Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Ben erken dogumdan sonra yaptırdım hepsini araştırma hastanesinde doktor istemişti şahin bey başka birsey de isterse onuda yaptırır im çok şükür hersey temizdi
Hangi testleri yaptırdın cnm sen bize 2 test verdi tedaviden önce ki testler hariç tutmadı diye test yapalım dedim ondan verdi. Pıhtılaşma varmi yokmu bilmeden corasprin verdiler kanama durmuyor zaten kansızlık var

Canım pihtilisma testi yapılmış protein s protein c aptt kardiyolipin ıgG kardiyolipin ıgm proteinin zamanı aktivasyon İnr tsh şeker hemoglobin deyerlerin e bakıldı derin arastirildi hemde arastirma hastanesinde ücretsiz yapıldı hepsi

Hangi doktora gttin peki nasıl söyledin bu testleri istiyorum diye. Doktor bana bi no verdi doktor bulamazsın ara diye sen nasıl yaptın hepsi kan testi mi

Canım izmit umuttepe de profeser e gittik erken dogum ysptim dedim sebebini araştırmak için geldik dedik oda bu testleri istedi hePSİ kan testi canim. Ben yolavada oturduğum icin izmite gittim yakindir sen bursa uludagda yaptırabilirsiniz

Burda araştırma hastanesi var evime yakın orda yaptıririm doktor birinin nosunu verdi ararsın dedi araştırmaya gerek yok sen istiyosan yaptır dedi

İnş canim sendede birsey yoktur çok heyacanliyim ins şahin beyden olumlu sonuçlar alırız birde transfer olduktan sonra kalkmadan yarım saat falan yatiriyorlar dimi

Canım bütün testler temiz çıktı erken doğumun sebebine bütün doktorlar ikiz olduğu için ikizler riskli oluyor dedi allah nasip ederse tekrardan ikiz olursa daha sık kntr ettircez kasılma önleyici ilaç içerim 5.5 aylik dogum yaptim

Evet canım bitti bir kaç gün oldu biteli ben eylül yada ekim adeti diye düşünüyorum tam karar veremedik ama içimden ekim geçiyor buarada 2 inci deneme olacak

Canım hastanede mi iki saat yattım canim ben gecen sene sadece iğneler le hamile kaldım demiştim ya polikistik overden dolayi bütün yumurtalarim birden büyüdü doktor bu ay olmaz dedi taşınmıştım birde nasılsa olmaz diye bütün evi temizlemistim yurumustum misafir agirlastin 14. Gün kasık agrisi yla acile gitmistim meğerse hamilemisim yani nasip varsa zaten olur ins bundan sonra olur ben inaniyorum

Benim de ikizdi cnm çok ağır kanamalar yaşadım Rabbim oglumu bağışladı hamd olsun.
aklımda olsun ikiz olursa bende kasılma önleyici ilaç içeyım burdan konuşuruz sen hatırlatırsin belki bana
Nasip gerçeken ama zorluklarla geliyorlar dikkat etmek lazim

Evet canım bitti bir kaç gün oldu biteli ben eylül yada ekim adeti diye düşünüyorum tam karar veremedik ama içimden ekim geçiyor buarada 2 inci deneme olacak
Ben de ekim 25 de falan adet olurum, giderim dedim ama fazla düşünmeyecegim nasip bakalım o zaman gelsin de her şeyi ayrıntılı düşündüm bu defa olmadı Rabbim bıraktım her seyi

Bende diyorum bazen keşke bitanesi kalsaydı benimle ins ikimizinde ikiz tutarda konuşuruz zaten ikiz olursa çok iyi bi doktora girmemız lazım bursada ahmet yilmaz varmış çok güzel takip yapıyormuş Ona gitmeyi düşünüyorum ins tutarda

Allahım sağlıklı versin de 1 2 farketmez cnm ne diyeyim oglumdan sonra 1 de yeter aslinda
sağlıklı olsunlar da bişey demiyorum artık cnm inşallah seneye doğururuz

Az önce Şahin beyle görüştüm ekim ayında geleceğimi söyledim yani ben ekim adetiyle 2 inci tedaviye başlıyorum hadi bakalım hayırlısı

Az önce Şahin beyle görüştüm ekim ayında geleceğimi söyledim yani ben ekim adetiyle 2 inci tedaviye başlıyorum hadi bakalım hayırlısı
Hayirlisi olsun..ben de dun basladim tedaviye..size birsey soracagim..anti rubella testini saglik ocagi yapmiyormus,onu nerede yaptirdiniz?bir de su asamada folic acid hapi kullanip kullanmamak size kalmis dediler..siz kullanmismiydiniz?

Bende ekim sonu adetim le mi yoksa eylül sonu adetim le mi baslasam bilemedim kpss ye gireceğim ekimsonuydu Kasım 20 ye almislar ekim sonu baslasam sınava gidemem o da kalacak diyorum ne yapsam Kasım sonuna mi biraksam kafa gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…