- 24 Kasım 2015
- 51
- 7
- 36
- 44
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.221
Doktorum % 15-25 arası demişti aşılama için. Ama tüp bebekte yaşa göre %50-52 şans vermişlerdi.Ben bir kere asilama yaptim tutmadi tüp bebek yapmak istiyoz ins benimde ilk denemede tutar asilamanin başarı şansı dusukmus zaten
Kac yasindasiniz?Doktorum % 15-25 arası demişti aşılama için. Ama tüp bebekte yaşa göre %50-52 şans vermişlerdi.
91 doğumluyum 24 bitti ve bir gebeligim olmuştu ana kaybettim malesefKac yasindasiniz?
Canguere e sormustum.yasa gore sans vermisler ya ondan.siz yine cok gencsiniz bana gore ben 38 yasindayim bana osman hoca yuzde bes sans vermisti sahin bey bisey demedi.insallah tutar cok uzuluyorum korkuyorum.bugunde kontrolum var cok heyecanliyim.Benim geçen sene aşilama olmadan sadece iğneler le tedavi oldum ikiz tuttu ama erjen dogum oldu dogumdan sonra iki ay iğne bir kere asilama tutmadi eşimin deyerleri de normal neden olmuyor anlamadım rahim filmi mi cekse dedim doktora şahin beye de sordum gerek yok dedi bir kere hamile kalmissin
91 doğumluyum 24 bitti ve bir gebeligim olmuştu ana kaybettim malesef
Canım 35 yaşındayım. 29 yaşında evlendim. Şimdiye kadar hiç korunmadım. Doktorlarda herhangi bir sıkıntı yok dedi tüm değerlerimiz normal tüpler açıktı. Sebepsiz infertilite dediler sonra.Kac yasindasiniz?
Olur inşallah rabbim hayirlisini versin.vardir dogru bir zamaniCanım 35 yaşındayım. 29 yaşında evlendim. Şimdiye kadar hiç korunmadım. Doktorlarda herhangi bir sıkıntı yok dedi tüm değerlerimiz normal tüpler açıktı. Sebepsiz infertilite dediler sonra.
İnş tutar allah verecek oldumu yaşı kaç olsun olur unutmayin benim bi tanıdık sizin yaşlarda 37 o. birçok yerde yaptir mis tutmamiş şahin beyi onermisler tuttu dogum yaptı bebeği kucağında şimdi ins sizinde öyle olurCanguere e sormustum.yasa gore sans vermisler ya ondan.siz yine cok gencsiniz bana gore ben 38 yasindayim bana osman hoca yuzde bes sans vermisti sahin bey bisey demedi.insallah tutar cok uzuluyorum korkuyorum.bugunde kontrolum var cok heyecanliyim.
Ayy ne guzel.sagol canim inşallah hepimizin olur hayirlisiylaİnş tutar allah verecek oldumu yaşı kaç olsun olur unutmayin benim bi tanıdık sizin yaşlarda 37 o. birçok yerde yaptir mis tutmamiş şahin beyi onermisler tuttu dogum yaptı bebeği kucağında şimdi ins sizinde öyle olur
Canım gazlı içeceklerden uzak durdum. Birde ketçap ve mayonez ile hazır çorba gibi ürünleri hiç tüketmedim. Ayrıca transfer sonrası kuru incir, ceviz, kuru üzüm ve kabak çekirdeği yedim bir hafta kadar. Tutunmayı kolaylaştırdığını söylemişlerdi.Aminn:)
Tüp bebek tedavisi sırasında beslenmenizle ilgili dikkat ettiğiniz hususlar oldu mu?
İnş birbirimize bol bol dua edelim muminin mumine yaptığı dua daha makbuldur benide unutmayın insAyy ne guzel.sagol canim inşallah hepimizin olur hayirlisiyla
Ederim inşallah sizlerde beni unutmayin dualarinizda.dedigin gibi baskasina yaptigin dualar daha cabuk kabul olurmuş.birbirimize ederim inşallah.rabbim kabul eylesin dualarimizi.İnş birbirimize bol bol dua edelim muminin mumine yaptığı dua daha makbuldur benide unutmayın ins
Amin insEderim inşallah sizlerde beni unutmayin dualarinizda.dedigin gibi baskasina yaptigin dualar daha cabuk kabul olurmuş.birbirimize ederim inşallah.rabbim kabul eylesin dualarimizi.
Canım bir gün sonra ayakta ılık duş alabilirsin. İlk birkaç gün istirahat et ama çokta yatarsan kabız olursun. Kabız olmaman gerekli. Sonra gündelik hayatına dönebilirsin sadece kendini fazla yormaman ve ağır iş yapmaman lazım.Birde arkadaşlar transferden sonra banyo yapmak yasakmis doğrumu acaba transfer den sonra kac gun yatılı yor hep yatilmaz heralde birde transferden sona herkes evine gidiyor dim i bir iki saat yolculuk normal dimi
Sağolun arkadaşim bende ins hemen kalırım ilk denemedeCanım bir gün sonra ayakta ılık duş alabilirsin. İlk birkaç gün istirahat et ama çokta yatarsan kabız olursun. Kabız olmaman gerekli. Sonra gündelik hayatına dönebilirsin sadece kendini fazla yormaman ve ağır iş yapmaman lazım.
Sende Sağol canım bendede polikistik over var 2 tane donmuşum var ama ilk transferdede donmuş transfer edildi 3 taneydi biri transfer edildi 2 si geri donduruldu şahin bey yaptığımız birşey değil çözülmüşü tekrar dondurmak ama kaybedecek birşeyimiz yok çözeriz sağlıklı kalmışlarsa transfer ederiz sağlam değilse baştan başkarız dedi bizde ona bıraktıkSağol canim allah razı olsun inş seninde bundan sonra tutar. Senin seben neydi bebek olmaması için. Benim polikistik over im var ins rabbim bundan sonra nasip eder dondurulmuş un varmi
Allah kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın senin transfer sonrası nasıl geçti hastaneden kaç saat sonra ayrıldın birde şehir dışı olduğu için hemen yolamı çıktınız?Benim doktorum da Atakent'de Zeynep Başaran. Zeynep Hanımla iki aşılama yaptık tutmayınca Şahin Beye yönlendirdi. İlk tüp denememdi. Tuttu çok şükür. Allah tamamına erdirsin inşallah daha çok başındayız çünkü.
Canım transfer sonrası 1,5-2 saat sonra hastaneden ayrıldık. Hemen yola çıktık çok şükür sıkıntı olmadı eşim biraz yavaş gitti çukurlara girmemek için bende koltuğu bayağı yatırdım öyle yolculuk yaptım.Allah kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydın senin transfer sonrası nasıl geçti hastaneden kaç saat sonra ayrıldın birde şehir dışı olduğu için hemen yolamı çıktınız?
İnş bu sefer rabbim yüzünü guldursunSende Sağol canım bendede polikistik over var 2 tane donmuşum var ama ilk transferdede donmuş transfer edildi 3 taneydi biri transfer edildi 2 si geri donduruldu şahin bey yaptığımız birşey değil çözülmüşü tekrar dondurmak ama kaybedecek birşeyimiz yok çözeriz sağlıklı kalmışlarsa transfer ederiz sağlam değilse baştan başkarız dedi bizde ona bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?