- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.161
Amin kuzum çok sağolİnş canim evladını sag salim kucağına alirsin bu sefer
Canım bana da corasprin vermişti ama hiç test falan yapılmadı sen o testleri nerde yaptırdın pekiBendede aynı sorun var fakat anladığım kadarıyla asıl düşüşlerin sebebi kandaki pıhtılaşma şahin hocaya ilk deneme sonrası hocam maddi olarak çok fırsatım olmadığını ikinci denemeden önce ne testler gerekiyorsa yapalım dedim histereskopi kan pıhtı testi ve genetik test yapalım dedi sonra kanımda pıhtılaşma çıktı ve transfer sonrası hergün göbekten iğne vuruldum belkide bu şekilde Rabbim onu bana bağışladı şahin hocayla henüz konusmadik
İnşallah değerin artar sağlıkla kucağına alırsın cnm benimmİnş bundan
Canım yine bitane varmış ben tedaviyle geçen sene gebeligim oldu ikizdi 5.5 dogum yaptim bir sene olcak. 4 aydır tedavi goruyom olmadı bu sefer aşilama oldum bekliyom dün 9. Günüm az leke geldi test ysptik 6.6 cikti doktor üç gün sonra tekrar la dedi ins olur bu sefer
İnş arkadaşım. Amin insİnşallah değerin artar sağlıkla kucağına alırsın cnm benimm
Canım ben hem coraspin hemde iğne kullandım bu sefer ... testi şevket yılmazda yaptırdımCanım bana da corasprin vermişti ama hiç test falan yapılmadı sen o testleri nerde yaptırdın peki
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşAmin çok teşekkür ediyorum cnm inşallah bende annelik duygusunu tadabilirim
Tebrikler!!allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin isallah:)Kızlar çok şükür sonuç pozitif oldu. Şahin beyle görüştüm on gün sonra kese için gelirsin dedi. Değerimde 175 çıltı. Çok şükür allahıma allah isteyen herkese nasip etsin. Önceliklede bu forumdaki arkadaşlarıma.
RabbimTebrikler!!allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin isallah:)
Hayirli olsun.rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah.darisi basimiza bizde o gunleri goruruz inşallah.Tebrikler!!allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin isallah:)
çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerdir :)Kızlar çok şükür sonuç pozitif oldu. Şahin beyle görüştüm on gün sonra kese için gelirsin dedi. Değerimde 175 çıltı. Çok şükür allahıma allah isteyen herkese nasip etsin. Önceliklede bu forumdaki arkadaşlarıma.
amin canım çok teşekkür ediyorum inşşlah en kısa zamanda sizlerde aynı mutluluğu yaşarsınızTebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inş
canımmm çok sevindim rabbim kucağımızada almayı nasip eder inşallahhKızlar çok şükür sonuç pozitif oldu. Şahin beyle görüştüm on gün sonra kese için gelirsin dedi. Değerimde 175 çıltı. Çok şükür allahıma allah isteyen herkese nasip etsin. Önceliklede bu forumdaki arkadaşlarıma.
Olumlu sonuc aldiniz,keseyi de gordunuz..bundan sonra tedavi bitiyor mu?gebeligin takibini nerede yaptirmayi dusunuyorsunuz?canımmm çok sevindim rabbim kucağımızada almayı nasip eder inşallahhsen ikinci testi yapıcakmısın yapmanıza gerek yok dediler bilmiyorum kararsızım bende ee tabi eski deneyimlerimden dolayıda korkuyorum eşimde yapmayalım dedi birde hangi gün çağırdılar seni
Canım teşekkür ederim. Transferden sonra 12. gün test yaptırdım. Doktor belli olmaz keseyi gördüğümüzde anlarız ikiz olup olmadığını dedi.Masallah canim ya gözün aydın olsun kaçıncı gün yaptın testi baya yükskmis ikiz olabilirmi
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Şahin bey gerek yok ama istersen iki gün sonra tekrar yaptırabilirsin testi dedi. On gün sonrada keseyi görmeye gel dedi. Eylülün 3 gibi gitmeyi planlıyorum.canımmm çok sevindim rabbim kucağımızada almayı nasip eder inşallahhsen ikinci testi yapıcakmısın yapmanıza gerek yok dediler bilmiyorum kararsızım bende ee tabi eski deneyimlerimden dolayıda korkuyorum eşimde yapmayalım dedi birde hangi gün çağırdılar seni
Teşekkür ederim canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.Tebrikler!!allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin isallah:)
Teşekkür ederim canım darısı da senin başına inşallah. İkiz olup olmadıkları kese görmeye gittiğimizde belli olacak.çok sevindim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?