- 18 Ağustos 2016
- 64
- 15
- 3
- 47
- Konu Sahibi handan1976
-
- #12.361
Tek konacak bes yumurtadan ucu kaliteli ikisi kalitesizmis.ucundende biri döllenmiş.rabbim ol derse oluverir bir bile olsa.hepimiz birbirimize dua edelim inşallah.kimin duasi kabul olur bilinmez.rabbim hepimizi birden sevindirsin inşallah.bizi birbirimozden baska kimse anlayamaz.ne kadar anliyorum deselerde boş evlat hasreti cekmeyen bilemez.Ben de heyecanlandim su an okuyunca..isallah cok iyi gececek,endise etme hic..tek emriyo mu konacak cift mi?
Allahım emeklerinizi boşa cikarmasinİnş tutar ya mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Amin..dua edicem sana..alicaz mujdeli haberi korkma..Tek konacak bes yumurtadan ucu kaliteli ikisi kalitesizmis.ucundende biri döllenmiş.rabbim ol derse oluverir bir bile olsa.hepimiz birbirimize dua edelim inşallah.kimin duasi kabul olur bilinmez.rabbim hepimizi birden sevindirsin inşallah.bizi birbirimozden baska kimse anlayamaz.ne kadar anliyorum deselerde boş evlat hasreti cekmeyen bilemez.
Neyse cnm ne zaman hazır hissedersem o zaman başlarım ya bidaha ki adette yada 3. Adet te başlarım artık kafam çok dolu yaaİnş canim.ya inş sen ayarla işini sana uygun zamanda basla ins aksatma ama vakit gittikçe insan dahada yipraniyor
Canım Rabbim sağlıklı bebisler verir inşallah bidaha bu sıkıntıları cekmessin dualarimiz senle mutlu ol insallahİnşallah rabbim hepimizin gonlune gore verir.benimde yarin transferim hayirlisiyla.insallah tutar.oniki gun sonra belli oluyor sanirim degil mi?nasil beklenir o kadar gün bilmem
Transferden sonra hemen ayaga kalkiliyor mu,yoksa bir sure yatiriyorlar mi?Evde su falan içme ben orda çok şu içtim doktor hemen gelmedi ameliyathaneden çıktım idrarın birazını yaptım doktor senle konuştuktan sonra 3 bardak su iç bence. Ben abarttım sen abartma canım
inşallah Rabbim herkesin muradıni verir
1 saat yat dediler ama, a ben 2 saat yattım iğne mi de kalkmadan yaptırdım olmadı gerçi tutunamadi yavrum ama inşallah bu defa tutunurTransferden sonra hemen ayaga kalkiliyor mu,yoksa bir sure yatiriyorlar mi?
Hastanede yatiyorsunuz dimi?e idrara sikisik olunmasi gerekiyorsa,transfer sonrasi tuvalete gitmeniz gerekmiyor mu? Sacma mi sorular bilmiyorum ama kafama takildi:)1 saat yat dediler ama, a ben 2 saat yattım iğne mi de kalkmadan yaptırdım olmadı gerçi tutunamadi yavrum ama inşallah bu defa tutunur
Kusura bakmayin yazarken aceleden okumadan basmisim harflere..vardir bunda da bi hayir..yazmak istemistim1 saat yat dediler ama, a ben 2 saat yattım iğne mi de kalkmadan yaptırdım olmadı gerçi tutunamadi yavrum ama inşallah bu defa tutunur
Kalkıp tuvalete gidebilirsiniz dediler ama ben eşime git sürgü iste dedim ona yaptım tuvaletimi kalkmadim. Hayırlısı cnm inşallah Rabbim Emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah bu defa sen kaçıncı igne ni yaptın ne zaman adet oldun yas kaç senin kaçıncı deneme ilk galibaHastanede yatiyorsunuz dimi?e idrara sikisik olunmasi gerekiyorsa,transfer sonrasi tuvalete gitmeniz gerekmiyor mu? Sacma mi sorular bilmiyorum ama kafama takildi:)
Vardir bu da da bir bayir..isallah bi dahaki sefere dualariniz gercek olur..
Evet ilk deneme..yas:38..bu aksam 2.ignemizi vurulduk..heyecanla bekliyorum bakalim sureci..sizlerin tecrubelerinden faydalanmakta iyi oluyor..Kalkıp tuvalete gidebilirsiniz dediler ama ben eşime git sürgü iste dedim ona yaptım tuvaletimi kalkmadim. Hayırlısı cnm inşallah Rabbim Emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah bu defa sen kaçıncı igne ni yaptın ne zaman adet oldun yas kaç senin kaçıncı deneme ilk galiba
Belki senin için hayırlısı budur cnm belki bu sefer hiç umudun yokken gelicektir meleğin nolur mutsuz olma her şer de vardır bir hayır ben inanıyorum allahın izniyle hamile kalicaksin bu seferGeçen ay çok olumluydum canim şimdi olmayacak gibi his var içimde çok mutsuzum cok
Teşekkür ederim canım senin için de hayırlısı olsun o dediğiniz testi yaptırmadım ben istemedi şahin bey ben inofolic diye bir şey kullandım ilk başta toz olanını içtim sonra daha etkili diye inofolic kombi diye bir şey içtim hap şeklinde tüm tedavi süresince kullandımHayirlisi olsun..ben de dun basladim tedaviye..size birsey soracagim..anti rubella testini saglik ocagi yapmiyormus,onu nerede yaptirdiniz?bir de su asamada folic acid hapi kullanip kullanmamak size kalmis dediler..siz kullanmismiydiniz?
Fazla uzatma boşver sonuçta hangi ay olursa olsun biz yaşayacağız tüm süreci eylülde git derim benim fikrim benim ekimde başlamamın sebebi biz hastane masraflarını kredi kartına taksit yaptırdık 2 taksit kaldı ondan erteliyorum çünkü hem yeni tedavi masrafı taksiti olacak hem eski bize ağır olur diye taksitin bitmesini bekliyoruzBende ekim sonu adetim le mi yoksa eylül sonu adetim le mi baslasam bilemedim kpss ye gireceğim ekimsonuydu Kasım 20 ye almislar ekim sonu baslasam sınava gidemem o da kalacak diyorum ne yapsam Kasım sonuna mi biraksam kafa gitti
İnşallah canim gelsin artik abisi bekliyoBelki senin için hayırlısı budur cnm belki bu sefer hiç umudun yokken gelicektir meleğin nolur mutsuz olma her şer de vardır bir hayır ben inanıyorum allahın izniyle hamile kalicaksin bu sefer
Sen inofolik i iğneleri kullanırken de ıctin mi canım?Fazla uzatma boşver sonuçta hangi ay olursa olsun biz yaşayacağız tüm süreci eylülde git derim benim fikrim benim ekimde başlamamın sebebi biz hastane masraflarını kredi kartına taksit yaptırdık 2 taksit kaldı ondan erteliyorum çünkü hem yeni tedavi masrafı taksiti olacak hem eski bize ağır olur diye taksitin bitmesini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?