Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

İnşallah canim sizlere de isimle dua ediyorum kendime ederken inşallah kabul olur dualarimiz süreç çok zor geliyor gözüme suan
Çok saol cnm allah razı olsun benimde dualarım hep sizinle inşallah rabbim kolaylığını verecek hamile kalınca o zaman bütün çektiğimiz sıkıntıları unutucaz

Canım öyle düşünme müslüman korkuyla ümit arası olmalı ins bu ay tutar geçen ay umutluydun olmadı bu ay umutsuzsun insssss olacak

Aynen hepimiz aynı durumdayiz ama yinede bizden sanslisin birtane evladın var âllah bagislasin sahim beyde tedaviye baslamadan vitamin falan veriyormu

Aynen hepimiz aynı durumdayiz ama yinede bizden sanslisin birtane evladın var âllah bagislasin sahim beyde tedaviye baslamadan vitamin falan veriyormu
Rabbim her isteyene versin cnm hamd olsun oglum var kardeşi olmasını çok istiyor benim de kardeşim yok bende o yüzden istiyorum
Folik plus vermişti bu defa inofolik verdi baktım polikistik over liler kullanıyor mus yazıyor bende öyle bişey yok neden verdi bilmiyorum ne yiyeyim ne yapayım tahlil falan lazimmi basının etini yedim ondan mi yazdı bilmiyorum. pıhtılaşma testi yaptıracagim 10 gün oldu corasprin i bırakalı bekleyelim biraz dedim. Adetim yogun geçti corasprin den sanırım.

Canım aşılama yaptırdığım aylarda da doktor bana inofolik vermişti. Daha fazla sayıda yumurta oluşmasını ve gelişmesini sağlıyor demişlerdi. Sabah 2 akşam 2 paket suda eritip aç karnına içiyordum.

Şuan adetimin 4. Günü şimdi baslasam olur mu acaba 2 ay sonra ki adetde gideceğim ozaman kadar mı kullanayım bişey demedi kullan dedi sadece. Sabaha akşam 1 tane yazmış reçeteye ara vermeyeyim dimi canim. Doktorun basının etini yedim ne yapayım diye yazdı kabak çekirdeği nar suyu falan yazmış sahin bey yazmış düşün sen nasıl bezdirdiysem:)

Yaklaşık ayni tarihlerde başlıcaz ins ikimizinde tutar. Tanisiriz satimiz uyarsa sen bursadasin dimi

Bana da doktorum üçüncü günden sonra başlatıyordu. Kist falan var mı diye bakıyordu sonrada yoksada başla diyordu. Sende başla canım düzenli kullan. Ayrıca bana transferden sonra bir siyah incir kurusu, yarım ceviz, bir avuç kuru üzüm ve yarım çay bardağı kabak çekirdeği ye demişti bir tanıdık. Tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Ben siyah incir kurusu bulamadım normal incir kurusu yedim. Yedi gün kadar hergün tükettim. Çok şükür tuttu. Bunu unutma mutlaka uygula transferden sonra.

Bende ibrahim Saraçoğlu nun videosunda dinledim kuru incir taze incir kuru üzüm yaş üzüm havuç yeşilliklerden ve mısırdan uzak dursun tüpbebek yaptıranlar diye izledim ve bende hiç birini yemedim dikkat ettim ama nasip işi ister ye ister yeme Allaha kalmıştır diyorum

Aa ben ok incir yedim üzüm ve mısır da bidaha yemeyeyim artık aklıma geldi hala ağlıyorum aldım ilacı günde 2 kere 2 ser poşetmis Rabbim inşallah Emeklerimizi boşa çıkarmasın

Aksam diye başladım. Cnm.çok açım aç olmak gerekiyor ya şimdi yemekten önce aldım. Ne yiyeceğim şaşırdım bal.polen alacaktim ilacı alınca vazgeçtim çok heveslenmeyecegim bu defa hala içim ağlamaklı boğazımda düğüm var. Esime belli etmiyorum
Adet oldum 4. Gün 2.gün gibi çok. Yogun

Aa ben ok incir yedim üzüm ve mısır da bidaha yemeyeyim artık aklıma geldi hala ağlıyorum aldım ilacı günde 2 kere 2 ser poşetmis Rabbim inşallah Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım üzme o kadar kendini nasip işi Allah ol derse olur bizim elimizden doktora gitmek gelir gerisi Yaradana kalmış bizimle aynı anda tedavi olup hamile olan arkadaş hergün kuru incir kuru üzüm yemiş yediklerimizde değil iş sen içini ferah tut ben unuttum bile önümüze bakalım belki bizim nasiplerimiz 2 inci de bizim olacak çok şükür ki senin bir meleğin var Allah size bağışlasın isyan etme sakın elbet bizede nasip eder bir gün Allah

İsyan etmiyorum canım ama üzülüyorum elimde değil Rabbime bıraktım her şey sebep dua dan başka elden bişey gelmiyo

İsyan etmiyorum canım ama üzülüyorum elimde değil Rabbime bıraktım her şey sebep dua dan başka elden bişey gelmiyo
Evet canım bende seninle aynı durumdayım aynı zamanlarda transfer olduk aynı zamanlarda yattık ve aynı zamanlarda sonuç olumsuz oldu seni en iyi anlayacak birilerdenim o yüzden önümüze bakıcaz ve bol bol dua edeceğiz inşallah bu seferde aynı zamanlarda pozitif yazacağız buraya merak etme inanıyorum ben

Sen ne zaman baslayacak sin yeni tedaviye canım?
2.deneme değil mi senin de?
adetin bittimi benim çok yoğun oldu 4.gün olduğu halde çok oluyor corasprin den galiba
pıhtılaşma testi yaptıracagim karyotip testi de yaptiracagim

Ben erken dogumdan sonra yaptırdım hepsini araştırma hastanesinde doktor istemişti şahin bey başka birsey de isterse onuda yaptırır im çok şükür hersey temizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…