- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.181
Teşekkür ederim canım. Darısı sizlerinde başına inşallah.Hayirli olsun
Rabbim
Hayirli olsun.rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah.darisi basimiza bizde o gunleri goruruz inşallah.
Insllh canim :) Evet biliyorum cnm inşallah ikizlerdir diyorum zaten :) sağlıklı olsun da önemli olan o :)Teşekkür ederim canım darısı da senin başına inşallah. İkiz olup olmadıkları kese görmeye gittiğimizde belli olacak.
Çok sevindim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)amin canım çok teşekkür ediyorum inşşlah en kısa zamanda sizlerde aynı mutluluğu yaşarsınız
sezen canım benim çok teşekkür ediyorum amin inşallahÇok sevindim cnm rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Rica ederim cnm sizin olumlu sonuçlarınız bana da umut oluyor inşallah da rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin. Hamileliğinin bütün gelişmelerini burda paylaşırsın artık cnm . Bu arada keseyi görmek te tüp bebeğe dahil mi ayrı muayene ücreti alınıyor mu kese den sonra başka doktora devam edicek misin ?sezen canım benim çok teşekkür ediyorum amin inşallah
Bende merak ediyorum bu konuyu..Olunlu sonuc arkadaslar hangi hastane ve doktorla devam etmeyi dusunuyorlar?Rica ederim cnm sizin olumlu sonuçlarınız bana da umut oluyor inşallah da rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin. Hamileliğinin bütün gelişmelerini burda paylaşırsın artık cnm . Bu arada keseyi görmek te tüp bebeğe dahil mi ayrı muayene ücreti alınıyor mu kese den sonra başka doktora devam edicek misin ?
benim aslında doktorum ahmet yılmaz . özel muaynanesi var ve pembe mavi ve medical park ile de anlaşması var . ben ona devam etmeyi düşünüyorum canım aslında doktorum dan çok memnundum fakat tüp yapmadığı için şahin beyi tercih ettim. eğer ki tüp ile allah nasip eder hamile kalırsam belki kalp atışlarına kadar şahin beye giderim sonrasında ahmet beye devam ederim diye düşünüyorumBende merak ediyorum bu konuyu..Olunlu sonuc arkadaslar hangi hastane ve doktorla devam etmeyi dusunuyorlar?
Ben de Cenk Aşkalli'ye gidiyordum..(jimer) isallah tedavi olumlu sonuclanirsa ben de ona devam ederim..genel olarak kimler tercih ediliyor merak ettim bende..hayirlisiyla tedavimiz baslasin,mutlu sonla bitsin de..sonraki mutlu derdimiz o olsun:)benim aslında doktorum ahmet yılmaz . özel muaynanesi var ve pembe mavi ve medical park ile de anlaşması var . ben ona devam etmeyi düşünüyorum canım aslında doktorum dan çok memnundum fakat tüp yapmadığı için şahin beyi tercih ettim. eğer ki tüp ile allah nasip eder hamile kalırsam belki kalp atışlarına kadar şahin beye giderim sonrasında ahmet beye devam ederim diye düşünüyorum
:) aynen canım inşallah . jimer kapanmış sanırım ? cenk bey de başka bir hastaneye geçmiş olabilir yada kendine muaynane açmış olabilir . telefonu vardır zaten sende zamanı gelince ulaşırsın .dediğin gibi yeterki gelsinler de doktorları dert olsun :)Ben de Cenk Aşkalli'ye gidiyordum..(jimer) isallah tedavi olumlu sonuclanirsa ben de ona devam ederim..genel olarak kimler tercih ediliyor merak ettim bende..hayirlisiyla tedavimiz baslasin,mutlu sonla bitsin de..sonraki mutlu derdimiz o olsun:)
Yo kapanmadi..ben 3 hafta once gittim cunku orada cenk beye..cenk bey jimerde ama ozel calisiyor..yani ozel muayenehanesi jimer diyebiliriz..:) aynen canım inşallah . jimer kapanmış sanırım ? cenk bey de başka bir hastaneye geçmiş olabilir yada kendine muaynane açmış olabilir . telefonu vardır zaten sende zamanı gelince ulaşırsın .dediğin gibi yeterki gelsinler de doktorları dert olsun :)
Ben tup bebek icin de onu duymustum ama pembe maviye gittigimizde o olmadigi icin nedret hanimla gorusmustuk..pembe mavide ismail kucukerdogan varmis bir de,o da iyimis diye duymustum.Pembe mavide ki nevin özsaraç i da övüyor lar bilginiz olsun araştırabilirsiniz
İsallah!ne zaman belli olucak sonucunuz?Ben pembe mavide aşilama oldum nevin hanim olmadığında Nedret Hanim bakıyor ins tutar
Ben pembe mavide aşilama oldum nevin hanim olmadığında Nedret Hanim bakıyor ins tutar
Asilamanin 9.günü lekelenmem oldu test yaptir dedi doktor 6.6 cikti doktor yerleşme kanaması olabilir dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi bu gece yada yarin acilde testi tekrar yapcaz ins deyer yükselir banada dua edinİsallah!ne zaman belli olucak sonucunuz?
İsallah...mujdeli haberlerini bekliyoruz..Asilamanin 9.günü lekelenmem oldu test yaptir dedi doktor 6.6 cikti doktor yerleşme kanaması olabilir dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi bu gece yada yarin acilde testi tekrar yapcaz ins deyer yükselir banada dua edin
inşallah yükselmiştir cnm sonucun çıkınca hemen yaz şimdi söyledin merak ederimAsilamanin 9.günü lekelenmem oldu test yaptir dedi doktor 6.6 cikti doktor yerleşme kanaması olabilir dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi bu gece yada yarin acilde testi tekrar yapcaz ins deyer yükselir banada dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?