- 18 Ağustos 2016
- 64
- 15
- 3
- 47
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.261
Evet ziya beyi biliyorum cnm hatta 1 ay kadar gitmiştim kendisine . İyi bir doktor .bende kendi doktorumu çok seviyorum yani şahin beye kese için gittikten sonra biran önce kendi doktoruma geçmek istiyorum.tabi allah nasip ederse hamile kalmayı .bir de 10 bin lira kolay kazanılmıyor. Bence çok para doğum ücreti için o parayı bebeğimin başka ihtiyaçlarını alarak degerlendiririm .ah ah söylemesi bile güzel inş gerçek te olur :) senin şimdi hamişlik nasıl geçiyor belirti var mı cnm ?amin kuzucum inşallah . sizin sayenizde o bir haftaya katlandım tabiki sizinle olucam rabbim izin verdikçe :) geç yazıyorum kusura bakmayın ya benim telimde sorun var ondan iş yerinden giriyorum bilgisayara .. benim şahin hocadan önce belki duymuşsunuzdur 2010 yılında en iyi kadın doğum seçilmiş ziya çetin ona gitmiştim ve gerçekten mükemmmel bir insan para için yapmıyo mesleğine aşık birisi ha gönül isterki şahin hocayla çıktık bu maceraya onla devam edim ama 10.000.00 tl den bahsediliyo doğum ücreti tam bilmiyorumama kontrol için gelin dediler paradan bahsederlerdi eğer ödücek olsaydık eğer kese görünürse muhtemelen ondan sonraki aşamalarda ücretli olcak bildğim kadarıyla 250 tl ücreti var ama eşimle konuştum bebişim bana allahımın izniyle tutunursa 3-4 ay ona gidicem maddi durumum çok iyi olmasada umrumda değil yeterki o iyi olsun belki testleri dışarda yaptırım sonrada ziya hocayla devam ederim heralde .... bakalım kızlar hayırlısı olsun haberleşcez artık bol bol :)
aynen canım rakamlar çok yüksek bende dedim gibi eğer rabbim izin verirde cumartesi(3 eylül ) keseyi görürsek 1-2 muayene daha şahin beye giderim muhtemelen ondan sonra ziya beyle devam ederim .. ya bilmiyorum kuzu o kadar çok ilaç yiyorumki ondanmıdır bilmiyorum midem bulanıyo işyerinde sürekli oturunca çok sancım oluyo ve yaslanmak zorunda kalıyorum uf böyle tuhaf bir duygu yerimde duramıyorum çok çok heyecanlıyım tarifsiz bişi cumartesi çok uzak geliyo bana ama yakalaştıkçada böyle sanki korkuyorum ya kese görünmezse naparım diye çünkü hamile pskolojisine girdim eşimde bende hayal kuruyoruz ama rabbim inşşlah sonunuda güzel eyler bebeğimi kucağıma alırım .. sen şimdi bayramdan sonra başlıcaksın dimi seninde güzel haberlerini beklicem canım benim teyze olmam lazım :)Evet ziya beyi biliyorum cnm hatta 1 ay kadar gitmiştim kendisine . İyi bir doktor .bende kendi doktorumu çok seviyorum yani şahin beye kese için gittikten sonra biran önce kendi doktoruma geçmek istiyorum.tabi allah nasip ederse hamile kalmayı .bir de 10 bin lira kolay kazanılmıyor. Bence çok para doğum ücreti için o parayı bebeğimin başka ihtiyaçlarını alarak degerlendiririm .ah ah söylemesi bile güzel inş gerçek te olur :) senin şimdi hamişlik nasıl geçiyor belirti var mı cnm ?
İnşallah butun hayalleriniz gercek olur.inşallah bebegini kucagina aldigin gunleride gorursun.tanimasamda sizi gercekten bunu cani gonulden istiyorum cunku evlat hasreti bende cekiyorum.bu duyguyu bildigim icin sizler icinde kendim icinde cok istiyorum.mevlam yuzumuzu guldursun inşallah.aynen canım rakamlar çok yüksek bende dedim gibi eğer rabbim izin verirde cumartesi(3 eylül ) keseyi görürsek 1-2 muayene daha şahin beye giderim muhtemelen ondan sonra ziya beyle devam ederim .. ya bilmiyorum kuzu o kadar çok ilaç yiyorumki ondanmıdır bilmiyorum midem bulanıyo işyerinde sürekli oturunca çok sancım oluyo ve yaslanmak zorunda kalıyorum uf böyle tuhaf bir duygu yerimde duramıyorum çok çok heyecanlıyım tarifsiz bişi cumartesi çok uzak geliyo bana ama yakalaştıkçada böyle sanki korkuyorum ya kese görünmezse naparım diye çünkü hamile pskolojisine girdim eşimde bende hayal kuruyoruz ama rabbim inşşlah sonunuda güzel eyler bebeğimi kucağıma alırım .. sen şimdi bayramdan sonra başlıcaksın dimi seninde güzel haberlerini beklicem canım benim teyze olmam lazım :)
Amin cnm çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için rabbim herkesin yüzünü güldürüsün herkese o güzel duyguyu taddırsın ..sizlerinde güzel haberlerini beklicem inşallah rabbimin izniyle .. bizi bizden başka kimse en yakınımız bile anlamaz çünkü ancak bu duyguları yaşayan bilir aynen birbirimizi tanımasakta bir aile gibiyiz .acı günlerimizi paylaştık güzel günlerimizide hepbirlikte burdan birbirimizle paylaşıcaz inşallahİnşallah butun hayalleriniz gercek olur.inşallah bebegini kucagina aldigin gunleride gorursun.tanimasamda sizi gercekten bunu cani gonulden istiyorum cunku evlat hasreti bende cekiyorum.bu duyguyu bildigim icin sizler icinde kendim icinde cok istiyorum.mevlam yuzumuzu guldursun inşallah.
hoşgeldin cnm daha iyi olcaksın bak yavaş yavaş .. birde evet çok ara verme sonra isteksizlik oluyo dahada zorlanıyosun o zaman biran önce başla ve güzel haberlerini alalım inşallahBen geldim kızlar
dün sahin beyle konuştuk biraz rahatladım. Lale hanim da içimi ferahlatti sağolsun fazla ara vermeyin dedi daha adet olmadım bu adetten sonra 2. Adet te başlayalım dedim ekim sonu Kasım başı gibi tekrar başlamak istiyorum aslinda yüreğim de kaldirmiyor cok zor geliyor bana tedavi
hakkımızda hayırlısı hemen hamile kalırız inşallah bu defa
Bidahaki adettebaşlayacaktım ama kpss sınavı var transferden sonra dışarı çıkmayı düşünmüyorum bu transferde çıktım kendimi suçladım. 3.adetim de bişey cikmassa giderim. İsteksizlik yine var çok ağır geliyor tekrar her şey en zoru da yatmak beklemek. İnşallah son olur yaşadıklarımız bu defa gelir saglikla bebislerimizhoşgeldin cnm daha iyi olcaksın bak yavaş yavaş .. birde evet çok ara verme sonra isteksizlik oluyo dahada zorlanıyosun o zaman biran önce başla ve güzel haberlerini alalım inşallah
çok iyi anlıyorum seni cnm ama kendini suçlucak bişi yok ben 3 gün yattım yemek yaptım tabi .. bu arada sonra dışarı çıktım işe gittim herşey rabbimin izniyle olur sen buna takılma sakın ama tabi kenidini daha rahat hissetmen için dinelenerek geçirmem daha güzel bende napim işteyim ama istemiyorum açıkcası çalışmak çünkü 3 senedir çabalıyorum ve eğer cumartesi olumlu sonuç alırsam patronumla konuşup çıkıcam işten para umrumda değil her zaman bulunur gerçi bişi yaptığım yok ama yağmur çamur kış geliyo iki aktarmayla işe gidiyorum otobüste hasta insanlar , kalabalık onun stresini yaşayamam birde bakalım hayırlısı cnm cumartesi gelsinde bakıcaz bakalımBidahaki adettebaşlayacaktım ama kpss sınavı var transferden sonra dışarı çıkmayı düşünmüyorum bu transferde çıktım kendimi suçladım. 3.adetim de bişey cikmassa giderim. İsteksizlik yine var çok ağır geliyor tekrar her şey en zoru da yatmak beklemek. İnşallah son olur yaşadıklarımız bu defa gelir saglikla bebislerimiz
Bizim bebisler kıymetli canım ender bulunuyor onlardan değerli hiç bi şey yokçok iyi anlıyorum seni cnm ama kendini suçlucak bişi yok ben 3 gün yattım yemek yaptım tabi .. bu arada sonra dışarı çıktım işe gittim herşey rabbimin izniyle olur sen buna takılma sakın ama tabi kenidini daha rahat hissetmen için dinelenerek geçirmem daha güzel bende napim işteyim ama istemiyorum açıkcası çalışmak çünkü 3 senedir çabalıyorum ve eğer cumartesi olumlu sonuç alırsam patronumla konuşup çıkıcam işten para umrumda değil her zaman bulunur gerçi bişi yaptığım yok ama yağmur çamur kış geliyo iki aktarmayla işe gidiyorum otobüste hasta insanlar , kalabalık onun stresini yaşayamam birde bakalım hayırlısı cnm cumartesi gelsinde bakıcaz bakalım
aynen canım bizim sıradan hamile kalanlar gibi lüksümüz yok o yüzden dikkat etmemiz lazım .Bizim bebisler kıymetli canım ender bulunuyor onlardan değerli hiç bi şey yok
bu hamileligimde gezeyım diye dua ediyordum sağlıklı gelsin de hep yatmaya razıyım diyorum
Canım her şey güzel olacak. Güzel haberlerini burdan takipte olacağız inşallah.Ben geldim kızlar
dün sahin beyle konuştuk biraz rahatladım. Lale hanim da içimi ferahlatti sağolsun fazla ara vermeyin dedi daha adet olmadım bu adetten sonra 2. Adet te başlayalım dedim ekim sonu Kasım başı gibi tekrar başlamak istiyorum aslinda yüreğim de kaldirmiyor cok zor geliyor bana tedavi
hakkımızda hayırlısı hemen hamile kalırız inşallah bu defa
Bende yeni tedaviye başlayacağım inşallah, gorusmemizi yaptık şahin beyle. ama yaptıran arkadaşların şahin bey yaptı tüm dedillerinizi. Istisna durumlarda başka doktor var o bakabiliyor ama tedavinin tamamında değil bildiğim kadarıyla.Arkadaslar birsey merak ediyorum.kontrol,yumurta toplama,transfer islemlerinin hepsini sadece Sahin Bey mi yapiyor ?
Bir tek yumurta toplamayı MüminArkadaslar birsey merak ediyorum.kontrol,yumurta toplama,transfer islemlerinin hepsini sadece Sahin Bey mi yapiyor ?
Ya tatlı belirtiler başladı desene cnm :) afacanlar rahat durmuyor yani :) aman sağlıklı olsunlar da zor günler de gelir geçer allahin izniyle . Bende 45 günde adet oluyorum cnm işte Eylül'ün sonu Ekim başı gibi en gec adet olucam.zaten Eylül'ün 19 unda tatil den dönücez o adet sürecine kadar evimin kış temizliği ni yapıcam allah izin verirse . Sonra da tüp serüvenimiz başlıycak. Her ayrıntısında başını agritirim artık :)aynen canım rakamlar çok yüksek bende dedim gibi eğer rabbim izin verirde cumartesi(3 eylül ) keseyi görürsek 1-2 muayene daha şahin beye giderim muhtemelen ondan sonra ziya beyle devam ederim .. ya bilmiyorum kuzu o kadar çok ilaç yiyorumki ondanmıdır bilmiyorum midem bulanıyo işyerinde sürekli oturunca çok sancım oluyo ve yaslanmak zorunda kalıyorum uf böyle tuhaf bir duygu yerimde duramıyorum çok çok heyecanlıyım tarifsiz bişi cumartesi çok uzak geliyo bana ama yakalaştıkçada böyle sanki korkuyorum ya kese görünmezse naparım diye çünkü hamile pskolojisine girdim eşimde bende hayal kuruyoruz ama rabbim inşşlah sonunuda güzel eyler bebeğimi kucağıma alırım .. sen şimdi bayramdan sonra başlıcaksın dimi seninde güzel haberlerini beklicem canım benim teyze olmam lazım :)
Sen nasıl oldun burcu cum tekrar tedaviye ne zaman basliycaksin belki aynı zamanlara denk gelir tanışmış oluruz :)Sen nasılsın beyza dikkat et kendine is falan yapma yat dinlen
Daha iyiyim canım hayata döndüm artık. İnşallah bu son deneme olur da sağlıklı bebisler gelir. Ekim sonu başlayacağım galiba bakalım kısmet. Sen ne zaman baslayacak sin?Sen nasıl oldun burcu cum tekrar tedaviye ne zaman basliycaksin belki aynı zamanlara denk gelir tanışmış oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?