- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.241
Kontrol nasıl geçti?Canguere e sormustum.yasa gore sans vermisler ya ondan.siz yine cok gencsiniz bana gore ben 38 yasindayim bana osman hoca yuzde bes sans vermisti sahin bey bisey demedi.insallah tutar cok uzuluyorum korkuyorum.bugunde kontrolum var cok heyecanliyim.
Iyidi cok şükürKontrol nasıl geçti?
Ben cekinmedimArkadaşlar ben şahin beyle ön görüşmë yapmıştık senin rahim filmine gerek yok dedi sonuçta bir gebeligim oldu geçen sene cokta geçmedi aradan. Erken dogum olmasının sebep i ikizler hep riskli dediler bütün gittiğim doktorlar öyle dedi kasılma önleyici falan doktorum vermemisti. Bazıları diyorki rahim filmi çekti r cektir başımın etini yiyorlar. Sonuçta doktorum gerek yok dedi sizin hepiniz cekildinizmi rahim filmini
Ne dedi şahin bey gerek var dedi mi. Zaten çekilenlerin çoğunda birsey cikmiyor sonuçta gerek olsaydı şahin bey isterdi dimiBen cekinmedim
Asilama falan denen di dimi sana bu ilk tüp bebek olcak dimiNe dedi şahin bey gerek var dedi mi. Zaten çekilenlerin çoğunda birsey cikmiyor sonuçta gerek olsaydı şahin bey isterdi dimi
Ben de ceki medim..gorusmede cekinmem gerektigi ile ilgili bjr sey dememisti...asilamada gefekli olabilir ama tup bebek tedavisinde sart degil diye biliyorum..Arkadaşlar ben şahin beyle ön görüşmë yapmıştık senin rahim filmine gerek yok dedi sonuçta bir gebeligim oldu geçen sene cokta geçmedi aradan. Erken dogum olmasının sebep i ikizler hep riskli dediler bütün gittiğim doktorlar öyle dedi kasılma önleyici falan doktorum vermemisti. Bazıları diyorki rahim filmi çekti r cektir başımın etini yiyorlar. Sonuçta doktorum gerek yok dedi sizin hepiniz cekildinizmi rahim filmini
Bizim halkimiz uzmandir malum,siyasette,futbolda,tipda:)doktorun dediklerini onemseyin sadece..Yani neden aklımızı bulandiriyorlarki koskoca doktor dedi diyorum madem doktor olsalarmis dimi ya aydinlattigin iz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ins hepinizden olumlu sonuçlar bekliyorum kendimdende. doktorumuma güveniyorum ins
Sağol canim ya âllah razı olsun valla içimdeki şüpheleri giderdinizBizim halkimiz uzmandir malum,siyasette,futbolda,tipda:)doktorun dediklerini onemseyin sadece..
Sahin bey herseyin doğrusunu bilir bence gerek olsaydi isterdi bana rahim filminden bahsetmedi hic.rahim filmiyle tup filmi ayni seymi oluyo hani tüpler tikalimi diye bakiliyor.eger öyleyse bikere hamile kalabildiysen tikali degildir.olsaydi kalamazdin.tup bebekte aytica tikali olup olmamasi önemli degil zaten onlar yerleştiriyorNe dedi şahin bey gerek var dedi mi. Zaten çekilenlerin çoğunda birsey cikmiyor sonuçta gerek olsaydı şahin bey isterdi dimi
Bizim halkimiz uzmandir malum,siyasette,futbolda,tipda:)doktorun dediklerini onemseyin sadece..
Yok yaa kimsenin dedigini onemseme bence sahin beyden iyimi bilcekler bosver millete.ben daha once baska dr a sormustum hatta profesöre sordum tupler tikaliysa tup bebek nasil olucak diye.tuplerin tikali olup olmamasi önemli degil biz kendimiz yerlestryrz zaten demişti.ustelik herkezin tedavisi farkli olabilir ayni ilaclar verilcek diyede bisey yok.herkezin sorunu farkli anotomisi farkli.her seferinde gittiginde tahlil yapiliyo adamlar ezbere is yapmiyoki.Evet canim tupler tikalimi diye bakılan film beynimi yedi Bugün belki dogumdan sonra tikanmiştir diyor falan psikolojimi bozdu anladimki tedaviye gittimizi kimseye söylemice z
Hayir degil uc türlü igne var ucude farkli o isimde yok benim.dedim ya herkezin tefavisi farklı.ilaclar kisiye özelIgnenin ismi puregonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?