Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Ben tedaviye başlar başlamaz inofolic içmeye başladım transfer günü bıraktım düzenli olarak içtim ben herkeze yılbaşına kadar dinlenicem dedim aile ve çevreye yani çünkü her dk ne oldu yatıyomusun doktor ne dedi sıkıyorlar gizlice yaptırcaz bu sefer olumlu olursa duyarlar zaten olmazsa kimsenin haberi olmaz diye düşünüyoruz

Sende yüreğin ne zaman doğru zaman derse başla ama yanlış anlama bu diyeceğimi inşallah bu sefer olumlu olur ama tutki olumsuz oldu o kafayla sınava nasıl gireceksin senin adına bile benim kafam karıştı valla Allah kolaylık versin bence hakkımda hayırlı de ve zaman bırak içinden geldiği bir gün eline al teli ve randevü al stres yapma rahat ol bu dönemde

Transfer gününe kadar öyle mi hiç bırakmadan 3 ay icsem sıkıntı olurmu mesela. Ben kimseye demedim cnm sadece annem babam kayinvalidem kayinpeder biliyor bi de en yakın arkadaşım

Zamana yaydim cnm kafam çok dolu zaten

Benim anlamadigim inofoli yi transferden sonra neden bıraktın arkadaşım o vitamin deyilmi ona göre zararlıysa haberimiz olsun bizde bilgilenmis oluruz

Transfer gününe kadar öyle mi hiç bırakmadan 3 ay icsem sıkıntı olurmu mesela. Ben kimseye demedim cnm sadece annem babam kayinvalidem kayinpeder biliyor bi de en yakın arkadaşım
Ben 5 aya yakın içtim canım bende bir sıkıntı olmadı benim ilk olduğu için hevesten herkeze söyledim bu sefer sadece ben ve eşim bilecek

Tamam canım bende polikistik overe iyi gelen şeker hapı kullaniyomda onuda sorarım glucophage
Bendede polikistik over var canım bende glukofen içiyorum buda şeker haplarından biri transferden sonra sadece glukofene devam başka bişey içme dedi Şahin bey ama tedavi kişiye göre değişiyor canım

Tabiki ama folik asit e devam edilir dimi heralde birde burdaki doktorum kilo ver demisti polikistik overe kilo vermek iyi geliyormuş 62 kiloya düştüm çok şükür senin kilon kaç

Ben 5 aya yakın içtim canım bende bir sıkıntı olmadı benim ilk olduğu için hevesten herkeze söyledim bu sefer sadece ben ve eşim bilecek
Ne kadarlık Evli sin cnm yas kaçtı senin?
Ben ilk te de söylemedim. Canımı sıkarlar diye söyleme inşallah hamis olunca dersin cnm benim

Allah verdikten sonra olurda herzaman ama ne bileyim zayıflık tedavide daha iyiymis polikistik overe iyi geliyormus zayıflık burun doktorlar öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…