Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Benim geçen sene aşilama olmadan sadece iğneler le tedavi oldum ikiz tuttu ama erjen dogum oldu dogumdan sonra iki ay iğne bir kere asilama tutmadi eşimin deyerleri de normal neden olmuyor anlamadım rahim filmi mi cekse dedim doktora şahin beye de sordum gerek yok dedi bir kere hamile kalmissin
Kac yasindasiniz?
91 doğumluyum 24 bitti ve bir gebeligim olmuştu ana kaybettim malesef

Canguere e sormustum.yasa gore sans vermisler ya ondan.siz yine cok gencsiniz bana gore ben 38 yasindayim bana osman hoca yuzde bes sans vermisti sahin bey bisey demedi.insallah tutar cok uzuluyorum korkuyorum.bugunde kontrolum var cok heyecanliyim.

Canguere e sormustum.yasa gore sans vermisler ya ondan.siz yine cok gencsiniz bana gore ben 38 yasindayim bana osman hoca yuzde bes sans vermisti sahin bey bisey demedi.insallah tutar cok uzuluyorum korkuyorum.bugunde kontrolum var cok heyecanliyim.
İnş tutar allah verecek oldumu yaşı kaç olsun olur unutmayin benim bi tanıdık sizin yaşlarda 37 o. birçok yerde yaptir mis tutmamiş şahin beyi onermisler tuttu dogum yaptı bebeği kucağında şimdi ins sizinde öyle olur

Ayy ne guzel.sagol canim inşallah hepimizin olur hayirlisiyla

Aminn:)
Tüp bebek tedavisi sırasında beslenmenizle ilgili dikkat ettiğiniz hususlar oldu mu?
Canım gazlı içeceklerden uzak durdum. Birde ketçap ve mayonez ile hazır çorba gibi ürünleri hiç tüketmedim. Ayrıca transfer sonrası kuru incir, ceviz, kuru üzüm ve kabak çekirdeği yedim bir hafta kadar. Tutunmayı kolaylaştırdığını söylemişlerdi.

Birde arkadaşlar transferden sonra banyo yapmak yasakmis doğrumu acaba transfer den sonra kac gun yatılı yor hep yatilmaz heralde birde transferden sona herkes evine gidiyor dim i bir iki saat yolculuk normal dimi

Birde arkadaşlar transferden sonra banyo yapmak yasakmis doğrumu acaba transfer den sonra kac gun yatılı yor hep yatilmaz heralde birde transferden sona herkes evine gidiyor dim i bir iki saat yolculuk normal dimi
Canım bir gün sonra ayakta ılık duş alabilirsin. İlk birkaç gün istirahat et ama çokta yatarsan kabız olursun. Kabız olmaman gerekli. Sonra gündelik hayatına dönebilirsin sadece kendini fazla yormaman ve ağır iş yapmaman lazım.

Sağolun arkadaşim bende ins hemen kalırım ilk denemede

Sağol canim allah razı olsun inş seninde bundan sonra tutar. Senin seben neydi bebek olmaması için. Benim polikistik over im var ins rabbim bundan sonra nasip eder dondurulmuş un varmi
Sende Sağol canım bendede polikistik over var 2 tane donmuşum var ama ilk transferdede donmuş transfer edildi 3 taneydi biri transfer edildi 2 si geri donduruldu şahin bey yaptığımız birşey değil çözülmüşü tekrar dondurmak ama kaybedecek birşeyimiz yok çözeriz sağlıklı kalmışlarsa transfer ederiz sağlam değilse baştan başkarız dedi bizde ona bıraktık

Allah kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın senin transfer sonrası nasıl geçti hastaneden kaç saat sonra ayrıldın birde şehir dışı olduğu için hemen yolamı çıktınız?

Canım transfer sonrası 1,5-2 saat sonra hastaneden ayrıldık. Hemen yola çıktık çok şükür sıkıntı olmadı eşim biraz yavaş gitti çukurlara girmemek için bende koltuğu bayağı yatırdım öyle yolculuk yaptım.

İnş bu sefer rabbim yüzünü guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…