- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.201
Üzülme canım inşallah bir daha ki sefere olur..hepimiz zorlu bi süreçten geçiyoruz..Benim değer düşmüş aşilamam tutmamiş
Canım öncelikle aklında ki tüm yaşamış olduğun olumsuzlukları sil . Cnk herseyden önemlisi morel bence . Bende 3 kez kimyasal gebelik geçirdim . 4. Hamileligimde 6 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım.bir sürü tedaviler aşılamalar Vs Vs tabiki senin ikizlerini erken doğum yapıp toprağa vermenin yanında hiç sayılır yaşadıklarım ama emin ol hepimiz zor süreçler den geçiyoruz, geçtik ama tüm bunları geri de bırakmaz sak ve sürekli olumsuz şeyleri düşünürsek hep aynı şeyleri yaşamak zorunda kalırız. Evrene ne mesaj verirsen Cnk o sana geri döner ve onu yaşarsın.öncelikle elimizdekilere bakalım . Şahin bey evet mükemmel pozitif bir insan . İşinin ehli bir insan.acıbademin Laboratuvarı tüp bebek açısından çok gelişmiş bir laboratuvar ve embriyologunun çok iyi olduğunu da duydum. Tüp bebekle bebek sahibi olabilme şansımız da yüksek.yani hersey çok güzel olucak 1. De olmaz ise 2.yi deneriz oda olmaz sa 3. Elbet olucak allah izin verirse .bende eylül sonu Ekim başı gibi tedaviye başlıycam. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun cnm ?Bir ay dinlenip şahin beye tüp bebek yaptırmaya gidecem ins ön görüşmë yapmıştık zaten tahlilleri mi falan görmüştü zaten çok zormu tedavi süreci kızlar yardimci olun banada transfer sırası aşilama gibimi oluyor agri falan oluyormu çok korkuyom dua edin banada bu ayda elim boş kaldı ikizlerim dogali eylülde bir sene olcak onların mezarına hamile olmak gitmek istiyordum kısmet olmadi
Cnm aynı aşilama daki gibi yumurta geliştirici iğneleri vurulucaz. Yumurtalar gelişince çatlatma ignesi ve iğneden 36 saat sonra yumurta toplama işlemi oluyormuş zaten anestesizili olucaği için bu işlemi anlamiycaz bile. Eslerimizden de alınan spermle embriyolarin gelişimi izlenicek.gelişimine göre 3. Yada 5. Günü embriyo transferi olucak bu işlemde aynı aşilama daki spermlerin rahime verilmesi gibi bir işlem yani aşılamayı yaptirdiysan hiç korkma hemen hemen aynı işlemler bende ilk defa yaptırıcam tüp bebeği ama korkutucu bişey değil.bende eylül sonu Ekim başı gibi adetle birlikte gidicem karsilasiriz belki :)Bayramdan sonra ekim gibi inş bu ay vücudum dinlensin tedavi süreci nasıl ençok transfer sırasında n korkuyom agri oluyormu sonuçta erkekya cekiniyorum
Zor biliyorum ama kendini izme..herseyde var bir hayir..isallah bundan sonraki tedavi olmlu sonuclanir..Benim değer düşmüş aşilamam tutmamiş
Öncelikle merhaba canım ben bir kaç gündür giremiyordum bu arada sonucuna üzüldüm canım ama fazla takmamaya çalış diğer tedavimde bu sefer olacak diye hep olumlu düşün bende bu ay tüp bebek sonucu negatif sonuç alanlardanım Şahin beyde yaptırdım ama nasip değilmiş bir dahaki sefer inşallah tüm olmayanlarında olur umarım bu arada yumurta toplama işlemi uyuyorsun uyandığında yataktasın ve işlem bitmiş yürüyerek eve gidiyorsun acı yok ama bir kaç damla kanama oluyor korkma ve yanında Ped götür transfere gelince normal muayene gibi ben hiç anlamadım Şahin bey hadi geçmiş olsun dedi bitti mi dedim o derece yani korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok başka soruların olursa onlarada elimden geldiğince yardımcı olurum canımBayramdan sonra ekim gibi inş bu ay vücudum dinlensin tedavi süreci nasıl ençok transfer sırasında n korkuyom agri oluyormu sonuçta erkekya cekiniyorum
canım benim kolay değil biliyorum 2 kere aşılama yaptırdım çok geçmiş olsun .. kendini toparla sanırım sende şahin beyde tüp bebek düşünüyosun inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burda kızlar bebişler geliyo diceksin bize .. tüb bebek içinde hiç korkma en zor dedikleri kısmı yumurta toplama ama hiç bişi duymuyosun zaten mışıl mışıl uyucaksın sonra güzel bir odada tv karşısında önüne kahvaltı geliyo :) sonrasında çok az bişi dayanamıcak gibi değil adet sancısı o kadar rabbim herkese nasip eder inşallahBenim değer düşmüş aşilamam tutmamiş
günaydın çok saol..yazdıkların bana da moral oldu..İşallah hepimizin duası gerçek olur..canım benim kolay değil biliyorum 2 kere aşılama yaptırdım çok geçmiş olsun .. kendini toparla sanırım sende şahin beyde tüp bebek düşünüyosun inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burda kızlar bebişler geliyo diceksin bize .. tüb bebek içinde hiç korkma en zor dedikleri kısmı yumurta toplama ama hiç bişi duymuyosun zaten mışıl mışıl uyucaksın sonra güzel bir odada tv karşısında önüne kahvaltı geliyo :) sonrasında çok az bişi dayanamıcak gibi değil adet sancısı o kadar rabbim herkese nasip eder inşallah
amin kuzucum inşallah . sizin sayenizde o bir haftaya katlandım tabiki sizinle olucam rabbim izin verdikçe :) geç yazıyorum kusura bakmayın ya benim telimde sorun var ondan iş yerinden giriyorum bilgisayara .. benim şahin hocadan önce belki duymuşsunuzdur 2010 yılında en iyi kadın doğum seçilmiş ziya çetin ona gitmiştim ve gerçekten mükemmmel bir insan para için yapmıyo mesleğine aşık birisi ha gönül isterki şahin hocayla çıktık bu maceraya onla devam edim ama 10.000.00 tl den bahsediliyo doğum ücreti tam bilmiyorumRica ederim cnm sizin olumlu sonuçlarınız bana da umut oluyor inşallah da rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin. Hamileliğinin bütün gelişmelerini burda paylaşırsın artık cnm . Bu arada keseyi görmek te tüp bebeğe dahil mi ayrı muayene ücreti alınıyor mu kese den sonra başka doktora devam edicek misin ?
günaydınnn ...amin canım benim inşallah hepimiz için hayırlısı olsungünaydın çok saol..yazdıkların bana da moral oldu..İşallah hepimizin duası gerçek olur..
İnş canim.ins birbirimize bol bol dua edelimZor biliyorum ama kendini izme..herseyde var bir hayir..isallah bundan sonraki tedavi olmlu sonuclanir..
Sağol canim allah razı olsun inş seninde bundan sonra tutar. Senin seben neydi bebek olmaması için. Benim polikistik over im var ins rabbim bundan sonra nasip eder dondurulmuş un varmiÖncelikle merhaba canım ben bir kaç gündür giremiyordum bu arada sonucuna üzüldüm canım ama fazla takmamaya çalış diğer tedavimde bu sefer olacak diye hep olumlu düşün bende bu ay tüp bebek sonucu negatif sonuç alanlardanım Şahin beyde yaptırdım ama nasip değilmiş bir dahaki sefer inşallah tüm olmayanlarında olur umarım bu arada yumurta toplama işlemi uyuyorsun uyandığında yataktasın ve işlem bitmiş yürüyerek eve gidiyorsun acı yok ama bir kaç damla kanama oluyor korkma ve yanında Ped götür transfere gelince normal muayene gibi ben hiç anlamadım Şahin bey hadi geçmiş olsun dedi bitti mi dedim o derece yani korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok başka soruların olursa onlarada elimden geldiğince yardımcı olurum canım
Canım benim doktorum Yalova'da. Zaten bizi Şahin Beye o yönlendirmişti. Şahin Beyde gebelik oluştuktan sonra Zeynep Hanıma kontrollere gidebilirsin demişti. Ama kese ve kalp atışını görene kadar bir iki ay daha Şahin Beye giderim.Bende merak ediyorum bu konuyu..Olunlu sonuc arkadaslar hangi hastane ve doktorla devam etmeyi dusunuyorlar?
Benim doktorum da Atakent'de Zeynep Başaran. Zeynep Hanımla iki aşılama yaptık tutmayınca Şahin Beye yönlendirdi. İlk tüp denememdi. Tuttu çok şükür. Allah tamamına erdirsin inşallah daha çok başındayız çünkü.Canım benim bende yalovada oturuyorum bende atakentte nilgün hanima gidiyorum senin bu ilk denemenmi
İnşallah hepimizin ilk denemesinde tutar.rabbim yardimcimiz olsun bu yolda inşallahBen bir kere asilama yaptim tutmadi tüp bebek yapmak istiyoz ins benimde ilk denemede tutar asilamanin başarı şansı dusukmus zaten
İnş canim inssİnşallah hepimizin ilk denemesinde tutar.rabbim yardimcimiz olsun bu yolda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?