zamana seninde yüzünü güldürsün inşallah kuzucum. ... yazamadım nolur kusuruma bakmayin bende kendimi ancak toparlayabildim bana bugün olumlu sonuç söylediler bir daha 10 gün sonra gel dediler... 3 yıl arkadaşlar 1 sene kendim denedim sonra 4 kez klomen sonra 2 kez aşılama ve 1 kez tüp bebek hepsinden kimyasal yaşadım bu ikinci tüp bebek denemesi ha bunda sonuç ne olur bilmiyorum ama o 3 yıl öyle içime işlemiş ki öyle acılar çekmişim Emine ve selime hanım sonucu söylediğinde sadece baktım ve hiç bir tepki veremedim o korku o bekleyiş sanki boğuluyodum sonucumu beklerken ama bu sefer Rabbim senin zamanın dedi bana ..ha bilmiyorum 10 gün sonra ne olur rabbimden benimle kalmasını diliyorum ve sizde en kısa zamanda bebislerinize kavusursunuz insallah ..canlarım biraz uzun yazdım nolur kusura bakmayın yılların birikmişligi
Burcu canım benim dualarım hep sizinle olcak benim derdimi kimse bilmezken sizinle paylaştım siz benim yol arkadasimsiniz üzülme olurmu ne olur mesajların hepsini okuyamadım kayinvaldemdeyim ama bir tane bebis varmış sanırım seninRabbim birini nasip etti diğerinde eder kuzum allahım onu sana bağışlasın hep dua edicem sizeCanım sin gerçekten dualarım da senin de ismini geçirdim Rabbim.olmayanlara sağlıklı ikiz bebekler ver bir daha bu mesam katlı yola girmesinler dedim çok sevindim pozitif olmasına Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin insallah
Hamilelerin duasi kabul olurmuş bana da dua edersen duaların da ismimi geçirirsin çok sevinirim burcu diye
iyi ki varsınız canimm
Amin çok teşekkür ediyorum cnm inşallah bende annelik duygusunu tadabilirimÇok sevindim..İşallah hakkınızda hayırlısı olur..Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..
İnşallah cnm en kısa sürede o mutluluğu yaşarsın yaşadıklarımız hiç kolay değil ama Rabbim bize o acıları unutturacak kadar güzel günler nasip etsin inşallahCanım ya ne güzel yazmışsın sanki beni anlattın bende üç senelik evliyim hiç birşeye deyilde evlatlarimi kaybettigim günü hiç unutamiyor um rabbim kimseye yasatmasin ama çok şükür atlattim biraz ins benimde bundan sonra olur dualarinizi bekliyorum
Amin canım inş iki gün sonra belli olcak benimde dun deyer 6.6 idi iki güne artarsa ins kesin gebelik belli olcak ins duani bekliyorum. Esma benAmin çok teşekkür ediyorum cnm inşallah bende annelik duygusunu tadabilirim
Bendede aynı sorun var fakat anladığım kadarıyla asıl düşüşlerin sebebi kandaki pıhtılaşma şahin hocaya ilk deneme sonrası hocam maddi olarak çok fırsatım olmadığını ikinci denemeden önce ne testler gerekiyorsa yapalım dedim histereskopi kan pıhtı testi ve genetik test yapalım dedi sonra kanımda pıhtılaşma çıktı ve transfer sonrası hergün göbekten iğne vuruldum belkide bu şekilde Rabbim onu bana bağışladı şahin hocayla henüz konusmadikSenin tedavinın sebep i ne benim polikistik over var ondan tedaviyle oluyor
Canım benim o değerlerin katlanarak artar inşallah güzel haberlerini bekliyoruzAmin canım inş iki gün sonra belli olcak benimde dun deyer 6.6 idi iki güne artarsa ins kesin gebelik belli olcak ins duani bekliyorum. Esma ben
İnş canim evladını sag salim kucağına alirsin bu seferBendede aynı sorun var fakat anladığım kadarıyla asıl düşüşlerin sebebi kandaki pıhtılaşma şahin hocaya ilk deneme sonrası hocam maddi olarak çok fırsatım olmadığını ikinci denemeden önce ne testler gerekiyorsa yapalım dedim histereskopi kan pıhtı testi ve genetik test yapalım dedi sonra kanımda pıhtılaşma çıktı ve transfer sonrası hergün göbekten iğne vuruldum belkide bu şekilde Rabbim onu bana bağışladı şahin hocayla henüz konusmadik
İnş canim.benim inş aminCanım benim o değerlerin katlanarak artar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?