Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Hadi bakalım hayirlisi bende ekim başında baslicam ins hepimiz pozitif sonuç alırız ins
Kafam in üstünde taş var sanki sizin nasıl yaa öyle dolu ki kafam komşunun iki gelin de hamile geçen transfer sonra si yattım hamile misin diyolar. Düşünmek istemiyorum herseyi unutup kafama reset atmak istiyorum napiim bu şekilde tedavi olmaz dimi

Hayirlisi olsun..ben de dun basladim tedaviye..size birsey soracagim..anti rubella testini saglik ocagi yapmiyormus,onu nerede yaptirdiniz?bir de su asamada folic acid hapi kullanip kullanmamak size kalmis dediler..siz kullanmismiydiniz?
Ben hastanede yaptırdım cnm devlette. Folik asit kullandim suan inofolik verdi onu kullaniyorum

Hepimiz aynı durumdayiz aşilama sonucu negatif duyunca elim ayam kasıldi resmen iki gün kafamı toparlayamadim sonra almanyadan Dayım lar falan geldi gezdik de kafam dağıldı ins rabbim nasip eder

Hepimiz aynı durumdayiz aşilama sonucu negatif duyunca elim ayam kasıldi resmen iki gün kafamı toparlayamadim sonra almanyadan Dayım lar falan geldi gezdik de kafam dağıldı ins rabbim nasip eder
Benim dağıl miyo da yaa ne zaman baslasam onu bile bilmiyorum bu kafayla olmaz dimi 1 aya

Bence bir ay dinlen eee bende öyleyim dayilar gitti kalabalık yok evde. Eve gidince tek başıma otur otur kanepenin altindaki bebeklerime aldığım oyuncakları elbiseleri düşünüyor um ama napayim mecbur önümüze bakacaz

Adet oldun mu cnm bu ay?
Bidahaki adetinde mi gideceksin sen nezaman a denk geliyor 1.ay erken değil mj ben bundan sonraki 2. Adet te mi gitsem diyorum beklemek mi iyi beklememek mi

Canım bugün üçüncü günüm bu adetim bitsin bu ay dinleneyim öbür ay başlarım hatta aşilama yaptırdığı m doktor bu ay bile gel dedi adetin ikinci günü ama ben bu ay heo kenara para koyma açısından ve kafa toparlama açısından bu ay beklicem eylül sonu Ekim başı gibi baslicam ins asilamayi pembe mavide yaptırdım ama eşimle konuşmuştuk sadece aşilama için pembe maviye gitmiştik şahin beyde tüp bebek yaptircaz ins tutar

Ben hala muallaktayim şu sınav işi canımı sıktı. Hayırlısı inşallah son olur sağlıklı bebisler gelir

İnşallah rabbim hepimizin gonlune gore verir.benimde yarin transferim hayirlisiyla.insallah tutar.oniki gun sonra belli oluyor sanirim degil mi?nasil beklenir o kadar gün bilmem

Bu mübarek günler hurmetine ins tutar ins rabbim yüzünü guldursun transfer esnasında bol salavat getir canim ins tutar mutlu haberlerini de yaz bize ins

Bende onu çok merak ediyordum bazı yerler on bardak falan diyormus sonra tutamiyorlarmis idrarini falan zaten bi insan on bardak suyu icinde tutamaz ki üç bardak yeterli gibi abartmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…