Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sezen canım benim çok teşekkür ediyorum amin inşallah
Rica ederim cnm sizin olumlu sonuçlarınız bana da umut oluyor inşallah da rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin. Hamileliğinin bütün gelişmelerini burda paylaşırsın artık cnm . Bu arada keseyi görmek te tüp bebeğe dahil mi ayrı muayene ücreti alınıyor mu kese den sonra başka doktora devam edicek misin ?

Bende merak ediyorum bu konuyu..Olunlu sonuc arkadaslar hangi hastane ve doktorla devam etmeyi dusunuyorlar?

Bende merak ediyorum bu konuyu..Olunlu sonuc arkadaslar hangi hastane ve doktorla devam etmeyi dusunuyorlar?
benim aslında doktorum ahmet yılmaz . özel muaynanesi var ve pembe mavi ve medical park ile de anlaşması var . ben ona devam etmeyi düşünüyorum canım aslında doktorum dan çok memnundum fakat tüp yapmadığı için şahin beyi tercih ettim. eğer ki tüp ile allah nasip eder hamile kalırsam belki kalp atışlarına kadar şahin beye giderim sonrasında ahmet beye devam ederim diye düşünüyorum

Ben de Cenk Aşkalli'ye gidiyordum..(jimer) isallah tedavi olumlu sonuclanirsa ben de ona devam ederim..genel olarak kimler tercih ediliyor merak ettim bende..hayirlisiyla tedavimiz baslasin,mutlu sonla bitsin de..sonraki mutlu derdimiz o olsun:)

Ben de Cenk Aşkalli'ye gidiyordum..(jimer) isallah tedavi olumlu sonuclanirsa ben de ona devam ederim..genel olarak kimler tercih ediliyor merak ettim bende..hayirlisiyla tedavimiz baslasin,mutlu sonla bitsin de..sonraki mutlu derdimiz o olsun:)
:) aynen canım inşallah . jimer kapanmış sanırım ? cenk bey de başka bir hastaneye geçmiş olabilir yada kendine muaynane açmış olabilir . telefonu vardır zaten sende zamanı gelince ulaşırsın .dediğin gibi yeterki gelsinler de doktorları dert olsun :)

Yo kapanmadi..ben 3 hafta once gittim cunku orada cenk beye..cenk bey jimerde ama ozel calisiyor..yani ozel muayenehanesi jimer diyebiliriz..

Ben pembe mavide aşilama oldum nevin hanim olmadığında Nedret Hanim bakıyor ins tutar
İsallah!ne zaman belli olucak sonucunuz?
Asilamanin 9.günü lekelenmem oldu test yaptir dedi doktor 6.6 cikti doktor yerleşme kanaması olabilir dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi bu gece yada yarin acilde testi tekrar yapcaz ins deyer yükselir banada dua edin

Asilamanin 9.günü lekelenmem oldu test yaptir dedi doktor 6.6 cikti doktor yerleşme kanaması olabilir dedi iki gün sonra testi tekrarla dedi bu gece yada yarin acilde testi tekrar yapcaz ins deyer yükselir banada dua edin
İsallah...mujdeli haberlerini bekliyoruz..

inşallah yükselmiştir cnm sonucun çıkınca hemen yaz şimdi söyledin merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…