- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.281
Ekim 25 den sonra adet olacağım ben siz ne zaman olacaksinizBende ikinci tedaviye ekim adetinde başlamayı düşünüyorum belki üçümüzde aynı zamanda başlarız
Tanisalim cnm.ben yalnız gittiğim de oluyor eşimin her zaman işleri uymuyor bi de kontrol ya gidip kan verip muayene olup geliyorum alıştım kendim gitmeyeBende ekim 23 gibi adet olacam ins şahin beyde ozaman tüp bebeğe başlıcaz ins tutar tanisiriz dualar da bulusmak ümidiyle
Hayirlisiyla gelir insallah bebisin canm ne kadarlık Evli sin spermler ne kadar yazıyor biz de de yok gbi biseykızlar merhabalar. biz artık bebek sahibi olmaya karar verdik ama eşimin spermiyogram sonuçları çok kötü çıktı. ürolog direk tüp bebek önerdi. acıbadem bu konuda çok iyi sanırım. ne yapmalıyız ücret nedir ? ben çok çok çok acemiyim bu konuda biri biraz anlatabilirmi ?
İlk günden mi ölçün Cnm sabah mi olctun sen?Ben birde transferden sonra hergün ateşimi ölçmüştüm gebe kalınca 37 ve üzeri çıkar genelde ama benim yükselmemişti hiç hep 36.4 te kalmıştı tutmadığını adet olmadan öylede anlamıştım
Kaçıncı deneme senin cnm yas kacBen yalovadan geldiğim için tek gel miyom zor oluyor ins tanisiriz tabiki ve hayırlı sonuçlar aliriz
allah herkesin gönlüne göre versin tatlım. 2 yıldır evliyiz bi bucuk yıldır korunmuyorduk ama dikkat ediyorduk pek düşünmüyorduk sonra artık olsun dediğimizde kontrollere gidelim dedik. bugün spermiyogram sonu aldık. valla özel bi labaratuvarda yaptırdık. hücre sayısı bekşrgin seviyede düşük olduğundan raporlanamamıştır. mikroskobik değerlendirme sonucu bir iki hareketsiz 2 3 yavaş hareketli gözlemlenmiştir yazılmış. yani zaten anlamadım neden sayı vermiyorlar yani 1 milyon yada ne bilim 10 bin bile olsa verilmeli die düşünüyorum. ürologa gittik eşimin küçük yaşta olduğu bi ameliyat sonucu testisine zarar verilmiş ve bu yüzden sonuç böyle olmuş öyle dedi doktor zaman kaybetmeden tüp bebek dedi. bende hemen araştırmaya başladım. acıbadem dahil değil biliyorum ama özellerde devletten aldığımız raporla daha düşük ücret varmı acaba ? ya şu an böylesi bi tedavi için durumumuz yok. yani bu bizi inanılmaz zorlayacak. valla böyle ne yapcağımızı bilmez halde kalaakaldık. ama şahin bey en iyisi galiba hani en azından ilk seferde olur die onu tercih edelim diyoruzHayirlisiyla gelir insallah bebisin canm ne kadarlık Evli sin spermler ne kadar yazıyor biz de de yok gbi bisey
ilk deneme 6000 ilaçlar 1200 falan tutuyo 2.deneme ne kadar bilmiyorum bilen var mı
Evet canım ilk günden itibaren günde bir kaç kez ölçtüm internette ve çevremki hamilelerde derece doğuma kadar 37 nin altına düşmediğini gördüm bazı kadınlar yumurtladığını dereceye göre anlayıp öyle bile hamile kalmışlığı var bende ölçeyim dedim ama benim hiç yükselmedi zatende tutmadı biliyorsunuz bu arada şahin bey ile görüştüğümüzde 1 deneme 6000 2 deneme 5150 3 deneme 4650 4 deneme 4465 tl diye yazmıştı bizeİlk günden mi ölçün Cnm sabah mi olctun sen?
2.deneme ne kadar sormadım ben ne kadar bilgin varmi cnm?
Bende eylül sonu Ekim başı gibi adet olucam cnm nasip se o adetim le basliycam. İnşallah seni daha fazla üzmeden sağlıkla gelir bu seferki denemende bebişin canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin zor bir süreç ..Daha iyiyim canım hayata döndüm artık. İnşallah bu son deneme olur da sağlıklı bebisler gelir. Ekim sonu başlayacağım galiba bakalım kısmet. Sen ne zaman baslayacak sin?
Nasip hersey canım bundan 6 yıl önce yaptırdım ilk denemede oglum oldu ama hamilelik çok kötü geçti Rabbim sağlıkla verdi kuzumu çok sukur. Her isteyene versin mevlamallah herkesin gönlüne göre versin tatlım. 2 yıldır evliyiz bi bucuk yıldır korunmuyorduk ama dikkat ediyorduk pek düşünmüyorduk sonra artık olsun dediğimizde kontrollere gidelim dedik. bugün spermiyogram sonu aldık. valla özel bi labaratuvarda yaptırdık. hücre sayısı bekşrgin seviyede düşük olduğundan raporlanamamıştır. mikroskobik değerlendirme sonucu bir iki hareketsiz 2 3 yavaş hareketli gözlemlenmiştir yazılmış. yani zaten anlamadım neden sayı vermiyorlar yani 1 milyon yada ne bilim 10 bin bile olsa verilmeli die düşünüyorum. ürologa gittik eşimin küçük yaşta olduğu bi ameliyat sonucu testisine zarar verilmiş ve bu yüzden sonuç böyle olmuş öyle dedi doktor zaman kaybetmeden tüp bebek dedi. bende hemen araştırmaya başladım. acıbadem dahil değil biliyorum ama özellerde devletten aldığımız raporla daha düşük ücret varmı acaba ? ya şu an böylesi bi tedavi için durumumuz yok. yani bu bizi inanılmaz zorlayacak. valla böyle ne yapcağımızı bilmez halde kalaakaldık. ama şahin bey en iyisi galiba hani en azından ilk seferde olur die onu tercih edelim diyoruz
Ölçmek istemiyorum cnm bu denemede hiç bir şeyi dusunmeyeyim akışına birakyim diyorum bakalım insallahEvet canım ilk günden itibaren günde bir kaç kez ölçtüm internette ve çevremki hamilelerde derece doğuma kadar 37 nin altına düşmediğini gördüm bazı kadınlar yumurtladığını dereceye göre anlayıp öyle bile hamile kalmışlığı var bende ölçeyim dedim ama benim hiç yükselmedi zatende tutmadı biliyorsunuz bu arada şahin bey ile görüştüğümüzde 1 deneme 6000 2 deneme 5150 3 deneme 4650 4 deneme 4465 tl diye yazmıştı bize
İnşallah canim sizlere de isimle dua ediyorum kendime ederken inşallah kabul olur dualarimiz süreç çok zor geliyor gözüme suanBende eylül sonu Ekim başı gibi adet olucam cnm nasip se o adetim le basliycam. İnşallah seni daha fazla üzmeden sağlıkla gelir bu seferki denemende bebişin canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin zor bir süreç ..
Ikinci deneme 5250 dedi şahin bey. Peşin ödemelerde yüzde 5 düşüyor foyat.Hayirlisiyla gelir insallah bebisin canm ne kadarlık Evli sin spermler ne kadar yazıyor biz de de yok gbi bisey
ilk deneme 6000 ilaçlar 1200 falan tutuyo 2.deneme ne kadar bilmiyorum bilen var mı
Ben ilk denemede 6000 peşin verdim indirimli hali miydi bişey demedilerIkinci deneme 5250 dedi şahin bey. Peşin ödemelerde yüzde 5 düşüyor foyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?