- 23 Temmuz 2016
- 1.110
- 999
- 43
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.341
Kafam in üstünde taş var sanki sizin nasıl yaa öyle dolu ki kafam komşunun iki gelin de hamile geçen transfer sonra si yattım hamile misin diyolar. Düşünmek istemiyorum herseyi unutup kafama reset atmak istiyorum napiim bu şekilde tedavi olmaz dimiHadi bakalım hayirlisi bende ekim başında baslicam ins hepimiz pozitif sonuç alırız ins
Ben hastanede yaptırdım cnm devlette. Folik asit kullandim suan inofolik verdi onu kullaniyorumHayirlisi olsun..ben de dun basladim tedaviye..size birsey soracagim..anti rubella testini saglik ocagi yapmiyormus,onu nerede yaptirdiniz?bir de su asamada folic acid hapi kullanip kullanmamak size kalmis dediler..siz kullanmismiydiniz?
Hepimiz aynı durumdayiz aşilama sonucu negatif duyunca elim ayam kasıldi resmen iki gün kafamı toparlayamadim sonra almanyadan Dayım lar falan geldi gezdik de kafam dağıldı ins rabbim nasip ederKafam in üstünde taş var sanki sizin nasıl yaa öyle dolu ki kafam komşunun iki gelin de hamile geçen transfer sonra si yattım hamile misin diyolar. Düşünmek istemiyorum herseyi unutup kafama reset atmak istiyorum napiim bu şekilde tedavi olmaz dimi
Benim dağıl miyo da yaa ne zaman baslasam onu bile bilmiyorum bu kafayla olmaz dimi 1 ayaHepimiz aynı durumdayiz aşilama sonucu negatif duyunca elim ayam kasıldi resmen iki gün kafamı toparlayamadim sonra almanyadan Dayım lar falan geldi gezdik de kafam dağıldı ins rabbim nasip eder
Adet oldun mu cnm bu ay?Bence bir ay dinlen eee bende öyleyim dayilar gitti kalabalık yok evde. Eve gidince tek başıma otur otur kanepenin altindaki bebeklerime aldığım oyuncakları elbiseleri düşünüyor um ama napayim mecbur önümüze bakacaz
Ben hala muallaktayim şu sınav işi canımı sıktı. Hayırlısı inşallah son olur sağlıklı bebisler gelirCanım bugün üçüncü günüm bu adetim bitsin bu ay dinleneyim öbür ay başlarım hatta aşilama yaptırdığı m doktor bu ay bile gel dedi adetin ikinci günü ama ben bu ay heo kenara para koyma açısından ve kafa toparlama açısından bu ay beklicem eylül sonu Ekim başı gibi baslicam ins asilamayi pembe mavide yaptırdım ama eşimle konuşmuştuk sadece aşilama için pembe maviye gitmiştik şahin beyde tüp bebek yaptircaz ins tutar
İnş canim.ya inş sen ayarla işini sana uygun zamanda basla ins aksatma ama vakit gittikçe insan dahada yipraniyorBen hala muallaktayim şu sınav işi canımı sıktı. Hayırlısı inşallah son olur sağlıklı bebisler gelir
Insallah yazarim tabi.transferi bayiltmadan mi yapiyolar.idrara sıkışık gel dediler insan nasil tutar ki cok korkuyorum.Bu mübarek günler hurmetine ins tutar ins rabbim yüzünü guldursun transfer esnasında bol salavat getir canim ins tutar mutlu haberlerini de yaz bize ins
Ben de heyecanlandim su an okuyunca..isallah cok iyi gececek,endise etme hic..tek emriyo mu konacak cift mi?Kahvaltini yap iki uc bardakta su ic biraz sıkışık olmamiz gerekiyor dedi hemşire.
Yaşınız kaç ilk deneme mi ins tutarKahvaltini yap iki uc bardakta su ic biraz sıkışık olmamiz gerekiyor dedi hemşire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?