- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.321
Hangi testleri yaptırdın cnm sen bize 2 test verdi tedaviden önce ki testler hariç tutmadı diye test yapalım dedim ondan verdi. Pıhtılaşma varmi yokmu bilmeden corasprin verdiler kanama durmuyor zaten kansızlık varBen erken dogumdan sonra yaptırdım hepsini araştırma hastanesinde doktor istemişti şahin bey başka birsey de isterse onuda yaptırır im çok şükür hersey temizdi
Burda araştırma hastanesi var evime yakın orda yaptıririm doktor birinin nosunu verdi ararsın dedi araştırmaya gerek yok sen istiyosan yaptır dediCanım izmit umuttepe de profeser e gittik erken dogum ysptim dedim sebebini araştırmak için geldik dedik oda bu testleri istedi hePSİ kan testi canim. Ben yolavada oturduğum icin izmite gittim yakindir sen bursa uludagda yaptırabilirsiniz
Ne testleri ymis cnm baya varmış test neden düşmüş pek bebis kaç aylık?Olsun sen yinede araştır için rahat olur enazindan
Evet canım bitti bir kaç gün oldu biteli ben eylül yada ekim adeti diye düşünüyorum tam karar veremedik ama içimden ekim geçiyor buarada 2 inci deneme olacakSen ne zaman baslayacak sin yeni tedaviye canım?
2.deneme değil mi senin de?
adetin bittimi benim çok yoğun oldu 4.gün olduğu halde çok oluyor corasprin den galiba
pıhtılaşma testi yaptıracagim karyotip testi de yaptiracagim
Benim de ikizdi cnm çok ağır kanamalar yaşadım Rabbim oglumu bağışladı hamd olsun.Canım bütün testler temiz çıktı erken doğumun sebebine bütün doktorlar ikiz olduğu için ikizler riskli oluyor dedi allah nasip ederse tekrardan ikiz olursa daha sık kntr ettircez kasılma önleyici ilaç içerim 5.5 aylik dogum yaptim
Ben de ekim 25 de falan adet olurum, giderim dedim ama fazla düşünmeyecegim nasip bakalım o zaman gelsin de her şeyi ayrıntılı düşündüm bu defa olmadı Rabbim bıraktım her seyiEvet canım bitti bir kaç gün oldu biteli ben eylül yada ekim adeti diye düşünüyorum tam karar veremedik ama içimden ekim geçiyor buarada 2 inci deneme olacak
Hayirlisi olsun..ben de dun basladim tedaviye..size birsey soracagim..anti rubella testini saglik ocagi yapmiyormus,onu nerede yaptirdiniz?bir de su asamada folic acid hapi kullanip kullanmamak size kalmis dediler..siz kullanmismiydiniz?Az önce Şahin beyle görüştüm ekim ayında geleceğimi söyledim yani ben ekim adetiyle 2 inci tedaviye başlıyorum hadi bakalım hayırlısı
Bende ekim sonu adetim le mi yoksa eylül sonu adetim le mi baslasam bilemedim kpss ye gireceğim ekimsonuydu Kasım 20 ye almislar ekim sonu baslasam sınava gidemem o da kalacak diyorum ne yapsam Kasım sonuna mi biraksam kafa gittiAz önce Şahin beyle görüştüm ekim ayında geleceğimi söyledim yani ben ekim adetiyle 2 inci tedaviye başlıyorum hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?