Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Canım bana da corasprin vermişti ama hiç test falan yapılmadı sen o testleri nerde yaptırdın peki

İnşallah değerin artar sağlıkla kucağına alırsın cnm benimm

Kızlar çok şükür sonuç pozitif oldu. Şahin beyle görüştüm on gün sonra kese için gelirsin dedi. Değerimde 175 çıltı. Çok şükür allahıma allah isteyen herkese nasip etsin. Önceliklede bu forumdaki arkadaşlarıma.

Tebrikler!!allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin isallah:)

çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerdir :)

Arkadaslar uludag ünv. Iki olumsuz tüp bebekten sonra şahin beyde tedaviye başlamaya karar verdik. Embriyo oluşumunda sorunumuz var. Esimden sperm dna fragmantasyon analizi istedi. Onda bişey çıkmadı şükür. Ama tabi sperm sayımız az. Bende polikistik overim. Şahin bey inofolic verdi. Sabah iki akşam iki tane içiyorum. Sonra adet olunca tedaviye başlayacağız. Tam okullarin açılacağı Haftalara denk geliyor. Ertelesem mi kararsız kaldım. Şahin bey olsun kafan dağılır dedi. Siz ne düşünüyorsunuz. Dinlenmenin bi faydası oluyor mu sizce ?

canımmm çok sevindim rabbim kucağımızada almayı nasip eder inşallahh sen ikinci testi yapıcakmısın yapmanıza gerek yok dediler bilmiyorum kararsızım bende ee tabi eski deneyimlerimden dolayıda korkuyorum eşimde yapmayalım dedi birde hangi gün çağırdılar seni

Olumlu sonuc aldiniz,keseyi de gordunuz..bundan sonra tedavi bitiyor mu?gebeligin takibini nerede yaptirmayi dusunuyorsunuz?

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Şahin bey gerek yok ama istersen iki gün sonra tekrar yaptırabilirsin testi dedi. On gün sonrada keseyi görmeye gel dedi. Eylülün 3 gibi gitmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…